Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
Už někdo ví co je na tý Zemiho fotce za auto? Já už čtyři hodiny v kuse scrolluju a jsem teprve u střechy!!!
Mělo by tady na to rozlišení fotek bejt nějaký omezení!
✠Luftwaffle✠
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
zemi pro zmenšení asi zadal svoje rozměry 
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj ja to jenom rozčísnu a hotovo... 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- LiberaleMiguel2
fotka cca 2200x1200 750kb je málo
bylo tu omezení horší.... Mě osobně to příjde celkem cajk. Admin se k tomu vyjadřoval. Když si vemte, že na stránce může být aji 60 fotek, tak jedna stránka může mít aji desítky MB 
nebo je to malé ?
Nechcu flejmovat, tak prosím slušně kdyžtak....
nebo je to malé ?
Nechcu flejmovat, tak prosím slušně kdyžtak....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
LM: To jsi fotil ty, ty kotouče ? Pokud ano, z čeho je ten menší třmen a jakej je k tomu průměr kotouče prosím tě ?
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
- LiberaleMiguel2
Jo, to jsem připravil pro Markus Huhtimo na jeho Coupečko
Je to 4 pístek ze Škody Rapid, kotouč v tom je 277x10mm
Je to 4 pístek ze Škody Rapid, kotouč v tom je 277x10mm
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
rozlišení stačí, ale já prostě nemám náladu zmenšovat fotky. 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Na rapidovi byly bremba?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel2
nebyly, trochu fejkiRitchma píše:Na rapidovi byly bremba?
K tomu se snad už radši nebudu ani vyjadřovat 
Function > Form
Function > Form
treba tam jsou desky od bremba 
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Lidi si tu na brzdy pisou Porsche, Coca cola, Red BUll, ale to je v poradku, nekdo si na zadni brzdy napise brembo protoze vepredu am brembo a chce aby to ladilo a vsichni se muzou posratRitchma píše:K tomu se snad už radši nebudu ani vyjadřovat
ste fakt magori... co na to rict jinyho
už nemám hnujdaj...
Pokud jsou to třmeny z porsche nemám s tím problém. Pokud ne, mám na to stejnej názor jako na "bremba". Coca cola a red bull je něco trošku jinýho, nemyslíš? Mě je celkem u řiti jestli je to na hyundai, vw či japonci.... Tak se zase uklidni.
Function > Form
Function > Form
Jak jsi rekl ty:
K tomu se snad radši ani už nebudu vyjadřovat
K tomu se snad radši ani už nebudu vyjadřovat
už nemám hnujdaj...
- LiberaleMiguel2
Důvod jsem napsal, poperte se s tím už sami 
Většina z vás, pokud to nemá na autě v sérii, by se na takové brzdy v životě nezmohla, jak na ty zadní, o předních nemluvě
ale rýpat umí každý 
Většina z vás, pokud to nemá na autě v sérii, by se na takové brzdy v životě nezmohla, jak na ty zadní, o předních nemluvě
Ono staci umet brzdit a clovek nepotrebuje na 150 konovem aute 20pistky. 
ja jsem zapomel, ze lide v suknich s metalovym trhacem vydelavaj hrozne moc penez a ze vsichni ostatni jsou tady socky na davkach 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kurňa to nemá koule takové brzdy na takovém auťě, frajeřina je mít na 500PS bestii jen bubny 
To je zase argument. Nikdo na to nemá a nebo to není dost dobrý, když to má auto už v sérii. To nejsou totiž ty tuninky... Kolik to stálo jestli to neni tajný, protože o tom mluvíš, jak kdyby to stálo několik stovek tisíc.
Function > Form
Function > Form
Možná jsi to přehlídl, jedná se o brzdy pro Markusovo auto, a to má kolem 300+ koní.Lukinho píše:Ono staci umet brzdit a clovek nepotrebuje na 150 konovem aute 20pistky.
- LiberaleMiguel2
Wesly
Coupečko na které to půjde bude foukat přes 1b do komplet postaveného kovaného motoru, myslíš, že to bude mít 150hp ?
Crocu: ZASE !!! Než něco napíšeš tak čti
Ritchma: nikde jsem nepsal, že to v sérii není dost dobré, to sis zase vycucal z nějakého prstu
Coupečko na které to půjde bude foukat přes 1b do komplet postaveného kovaného motoru, myslíš, že to bude mít 150hp ?
Crocu: ZASE !!! Než něco napíšeš tak čti
Ritchma: nikde jsem nepsal, že to v sérii není dost dobré, to sis zase vycucal z nějakého prstu
Usuzuju z toho co si napsal předtím. Cena je tedy tajná?LiberaleMiguel2 píše: Většina z vás, pokud to nemá na autě v sérii, by se na takové brzdy v životě nezmohla, jak na ty zadní, o předních nemluvěale rýpat umí každý
Function > Form
Function > Form
wesly.TDI: a co korvety? Pokud vim, tak na zadku bubny a kdyby tu mezi nama byl Marauder, tak ti to vysvetli i s kozomrdama
, ze to brzdilo velmi dobre..
a to nám tady panečku začne plácat člověk, kterej nedokáže dát dohromady za 2roky půl milionuLiberaleMiguel2 píše: Většina z vás, pokud to nemá na autě v sérii, by se na takové brzdy v životě nezmohla, jak na ty zadní, o předních nemluvěale rýpat umí každý
VW - Very Wonderful
Akorát ty coca cola třmeny jsou velké jako tvoje kola, každy nepotřebuje si dokazovat velikost brzd napísem Brembo jako debiliguel.. To je trošku rozdíl nemyslíš??AlesiBoss píše:Lidi si tu na brzdy pisou Porsche, Coca cola, Red BUll, ale to je v poradku, nekdo si na zadni brzdy napise brembo protoze vepredu am brembo a chce aby to ladilo a vsichni se muzou posratRitchma píše:K tomu se snad už radši nebudu ani vyjadřovat![]()
- LiberaleMiguel2
Ritchma: komplet brzdový systém, včetně nového vedení a hydraulické ručky vyjde asi na 50
Připomeň mi prosím tě, kdo to tady před nedávnem házel fotky upgradu svojich brzd ? To jen k tomu, jak seriovky stačí...
don: zrovna Alešovy třmeny jsou skoro stejně velké jako ty Coca coly, tak když nevíš tak nerýpej
don: zrovna Alešovy třmeny jsou skoro stejně velké jako ty Coca coly, tak když nevíš tak nerýpej
don píše:Akorát ty coca cola třmeny jsou velké jako tvoje kola, každy nepotřebuje si dokazovat velikost brzd napísem Brembo jako debiliguel.. To je trošku rozdíl nemyslíš??AlesiBoss píše:Lidi si tu na brzdy pisou Porsche, Coca cola, Red BUll, ale to je v poradku, nekdo si na zadni brzdy napise brembo protoze vepredu am brembo a chce aby to ladilo a vsichni se muzou posratRitchma píše:K tomu se snad už radši nebudu ani vyjadřovat![]()
už nemám hnujdaj...
jako debiliguel si nech patentovat 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;