crocjirka píše:ja svym monitoru nic zelneho nevidim
mas asi spatne kalibrovany monitor, ta fotka je vazne hodne do zelena nicmene me se ten zelenej nadech z nejakyho duvodu libi ) (asi protoze stejny zeleny nadech pouzival Matrix )
u té první bych řekl, že paní je rozostřená- obličej, pak jak říkají kluci, nějak moc zelený tam je..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: jj presne tam.. ale dela to hrozne veci s tou kvalitou fotek... ale tak ja to mam spis jako ukazky.. a kdyz treba nekomu fotim auto, tak mu to poslu v plnem rozliseni
Kubi: Zkus příště fotit tak, aby jsi to hlavní neměl v půlce obrazu. Myslím si, že to fotku podstatně vylepší, hlavně u toho auta. Nevím, co bylo vpravo, ale dokážu si představit, že Kadetta budeš mít víc vlevo a vpravo bude ještě kus vlaku
Gooder: jj já to vím, těch fotek mám více v různých kompozicích ale tady jsem chtěl zdůraznit kontrast té černé špinavé hromady v pozadí a toho auta... rvát do toho víc oblohy, vlaku atp než bylo nutné jsem nechtěl... neboj, že bych byl tak neznalý kompozice a fotil pořád stejně... tentokrát to byl tak nějak záměr...
Croc: a proč sem nehážeš foto z Flickru? Však to je už fuk jestli to dáš na FB nebo na Flickr ne?
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
já už na FB spíš kopčím linky z Flickru protože co se tam dokáže s těma fotkama stát... hlavně že furt vymýšlejí kraviny jak to udělat co nejnepřehlednější ale toto spravit.... ne
Gooder píše:Kubi: Zkus příště fotit tak, aby jsi to hlavní neměl v půlce obrazu. Myslím si, že to fotku podstatně vylepší, hlavně u toho auta. Nevím, co bylo vpravo, ale dokážu si představit, že Kadetta budeš mít víc vlevo a vpravo bude ještě kus vlaku
Skôr si myslím že chybu robi v postprocese, chce to poriadny soft s ktorým z tej fotky dosiahneš viac, na mna je to uhlie strašne čierne vrátane ciest až sa to všetko zlieva, obloha vyblednutá - nezaškodí si občas pomôcť farbou aby sa tie oblaky trochu zvýraznili. Možno je to trochu tým že to je v malom rozlíšení
Za mna takto
crocjirka píše:ja svym monitoru nic zelneho nevidim
Tak to máš asi nějaký obyč TN panel a koukáš na něj pod úhlem, jinak tohle fakt už není možný... Tohle je na 99% tím dost otřesným processingem co na fotce proběhl...
Co se týče FB, tak sice fotku pokurví z hlediska ostrosti a přesnosti na hranách (při resizu), ale že by měnil barevné podání to slyším prvně...