felicie 20v T od 2str.
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: felicie 20v T od 2str.
fotek je tady asi dost tak hodím i nějaké info
felicie je na nápravě z g2, stavitelný podvozek v-max, brzdy původně 256mm, nyní 280mm, výfuk včetně potrubí 60mm v nerezu(původní), zatím potrubí ani výfuk nemám, ale v plánu je potrubí v 70-ce.v autě už jsou nějaké ty sedačky a 4-bodové pásy. Auto je malinko odlehčeno, krom palubovky žádný interier
Plány: zapojit el. dodělat chlazení,řazení, velký IC, potrubí s výfukem a nastartovat

felicie je na nápravě z g2, stavitelný podvozek v-max, brzdy původně 256mm, nyní 280mm, výfuk včetně potrubí 60mm v nerezu(původní), zatím potrubí ani výfuk nemám, ale v plánu je potrubí v 70-ce.v autě už jsou nějaké ty sedačky a 4-bodové pásy. Auto je malinko odlehčeno, krom palubovky žádný interier

Plány: zapojit el. dodělat chlazení,řazení, velký IC, potrubí s výfukem a nastartovat

až na tu růžouvou kterou nechápu ani trochu dobrý
motor klasika AGUčko či už RSkovej 132kw motor? myslím že ti na oba výkony stačí bohatě 60 vejfuk 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
tech 132kw bylo vic typu.. zhlavy vim AUQ a APP
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
V oktávkach bylo AUQ, pak jiníé kody mely seaty a jine audiny.
JInak k felde, jestli to rozjedes, tak to bude pecka
JInak k felde, jestli to rozjedes, tak to bude pecka

nad růžovou se každý pozastaví asi proto
jinač jsem štastně ženatý, ne-registrovaný
je to klasika 110kw, už jsem dělal pár výfuku v 70 na tento motor a na výkonu je to znatelné..takže proto 70 a taky doufám do budoucna.. že nezůstanu u seriového motoru

jajin: setaty meli AUQ a APP.. 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
AGU bylo v O1 i A3....tim sem si jistej urcite 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Fajn projekt, bude z toho dobry sleeper.. u toho vyfuku jsem se taky trochu divil, nech si tam ten soucasny a penize dej do neceho uzitecnejsiho. Mam u sebe napr. 2.5" (63.5mm) vnitrni prumer a je to uz ted az az a to mam dvojnasobny vykon
Ventily sis daval nove, ze sis brousil sedla? Snad to mas ok, ani u novych to neni uplne presne. U nas v okoli bych to sveril nejspis jen jednomu cloveku abych mel jistotu, ze to je 100%
Zvenku bych to nechal tak jak to vyjelo z linky a dal na to klidne plechace, reakce lidi na tvoje auto budou zajimavejsi
Ventily sis daval nove, ze sis brousil sedla? Snad to mas ok, ani u novych to neni uplne presne. U nas v okoli bych to sveril nejspis jen jednomu cloveku abych mel jistotu, ze to je 100%
Zvenku bych to nechal tak jak to vyjelo z linky a dal na to klidne plechace, reakce lidi na tvoje auto budou zajimavejsi
ventily jsou původní, nefrezoval jsem sedla, pouze zabrousil brusnou pastou.. jinač vzhled zůstane určitě seriový, už s 16v byla sranda koukat na vyděšené výrazy řidičů když felicie ve 200 předjíždí třeba audi 

Ja osobne bych se teda moc jiste ve 200 na plechacich necitil 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
...zvlášť ked štandardné 13" sú konštruované na 190km/h v ojedinelých prípadoch na 210km/h
Niektoré Feldy obúvali z výroby aj do 185/60R14 a tam platí to isté, ibaže 190km/h vs 210km/h je tak 50:50
Kvôli brzdám tam ani 13" nedá. skôr by som to videl na 195/50R15, ktoré pravdepodobne obúva

Niektoré Feldy obúvali z výroby aj do 185/60R14 a tam platí to isté, ibaže 190km/h vs 210km/h je tak 50:50
Kvôli brzdám tam ani 13" nedá. skôr by som to videl na 195/50R15, ktoré pravdepodobne obúva
No letet s tim autem pres 200km/h je celkovy risk, radsi nezkousej jestli to da 230 nebo 250, jeste na nasich cestach.. ale na zabavu/litacku to bude fajna hracka.
200 na plechach je opravdu pro ty otrleší
auto je na alu 15 195/45 , a menší kola jak 15 nedam kvuli brzdám

jj presne tak, na litačku to bude super... když ale někdo vyhecuje na dálnici tak potom nejeďStanley píše:No letet s tim autem pres 200km/h je celkovy risk, radsi nezkousej jestli to da 230 nebo 250, jeste na nasich cestach.. ale na zabavu/litacku to bude fajna hracka.

felicie dostala pod stromek nový chladič, z 1.9D, a kdyby se někomu doma válel fční ventilátor včetně nepolámaných držáků, tak koupím
Pecká projekt.. Co se fotek týče, nejraděj bych viděl fotky majitelů aut co dostali nasekáno od Feldy, já sám bych asi brečel 

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tento pocit velice dobre znaaaaaaammm ...lukys píše:...... už s 16v byla sranda koukat na vyděšené výrazy řidičů když felicie ve 200 předjíždí třeba audi

Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
našel jsem jedno videjko z dob minulých
http://www.youtube.com/watch?v=dl_nXPMpYzA" onclick="window.open(this.href);return false;

Naposledy upravil(a) lukys dne 07 led 2014 20:23, celkem upraveno 1 x.
O kterym z těch padesáti aut co je tady na fotkách tohle téma vlastně je 

26 fotek s felicii, nadpis ´´od 2. str. š. felicie - těžko říct o jakém autě
občas je třeba si něco i přečíst, tím nemyslím jen nadpis

Jojo já sem tady teprve 9 let na foru tak nevim jak se čtou témata sorrylukys píše:26 fotek s felicii, nadpis ´´od 2. str. š. felicie - těžko říct o jakém autěobčas je třeba si něco i přečíst, tím nemyslím jen nadpis

tak to je jiná
nezakládal jsem nové téma s felicií...

sice docela hezky jede, ale to predjizdenilukys píše:našel jsem jedno videjko z dob minulýchhttp://www.youtube.com/watch?v=8TrjUd_bIoA" onclick="window.open(this.href);return false;

už nemám hnujdaj...
video změněno aby někoho nepohoršovalo
nicméně daná cesta je široká, že by na ni mohla být dálnice...

Nemáš náhodou garáž v O-Svinov? Ten hlas na konci videa mi příjde povědomý, ale třeba se pletu... 

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!