Jardafox píše:alesiboss: hlavně to kolo bych fotil z opačnýho rejdu, resp podlě mně je zajímavější detail byť sebeobyčejnějšího liťáku, než gumy
to je kvuli brzdam, jeste jsou tam seriovy malinky zarezly brzdy, takze sme rozhodli ze se nebudou fotit priste uz budou i brzdy tak aspon bude co fotit na opacnym rejdu
Brutus, Smithy: nebylo by to marné, jen já nevím kdy bude čas. Navíc se bojim hřebíků Já tam spíš pojedu s tou mojí paní na nějaké to akční focení
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
btw. zkoušel někdo vyrobit si doma "pojezd" na natáčení videa? viva la Lego
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
no, napadlo mě, jak udělat štelovák, ale todle je zatím jen betaverze
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
a jak to má fungovat, resp ty budeš točit mravence?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jardafox píše:a jak to má fungovat, resp ty budeš točit mravence?
dá se to nadstavit zítra to prubnu
AlesiBoss píše:chci se vas zeptat co reknete na tyhle fotky. Nefotil jsem je ja, ale znamej.
Foceny je to v desne tmavym prostredi, bez moznosti osvetleni, kdy jediny misto bez hrebu ze zeme bylo dost blizko okna.
Postuprava ve photoshopu je zamerne vedena do stylu staryho fotaku - byl to zamer se kterym se to uz fotilo na miste.
Jestli to byla nebo nebyla dobra volba, to necham na vas, nicmene byhc od zkusenych rad slysel pripominky... Me osobne se vysledek libi ac ma jiste tunu nedostatku, za kazdou kritiku budu rad, aspon budu vedet ze to mam zahodit
Vidím jihočeskou spz tak se nemohu nezeptat, kde to bylo foceno?