Zásahy PČR - hádací topic, vstup na vlastní nebezpečí!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Globus
Kontaktovat uživatele:

Re: Zásahy PČR - hádací topic, vstup na vlastní nebezpečí!

Příspěvek od Globus »

Pochopte ze pro Keina temner 100% plati ze prislusnik policie = opicak.....

Jak se to rika? Pro hlupaka je kazdy hloupy? Hm, pro opicaka.....
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Kein

Příspěvek od Kein »

SubTera píše:+1
ze si Kein ani gizmi nevidi do huby neni zadna novinka, jen by me zajimalo, co je lepsi nez 3x 15ti tunovej zataras (pripad ktery se nedavno stal na prazskym okruhu)? Aha, patrne ho podle Keina meli nechat jet dal, proste na pohodu, delat mu doprovod kam si pan bude prat jet a doufat, ze neudela nejakou hovadinu. Nebo - proc za nim vlastne vubec jezdili? Pohodicka, anarchie, serem na to tady, ne? Nepotrebujeme policii, nepotrebujeme urady, nepotrebujeme nic, Kein zna na vsechno reseni.

Tema taky budu sledovat, na ty hovezi napady reseni pripadovych situaci se uz ted moc tesim 8)
No, problém vidím v tom, že ty počítáš s premisou "Buď se použijou civilisti, nebo ho necháme jet", jako kdyby nic jiného nepřipadalo v úvahu. Mě by třeba zajímalo, proč k zátarasu nepouživá PČR svoje vozy...nemluvě o vrtulníku, ten je výhradně pouze na potírání hazardu, což vyfetlo řítící se prahou asi není. A to, že si PČR zvolila pro zátaras u toho předešlého případu tunel, ve kterém normálně nemůže člověk ani zastavit, nemá cenu ani komentovat. A třeba ta jízda po chodníku, na tom videu, mi nepřišla vůbec nutná, absolutně nechápu proč se tak dotyčný Gerkhán rozhodl.

Ono já proti PČR zas tolik nemám , jak to tady občas vyzní, jen vyrovnávám místní četnické fan boye, kteří jsou ochotni přimhouřit oko i nad tím, když policajti někoho zabijou, díky své vlastní chybě - myslím, že netřeba tady připomínat mrtvého motorkáře z minulého roku a to, co tady padalo za perly a jak se obhajoval sám policajt, co řídil.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

Globus píše:Pochopte ze pro Keina temner 100% plati ze prislusnik policie = opicak.....

Jak se to rika? Pro hlupaka je kazdy hloupy? Hm, pro opicaka.....
90%! Jsem ochoten veřejně přiznat, že 10% policajtů nemusí být nutně čuráci. :mrgreen:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Kine jesr pred par lety bych se pod vetsinu tvych nazoru podepsal...ale ted uz ses o hodne levelu jinde. Pral bych ti navstevu USA.

Velmi dobre placeni a draze vycviceni policiste s dobrym rozpoctem a velkou pravomoci...tot tam funguje rekl bych perfektne a to je tam oproti CR velke mnozstvi zbrani v populaci. Maji respekt a prachy=inteligentni.lide maji zajem u nich pracovat.. U PCR je to vetsinou za trest.. I presto jsem na blbecka v jejich radach nikdy opakuji nikdy nenarazil.. Vzdy jsem bud udelal sam chxbu (a tu zaplatil) nebo v pripade problemu mi pomohli a vysli vstric.
" www.autowerks.cz "

Kein

Příspěvek od Kein »

Jseš si jist, že to v USA funguje? Zjisti si jaké se tam řeší kauzy, alespoň za poslední rok.

