Zdar lidi, chci se zeptat jakej názor by jste měli a jestli máte zkušenost s velkou baterkou do auta tedy vlastně do kufru tím velkou abterku myslím opravdu velkou baterku z traktora nebo náklaďáku chci to šoupnout do Pašíka B5 sedan mám tam už druhou baterku co mi donesl kámoš a je taky vybitá respektive se přes noc vybije tak jsem přemýšlel nad velikou baterkou 12V akorát ty Ah by byli trošku někde jinde asi noo díky za rady a nápady
Nebylo by lepší vyřešit, proč se baterka za noc vybije? Případně jsou vůbec "baterky od kamaráda" v pořádku?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jestli ses si jistej ze ty baterky byly v porakdu a plne nabity a stejne se ti pres noc vybiji, tak byhc teda hledal chybu nekde v elektroinstalaci misto vymenovani baterky za velkou... Uz protoze i velka baterka se ti bude vybijet, pokud je tam nekde nejaka chyba...
taky bych to viděl takhle:
1) zjisti jestli baterka od kámoša byla v pořádku
2)pokud ne, kup novou pokud ano hledej příčinu v elektroinstalaci než řešit blbosti s jinýma bateriema, navíc v trucku máš 24v
3) pokud se ti nechce hledat chyba v elektroinstalaci tak tam dej vypínač jak na starých aviiích
ta moje baterka ta byla původní co v tom autě byla a ta od kámoše blbla ve 105ce takže je taky nějaká vadná ale lepší než ta co jsem tam měl na elektroinstalaci jsme koukal tam by problém být neměl k vánocům si koupim normální ale pak bych do budoucna chtěl yvřešit právě velký odběr elektřiny pro hudbu