tyvole co to je? koliks měl v oku promile?Lukin_GSi píše:Bigpapa> Život, kterej žiju, není život, kterej pochopíš, to samý tvůj fella, ten na tom fakt není o moc líp, my si nejsme v ničem ani trochu podobný, kdybys o mě věděl víc, tak se ti prdel opotí, víš co, ty p!čo, jsi pejsek, vrať se na místo, jsi fízl, nechci tě blízko, ty špíno, ser se do svýho, oukej? nesnaž se chápat, káre, ty nejsi bejk, grázl, náhodnej rádoby chábr, seš pro mě Kotek a Mádl. Chceš vidět kvéry a káry, chceš vidět kéry a čáry, žiješ na sociální síti, ty seš fakt totálně v p!č!, my dva nemáme o čem, seš hodnej beránek, pojď sem, podej, mastnýho čeká, zmiz do vlastního světa, ty p!čo, ZMIZ!
myslíš jak jsou jízdy pro veřejnost?lukin66 píše:bežte do piče s nějakýma hovnama........co ten okruh teda?chtěl by se někdo přidat?
bylo by fajn se tam sejít...určitě to nějak domluvímevectry píše:Kluci mám to do Brna kousíčekUrčitě bych se přijel minimálně podívat, nebo že bych prohnal daily car po okruhu
![]()
![]()
A alespoň poznat některý z Vás osobně.
![]()
Protože momentálně se stavba Cali, tak trochu zasekla, takže si myslím že do jara pojízdná asi bude ,ale na cedulích těžko, každopádně dejte určitě vědět
![]()