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Tholis: pochop, Kein je ten pripad, ktery kouka na TV Nova s pivsonem v ruce a div nerozmlati TV, jak se nervuje nad zasahy PCR. A to co pise AHA, Blesk, atd - to proste je vzdycky pravda :) Ve statech nikdy nebyl, ale na netu pisou o jejich poldech, tak to proste tak je :D Defakto obet medialni masirky 8)

Kein: kdyby ta fetka na motorce jela dle predpisu, tak neni mrtvej - a to potvrdil i technik (sam jsem motorkar a ackoliv nejezdim dle predpisu - to se na moto ani neda, tak ale jezdim tak, abych ubrzdil pripadnou kolizi predemnou. Uznavam, ze pokud me nekdy vbehne pod kola jelen, tak taky mozna natahnu brka, ale rozhodne se tak nestane na silnici u krizovatky, nebo o auto predemnou - tedy jestli me rozumis)

Subtera: do ust si vidim (v realu by jsi me asi nepoznal), ale proste jak jde o zname vypravece, ktery nutne potrebuji vyjadrit svuj nazor a neustale ho opakuji, tak to slusne nejde 8) A defakto jsou tu jen dva, takze to neni tak desny :D

Kein

Příspěvek od Kein »

gizmi píše: Kein: kdyby ta fetka na motorce jela dle predpisu, tak neni mrtvej - a to potvrdil i technik (sam jsem motorkar a ackoliv nejezdim dle predpisu - to se na moto ani neda, tak ale jezdim tak, abych ubrzdil pripadnou kolizi predemnou. Uznavam, ze pokud me nekdy vbehne pod kola jelen, tak taky mozna natahnu brka, ale rozhodne se tak nestane na silnici u krizovatky, nebo o auto predemnou - tedy jestli me rozumis)

Bravo gizmi. Teď jsi ukázal svou skvělou policejní logiku a povahu. Hlavně pomáháme a chráníme!

Pro ostatní, bavíme se teď o tomto případu:
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/in ... motorkare/" onclick="window.open(this.href);return false;

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Kein píše:
gizmi píše: Kein: kdyby ta fetka na motorce jela dle predpisu, tak neni mrtvej - a to potvrdil i technik (sam jsem motorkar a ackoliv nejezdim dle predpisu - to se na moto ani neda, tak ale jezdim tak, abych ubrzdil pripadnou kolizi predemnou. Uznavam, ze pokud me nekdy vbehne pod kola jelen, tak taky mozna natahnu brka, ale rozhodne se tak nestane na silnici u krizovatky, nebo o auto predemnou - tedy jestli me rozumis)

Bravo gizmi. Teď jsi ukázal svou skvělou policejní logiku a povahu. Hlavně pomáháme a chráníme!

Pro ostatní, bavíme se teď o tomto případu:
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/in ... motorkare/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale prosimtě jel si někdy v životě na motorce? To není o tom, že ho sestřelil zrovna policista, stejně tak ho mohla zabít kráva, která si u krajnice psala sms a pak se rozhodla, že to otočí a pojede domů. Frajer hold doplatil na školáckou chybu a veze se s ním blbec policajt, co si měl hned zapnout sirenu nebo se pořádně podívat, je to blbá shoda okolností. Obecně platí, že lidi motorkáře ignorujou a serou na ně, věděj že jezdíme svižněji (zkus si na nějaký silnější mašině jet podle předpisů, prostě to nejde) a ani ti ten prostor nedaj. Se mi sezonu co sezonu stane že 1 z 10 aut mi uhne na předjetí, abych ho mohl bezpečně vzít, zbytek sou dementní kreténi, který se ti skoro nacpou do protisměru a dupnou na to, aby je nedej bože, motorkář předjel. Borec na mašině udělal tu blbost, že si myslel, že auto je odstavený tak si jel v klídku dál, já kdykoliv něco takovyho potkám, tak to radši přibrzdím a objedu klidně z protisměru když mám prostor, to samý křižovatky. Jezdit jak chci, ale vědět že to můžu ubrzdit.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Faktem taky je, že s motorkou je mnohem jednodušší být "neviditelný" v mrtvém úhlu než s autem. Stalo se mi to před nedávnem, vjížděl jsem z připojovacího pruhu na 4 proudovku a najednou za mnou troubí motorka, vážně jsme jí v zrcátku neviděl :-(
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Boháček

Příspěvek od Boháček »

MartyCZe píše:... Se mi sezonu co sezonu stane že 1 z 10 aut mi uhne na předjetí, abych ho mohl bezpečně vzít, zbytek sou dementní kreténi, který se ti skoro nacpou do protisměru a dupnou na to, aby je nedej bože, motorkář předjel. ...
protože jsem na motorce taky pár let jezdil, tak jsem ten 1 z 10
faktem je, že některý to dost překvapí, ale máchnutím nohy poděkujou
vzdělání není zárukou inteligence

