>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
Fakt jsem rád za Kadetta, koukám Aster je dneska na každém dvorku jako slepic

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
nehnilou primeruLukin_GSi píše:jakou zvláštnost ?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
proč by mu chlastala olej? jezdil jsi v tom?
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
nedavno si mi Lukinho stěžoval, že když ma super kastli tak mu motor chlasta olej
nejezdil a nemam zajem o tak starou hujdu....
nejezdil a nemam zajem o tak starou hujdu....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
hovno chlastá olej.. to je normální stav, když ten motor honíš v takových otáčkách.. a celá ta Primera je v takovém stavu.. že by Ti oči vypadly.. o komfortu ani nemluvě, to by sis teprve liboval.. jak je to dobré oproti toho Tvojeho bastlu
C20XE inside
C20XE inside
Ja hlavne nechapu, jak jsme se v oplim pokecu dostali k memu autu.

narostlo ti aspoň po tomto souvětí EGOLukin_GSi píše:hovno chlastá olej.. to je normální stav, když ten motor honíš v takových otáčkách.. a celá ta Primera je v takovém stavu.. že by Ti oči vypadly.. o komfortu ani nemluvě, to by sis teprve liboval.. jak je to dobré oproti toho Tvojeho bastlu
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bigpapa: Poslední dobou mi Tvé příspěvky připomínají příspěvky od LM...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Bigpapa> hlavně nerozumím tomu, proč jsi zaregistrovaný na každém fóru, když Tvoje auto stojí za hovno a každý tvůj příspěvek je zbytečný
C20XE inside
C20XE inside
- kubesmaurer
přece aby mohl dělat machra a do každého si rýpnout
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Táto, když jsi jezdil Vectrou tak jsi se navážel do Vw, teď když děláš pro Vw tak hnojíš na staré auta, které jsi předtím chválil skrze kvalitu a levné díly... Nějak nechápu ? Jsem rád že mám novější auto, ale umím ocenit i tu "hujdu" když je v super stavu... 
Není třeba...
a tvoje existence vede k čemu?Lukin_GSi píše:Bigpapa> hlavně nerozumím tomu, proč jsi zaregistrovaný na každém fóru, když Tvoje auto stojí za hovno a každý tvůj příspěvek je zbytečný
a co ty víš o mým autě? našel jsi fotku vectry co stojí před barákem, ale co stojí za barákem v garáži ti opravdu fotit nebudu
Chosse: však je to uplně jasne, to co mi da nové auto nikdy nedostanu od těch skořápek z předminulýho desetiletí
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Najednou... když ti každej říkal, ať se na Vectru vykašleš, tak si nechtěl a pořád sypal prachy do vraku (bez jakéhokoliv potenciálu - motor o ničem, bourané z každé strany). Teď se tu budeš vysmívat lidi a povyšovat se nad lidi co sypou prachy do zachovalých starých aut?
nene m.arrty nevysmívám.. kde vydíš výsměch? co se týče sypání peněz tak jich moc nebylo a bourané ze všech stran to taky nebylo
pořád 2 strany zbejvaj
ale třeba na to v zimě příjde
jo četl jsem tu spoustu vysměchu za to, že mam matný auto, motor je olejnička, ale mě je to fuk, auto pořád funguje tak si nebudu v zimě kurvit lepší
a místo toho abych nechal auto nalakovat do nějaké lepší barvy tak jsem si přestavil krb.... ten mi dělá větší radost jak nablejskaný auto
navíc čím dál tím víc je pro mě auto jen spotřební věc k dopravě, za co nejmenší peníze, v co nejlepším pohodlí, a hlavně bezpečně, bo když se na silnicích prohánějí samolicencovaní rejsři tak to je těžké
ať si každej investuje penize do toho co mu příjde vhodne: auto, děvky, drogy a tak
jo četl jsem tu spoustu vysměchu za to, že mam matný auto, motor je olejnička, ale mě je to fuk, auto pořád funguje tak si nebudu v zimě kurvit lepší