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

90%! Jsem ochoten veřejně přiznat, že 10% policajtů nemusí být nutně čuráci. :mrgreen:
Pro uvolnění atmosféry a projev loajality vůči společnosti je to od tebe vstřicnej post :D

Je to případ od případu, individuální řešení situace dle úsudku jednoho člověka (nebo celého jednoho útvaru, který jedná jako jeho "nejsilnější" člen..)
Policista= člověk schovaný za číslem. Status individuality=0

Dejte švestkám pod odznak jména! Ať cítí odpovědnost za své rozhodnutí!

Vědí o mě vše dle SPZ, tak proč nemůžu i já vědět s kým mám tu čest?
Act:BMW e39 528iT

LiberaleMiguel2

Ona ale taková fráze "zapisuju si vaše číslo odznaku" na spoustu policajtů funguje jako přišlápnutí krku :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

MartyCZe píše:Ale prosimtě jel si někdy v životě na motorce? To není o tom, že ho sestřelil zrovna policista, stejně tak ho mohla zabít kráva, která si u krajnice psala sms a pak se rozhodla, že to otočí a pojede domů. Frajer hold doplatil na školáckou chybu a veze se s ním blbec policajt, co si měl hned zapnout sirenu nebo se pořádně podívat, je to blbá shoda okolností. Obecně platí, že lidi motorkáře ignorujou a serou na ně, věděj že jezdíme svižněji (zkus si na nějaký silnější mašině jet podle předpisů, prostě to nejde) a ani ti ten prostor nedaj. Se mi sezonu co sezonu stane že 1 z 10 aut mi uhne na předjetí, abych ho mohl bezpečně vzít, zbytek sou dementní kreténi, který se ti skoro nacpou do protisměru a dupnou na to, aby je nedej bože, motorkář předjel. Borec na mašině udělal tu blbost, že si myslel, že auto je odstavený tak si jel v klídku dál, já kdykoliv něco takovyho potkám, tak to radši přibrzdím a objedu klidně z protisměru když mám prostor, to samý křižovatky. Jezdit jak chci, ale vědět že to můžu ubrzdit.
Jenže bežní řidiči narozdíl od policajtů nemají všechny ty školení a testy a nesedí za volantem denně. Navíc to ani nebylo o školeních, ale o tom se neotáčet jak zmrd a podívat se pořádně do blbýho zrcátka.
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Hattori: tak ty jsi videl motorku jen z dalky, vid? 8) Je jasne poznat, kdo tu jezdi na masine a kdo ne 8) Kazdopadne o jakych testech a skolenich mluvis? Muzes mi prosim rict PRESNE, co si vlastne namlouvas, ze prislusnik PCR absolvuje? Rad se pobavim 8)

Miguel: to te nemocnej strejda dost nepoucil? Zadny "zapisuju si vaše číslo odznaku", ale s policistou se ZASADNE nebavime :lol: :lol: :lol:

Bohacek: rekl bych, ze ta desetinka ridicu jsou prave ridici s velkym Ackem v papirech 8) Proste lide co vi 8)

MartyCZe: pod to se plne podepisu. Navic ridic "pruserar" a fetka s roztahovakem v uchu, ale o tom se v Keinove oblibene TV Nova nedozvime 8)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Abych ukojil hnidopišství jednoho natvrdlýho xenofóbního demagoga? Ne díky... Ale chceš mi snad tvrdit, že řidič policejní vozu má za sebou akorát autoškolu a nic jinýho? Žádný každoroční školení? Určitě ne? A mejch najetejch téměř 30t mi myslím stačí k tomu, abych věděl jaký to je pohybovat se v provozu na motorce.
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

hattori_hanzo: stale cekam na ty kurzy - co tedy dle tebe absolvuje policista 8) Tak ja te nebudu trapit a vypisu ti celkovy vypis:
x musi udelat znovu autoskolu a to na nejvetsi level v Praze na skole (proste testy v ucebne a je v tom vse = i kamion) a 1x se projede po Praze ve stare filcce /testy udelat musi, jizdy se nejak udelaji
x skoleni na VRZ a vysilacku / proste ti ukazou jak ovladat a co zmacknout + reknou pravidla (ty se musis naucit = kdy mohu a nemohu jet na majaky a jaka odmena je za zneuziti)
x dobrovolne absolvovani jizdy na pripravene trati = jizda starou filckou, kde ti hraje z radia zvuk majaku a vedle tebe na tebe rve stara pani a ty musis takto objet vsechny mista (nastrahy, ktere dopredu netusis a na posledni chvili ti je reknou). Bylo tam treba rozboceni a tobe reknou na posledni chvili kam jet (jedes svizne, pac bezi cas), parking bez zrcatek mezi tyce bez ujmy na aute, pohyblive retardery, atd atd / Mimochodem za danej cas a body jsem to udelal ze skupiny 20 lidi jen ja a jeste jeden = jen nam byl dan certifikat. Kdo se necitil = nemusel = proto dobrovolne (na druhou stranu je tam mix lidi a proc by mel tezkoodenec, nebo vysetrovatel z kriminalky tohle absolvovat?)
x v Plzni jsem pak sel znovu do autoskoly = znovu testy a pak jizdy (bylo zrovna mraky snehu, takze kdo mel certifikat z Prahy, tak nemusel (ja a ten druhej) a kdo se necitil, tak taky ne, pac nechtel nikdo riskovat auto.
--------------
kazdy rok je prezkouseni = zadne jizdy, celej den koukas na instruktazni video, ktere je kazdy rok stejne (= laptop s netem a svacina nutna) a pak delas testy z autoskoly (kdo je tupej, tak je opise, ale kdo bezne jezdi v civilu, tak testy udela normalne)
--------------
jinak jsou 2 skoly: Praha a Ostrava. Praha pro vsechny a Ostrava pro dopravaky. Ve vysledku v Praze se to toci kolem aut vic nez v Ostrave :D

= kde ze tedy jsou ty odborny skoleni, atd? Na druhou stranu musim rict, ze u PMJ umel ridit kazdy a kdo ne, ten se k volantu nedostal (jen u PMJ jsem se seznamil s kolegou co si stavel prezu, dalsi integralku, atd.. proste vetsinou jsou to kluci od aut jako ja. Na obvode je to uz horsi, zhruba pulka z tech lidi neumi ridit a ani nemaji vlastni auta. Na druhou stranu pokazde kdyz to slo, ridil jsem ja, nebo nekdo jiny zkusenejsi a na obvode prijedes k mistu az kdyz je po vsem (proste to jedes nabrat do spisu a prvni je na miste PMJ), takze je to asi fuk.

Kazdopadne proto jsem se te ptal, jaky skoleni mas na mysli 8) 30t mas najeto na motorce? Nebo v aute? Pokud v aute, tak jsi defakto zacatecnikem (sam mam najeto vic jak 300t ve svych a pres 1M ve sluzebnich at uz dodavka, nebo osobak a povazuji se za prumerneho ridice, ktery se ma stale hodne co ucit) Pokud na motorce, tak nechapu tvuj nazor - vetsinou motorkar vi a zna jak to chodi.. 8)

PS: nic proti tobe, ale pokud NEVIM, tak nepisu kraviny. Znovu opakuji - to co ti reknou v TV Nova a na Novinkach jsou sesmoleny kraviny pro jednoduchy lidi :roll: Nekolikrat jsem to zazil na vlastni kuzi a proste nejde tomu verit - stejne jako policejnim mluvcim.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Stále čekáš? Nebudeš mě trápit? PŘESNĚ? Ty budeš vážně policajt tělem i duší. Už zapomínáš kde a kdo jsi a chováš se jako povýšeneckej idiot i tady. A jestli chceš stavět svoje diskuzní argumenty na rozdílu mezi kurzem a školením, tak tě musím upozornit aby jsi si dával velkej pozor. Tvůj argumentační sací bagr už prošel všema vrstvama hoven(taky tady s nima nešetříš, jen co je pravda) a za chvíli začne brát šutry na dně, tak aby se ti nerozbil. :wink:
Třicet mám najeto samozřejmě na motorce. Rozkreju ti zároveň s tím ještě jedno velký tajemství - jestli někdo "ví" nebo "neví" neurčuješ ty a už vůbec se to nerozlišuje podle toho jestli někdo motorku má, nemá, nebo jestli má v uchu roztahovák, vytetovanou píču na čele nebo modrý vlasy. Až se odprostíš od těchhle primitivních způsobů rozlišování, možná se i jako člověk posuneš někam dál. Na druhou stranu ovšem dopředu říkám, že takovej velkej posun na evolučním žebříčku směrem k Homo sapiens sapiens od tebe nečekám ani náhodou.
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