a místo toho abych nechal auto nalakovat do nějaké lepší barvy tak jsem si přestavil krb.... ten mi dělá větší radost jak nablejskaný auto
navíc čím dál tím víc je pro mě auto jen spotřební věc k dopravě, za co nejmenší peníze, v co nejlepším pohodlí, a hlavně bezpečně, bo když se na silnicích prohánějí samolicencovaní rejsři tak to je těžké
ať si každej investuje penize do toho co mu příjde vhodne: auto, děvky, drogy a tak
BIGPAPA> o Tvém "autě" vím jen to, že bych se styděl ho nechat na ulici. A to co máš za barákem určitě není Tvoje, tak co mi tu mluvíš.
m.artty> se divím, že všichni takoví "liberálove" nedostanou ban, ať je tu konečně klid pro lidi, co se fakt chtěji pobavit o něčem k tématu.
m.artty> se divím, že všichni takoví "liberálove" nedostanou ban, ať je tu konečně klid pro lidi, co se fakt chtěji pobavit o něčem k tématu.
C20XE inside
C20XE inside
no vidíš a ja se nestydim 
BIGPAPA> nó tak se zaregistruj na stavebním fóru a prezentuj tam tu Tvojí stavbu z 18. století a nebreč v každém tématu jaká je blbost cpát prachy do auta
C20XE inside
C20XE inside
m.aarty je jistě díky svému zaměření studia v těchto forech zběhlejší tak jistě poradí
Doufám, že tím nemyslíš CorsaClub, kde zas budeš blbě pindat Gooderovi k vůli toho, že si pořídíl Octávku..
C20XE inside
C20XE inside
prosím Tě nedělej tu takovéhle scény jak z ordinace
chováš se tu jak dítko, nech se od maminky pohladit po vláscích, aby jsi se uklidnil
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ze seriozních: archiweb.cz tzb-info.cz a potom možná nějaké kutilské forum, kde to bude fungovat jako tady, jen v jiném odvětví...
Ono kdyby ses pořád nesnažil odpovědět na každou blbost, tak by to taky bylo jiné... Že preferuješ u auta jiné vlastnosti než většina místních je tvůj problém, oni se kvůli tobě měnit nebudou.
Ono kdyby ses pořád nesnažil odpovědět na každou blbost, tak by to taky bylo jiné... Že preferuješ u auta jiné vlastnosti než většina místních je tvůj problém, oni se kvůli tobě měnit nebudou.
však ať se nemění
moje priority se změnily na to co jsem napsal a dal to nebudu rozebírat
díky za ty odkazy
určo se tam najdou zajimavé rady
moje priority se změnily na to co jsem napsal a dal to nebudu rozebírat
díky za ty odkazy
To mě přímo vytočí, když takový trotl se zapojí do diskuze o gumách a řekne jen to, že na to nemám výkon a že na takové "rejsinky" to je zbytečné.. tak buď rád za svoje kormorány a vůbec se na to tl. odpovědět ani nedívej, když jsi to nikdy nezkusil a nevíš o čem to je.
C20XE inside
C20XE inside
Ok
budu se držet Tvé rady a ani to nebudu zkoušet
příští rok koupím na léto opět obnovu brno 
Kup, hlavně s tím nejeď za hranici soukromého pozemku, protože takové socky jsou nejnebezpečnější na cestách
C20XE inside
C20XE inside
nemusíš se bát, mě na cestách nepotkáš 

Nosce te ipsum - know thyself
taky nechápuLukin_GSi píše:Bigpapa> hlavně nerozumím tomu, proč jsi zaregistrovaný na každém fóru, když Tvoje auto stojí za hovno a každý tvůj příspěvek je zbytečný
Mazda MX-5 Sportive
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
Bigpapa> Život, kterej žiju, není život, kterej pochopíš, to samý tvůj fella, ten na tom fakt není o moc líp, my si nejsme v ničem ani trochu podobný, kdybys o mě věděl víc, tak se ti prdel opotí, víš co, ty p!čo, jsi pejsek, vrať se na místo, jsi fízl, nechci tě blízko, ty špíno, ser se do svýho, oukej? nesnaž se chápat, káre, ty nejsi bejk, grázl, náhodnej rádoby chábr, seš pro mě Kotek a Mádl. Chceš vidět kvéry a káry, chceš vidět kéry a čáry, žiješ na sociální síti, ty seš fakt totálně v p!č!, my dva nemáme o čem, seš hodnej beránek, pojď sem, podej, mastnýho čeká, zmiz do vlastního světa, ty p!čo, ZMIZ! 
C20XE inside
C20XE inside