hattori_hanzo: ja popsal realitu, kterou jsem si jako bejvala svestka prosel...ty jen urazis :lol: Tak nevim, kdo z nas je vetsi hovno 8)

PS: kurz nebo skoleni, to mas fuk ... proste cokoliv se tyka aut (to jsi se chytil spatne kraviny)
PS2: kdo jsem? normalni obcan, ktery narozdil od tebe, ktery si mysli a rika kraviny co videl v TV argumentuje pravdivou zkusenosti - prober se!!!! Ja ti tu rikam naopak nemilou pravdu a pokud jsi proti PCR jako celku, tak ti nahravam! Jenze za to nemuze ten neskolenej, ale ti nahore - stejne jako v pripade carkomanie 8)
PS3: kdyby jsi koukal na TV Nova poradne, tak vis jeden fakt. Ten kluk byl problemovej 8) Ale neresme to, protoze to nevyresime..

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Prozradím ti ještě jedno tajemství - už víc jak sedum let nejsem odběratelem televizního vysílání a rádio poslouchám jen zcela sporadicky, pouze jako podkres v autě. Co z toho vytepeš teď? Hádám že dál už se vzmůžeš akorát na Novinky a tak ti to zkrátím a řeknu ti že ty taky nečtu. :wink:
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

hattori_hanzo: nebudem se hadat, ok? Ty jsi si myslel, ze polda ma za sebou nejaky autoskoleni/autokurzy, ja ti tu pisu pravdu. Co se ti na tom nezda? Proc jsi se do me pusti? Vymyslim si? Neveris? Zeptej se nekoho jineho, jak to je 8)

a jeste jeden dotaz: kde jsi se tedy dozvedel o tom motorkari, kdyz tu argumentujes? OK, nemel jsem psat o roztahovaku v uchu, atd..ale nebyl to slusnej clovek a jel nadlimit, takze me ho lito neni. Kdyby se to stalo normalnimu cloveku, mluvim jinak..;) Muj nazor 8)

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

To je to samy jako ten debil u Slanyho.... chudaka mladyho zabil zlej pan podnikatel v silnym aute. To ze byl vyfetlej, nepripoutanej (tusim) a auto nemel v dobrym technickym stavu nikdo neresi.....
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Globus: bingo 8)

Kein

Příspěvek od Kein »

Takže nám tady vrchní inšpektor gizmi vlastně říká, že policajti nemaj ani pořádný kurzy a paradoxně, se tak tímto snaží obhajovat policajta, co zabil člověka na motorce svým neumětelstvím a zbrklostí. Někdo by mohl říci, že když policajt není řádně proškolen, nemá vůbec co sedat do auta s majákem...ale ok.

Další gizmiho argument je ten, že kdyby ten kluk na motorce nejel 70km/h, ale 50km/h, tak by to ubrzdil...prej to říká nějaký orgánní papír (testy autofóra tvrdí sic opak, ale ok, jsou dělány amatérsky, byť mi přijdou logické a hlavně jsou veřejné...)...zvláštní je, že auto s majákam, nesmí dle zákona a i zdravého rozumu, vůbec ostatní účastníky provozu ani ohrozit, což vjetí někomu bezprostředně do cesty podle mě je, ale inšpektor gizmi řekl "tak", tak to "tak" bude. Nevím jak to mají se sebezpytováním orgáni, ale kdybych já někomu vjel z vedlejší/z výjezdu/ze skrýše, do cesty, a ten člověk by se díky tomu zabil/zranil/naboural, tak bych cítil vinu jako prase, i kdyby jel ten člověk třeba kilem...ale pomáhat a chránit mají jiný názor tak je to ok...asi...

No, a vrcholový (a podle mě gizmiho nejlepší) argument na obhajobu prasoorgána je ten, že kluk měl tunel v uchu "a prostě nebyl slušnej" a proto neva, že chcíp. :policie:

Jinak to, že je gizmi internetový psycholog a věštitel, o tom netřeba pochybovat. Je!
Naposledy upravil(a) Kein dne 19 lis 2013 18:40, celkem upraveno 1 x.

LiberaleMiguel2

hattori_hanzo píše:Až se odprostíš od těchhle primitivních způsobů rozlišování, možná se i jako člověk posuneš někam dál. Na druhou stranu ovšem dopředu říkám, že takovej velkej posun na evolučním žebříčku směrem k Homo sapiens sapiens od tebe nečekám ani náhodou.
to nehrozí....

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

ten případ z Dobříše tu nepitvejte,mám to od baráku 500m a když se to stalo byl jsem na pumpě ani ne 100m od toho. Toho kluka jsem na tu silnici jet viděl,i jsem ho znal jako jeho rodiče. Jak tady jezdil pan bůh v prasatu ti řekne každý místní zrovna tak o tom klukovi. Neřešil bych to. Je to uzavřené nechal bych to být.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Libor12: plne souhlas 8)
Kein: jsem rad, ze me tu rozebral expert na PCR 8) Prekvapim te, v hodne vecech bych s tebou i souhlasil, protoze jsem si to zazil a vim jak to chodi uvnitr firmy jmenem PCR. Jenze za vse mohou ti nahore a chtit zmeny, kdyz nejsou finance ani na benzin je taky tezky. Kdyby jsi znal trebas jen okolnosti vystrojnich problemu, tak se teprve chytnes za hlavu. Ale druha strana mince je tva nemoc 8)

jajiN

Příspěvek od jajiN »

kua tak nejsou peníze na benzín, ale lítat si helikopterou aby si natočili "jen tak" pro srandu králikům pár lidi co podle nich jsou strasni hazarderi, tak na to penize jsou . . . nechapu takové uvažování.

LiberaleMiguel2

jajiN: gizmi ti to určitě vysvětlí 8)

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

gizmi: ono to není jen o těch nahoře ale i o těch kteří jsou na ulici. Ve zmiňovaném případu,nepadlo mnoho věci. Docela jsem bojoval s tím zajít na policii nebo k soudu ale nakonec by to stejně nikomu život nevrátilo a druhý s tím bude žít až do konce života a já bych si tím asi taky uškodil. Jen k tomu tolik že kluk jezdil tak jako každý mladý kluk bez pudu sebezáchovy to co prostě sebou přinese pár tisíc km a nějaký ten plech nebo zlomenina bohužel neměl. Ani pan řidič prasata není žádný svatý. Naopak kozel zahradníkem. Všichni vědí kdo byl jeho otec a jak se na to auto dostal. Od porušování předpisů včetně použití auta k zcela nestandartní policejní práci. Každý si dokáže domyslet co se s takovým autem dá dělat. K práci policie jako takové. Už jsem tu psal. Dělám li přestupek tak vím přesně jaký a počítám i s trestem když mne u toho přistihnou. Nikdy jsem se o nic nehádal,vše jsem vždy vyřešil na místě. Možná jsem měl jen štěstí. Dnes například jsem pospíchal a tak jsem vědomě vjel na dálnici cca 12km a bez známky. Jen tam vjedu tak celní správa si tak osmdesát vybírá provinilce z pravého pruhu. Mohl jsem klidně zastavit a počkat. Jenže já je předjel. :) ihned po předjeti pustil maják a za mnou. No měl jsem asi stometrů náskok a ten jsem držel až do dvou kil. Poté on maják vypnul zablikal dálkou já na něj výstražnými. On dnes patřil k těm rozumějsim a situaci vyhodnotil jako nebezpečnou kvůli nějaké tisícovce pokuty. A jen do mně že jezdím jak prase. Ano jezdím ale už přes milion bez nehody a není to o štěstí ale i při rychlosti se dá jezdit defenzívně.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

LiberaleMiguel2

Jezdíš jako prase ! :lol:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“