>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
... big papa už to evidentně pochopil, teď je řada na tobě ty odpade a nepiš tu hovna, chci ať ta diskuze o podvozku pokračuje, ale ty nejsi ten.. který by přispěl k tématu
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
co ty chceš je absolutně nepodstatný..Lukin_GSi píše:chci ať ta diskuze o podvozku pokračuje, ale ty nejsi ten.. který by přispěl k tématu

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
podívej jediný šašek jsi tady ty a tom svědčí i tvoje maštění na autě a stupidní snižování a řezání pružin....taky ti k tomu nic nepíšu nebot nemám co....tak prosímtě když nemáš co říct k tomu o čem se tu bavíme tak si nechej ty tvoje pitomé a zbytečné poznámky které si myslím nikoho nezajímají......myslím že to forum není o tom do někoho rypat pořádLordík píše:tak tohle se mě opravdu dotklo frajere nebo spíš polozávodnickej šašku?lukin66 píše:lorde ty jdi do piče ty čuráku.....![]()
![]()
nesmíš to brát tak vážně byl to jen vtípek soory za up
opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
D2 dela ulozeni napicu... je to jen unibal tzn ne axialni lozisko a tim padem se hur vraci volant a rizeni jde vice ztuha, takze je lepsi udelat ulozeni vlastni... dorazy nedelej, kup poradny podvozek pokud to myslis vazne... a pak je stabik uplne zbytecnej 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Kdybych se už chtěl pustit do výroby celého podvozku s nějakým nastavením, tak bych měl rovnou začít od nápravnice, kterou bych vyměnil za něco takového.. tzn. vyrobit úplně vlastní nápravy na to auto.
C20XE inside
C20XE inside
a duvod takoveho pocinani???
bejt krutej protoze mas cervenou napravnici nebo vis proc to dotycny delal a z jakych duvodu? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
být to kadett tak bych tušil proč 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To každopáně, tak jsem si dal závazek, jestli to bude teda v květnu ,že musím dorazit s Cali, ať se děje co se dějelukin66 píše:domluvíme to určitě....takový výlet nemusí být vůbec špatný

Opel Calibra C20XE Nautilus Blau
Opel Kadett C20NE GSi Cabrio
Opel Vectra C20NE GT Magma Red
Opel Kadett C20NE GSi Cabrio
Opel Vectra C20NE GT Magma Red
reference na PROTLUM > http://www.quadmania.cz/forum-detail/?ft=2609&fid=18" onclick="window.open(this.href);return false;
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
s pořádným podvozkem se ti nepodvěsílukin66 píše:na tímhle jsem už taky přemýšlel jak to udělat aby se nepodvěsil tolik tak samo u zadního....

Mám srovnání s Coupeček, stejný motor, stejné všechno, ale různé podvozky. Jeden Koni Sport s pružinami Eibach - jakože není to špatné, ale je to jenom "lepší série" a pak ten můj, plně stavitelný, se kterým sjem si hrál dlouhé týdny k max spokojenosti a vím, že funguje jak má, kola drží, neodskakuje. A se stejným nastavením funguje aji s V6 s o dost větším výkonem

Jinak teda dost udělá svoje aji různé nahuštění gum, taky jsem s tím dost laboroval, aby se guma nebortila, ale nebyla ani moc tvrdá a neodskakovala. To už jsem ale psal jinde

Chtěli jste pokračovat v diskuzi o podvozku, tak jsem zvědavý, jestli budete pokračovat nebo do mě začnete rýpat. To, jak se do mě Lukin sere v každém druhém příspěvku jsem jakože přehlídnul...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
druhá věc je ta, kolik jsi do toho podvozku zainvestoval? Na coupe ho koupíš, já bych ho musel nechat vyrobit.
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
mě stál cca 20k kompletní. Určitě bude aji nějaká varianta na Astru. Ten XYZ se ale na ní nedělá, podle jejich katalogu http://xyz-racing.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jiné značky ale jsou, Googlil jsem asi pět minut, určitě se toho dá najít víc
http://www.orange-tuning.de/shop/opel-a ... anguage=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fk-shop.de/en/Suspension-Tun ... xid-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Akorát se nevyznám ve značkách, co je kvalitní a co ne. Na to tu jsou jiní
Jiné značky ale jsou, Googlil jsem asi pět minut, určitě se toho dá najít víc

http://www.orange-tuning.de/shop/opel-a ... anguage=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fk-shop.de/en/Suspension-Tun ... xid-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Akorát se nevyznám ve značkách, co je kvalitní a co ne. Na to tu jsou jiní

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
To co jsi vygooglil jsou pouze výškově stavitelné podvozky.. takové jaké kupujou fauvečkaři na tuninky 

C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
A jo, sorry, moje chyba, jsem už byl trochu moc ospalý
Ale tak něco se přece dělat musí 

LB ma vesmes pravdu... ovsem i ten XYZ podvozek je stejny na celou paletu aut... pouze mu daji jiny uchyt.. kdyz nechas udelat podvozek u protlumu a nechas to poradne (tzn: auto na vaze atd) tak to funguje mnohem lepe.. ano byt za 2x takovou cenu... ale to je o prioritach kdo co od auta pouzije... jinak nafoukej kola dusikem... ma to stejny efekt jako vymena tlumicu za nove 

- LiberaleMiguel2
To samozřejmě vím, ale je to zas právě o té ceně. Jasně, že na míru na konkrétní auto to bude lepší.
Foukání dusíkem chcu zkusit na léto, teď v zimě to neřeším.
Jinak teda při výměně gum z 225/45/17 na 225/40/18 jsem pak skončil u tlaku 3,1b, který se mi pocitově zdá ideální. Je pravda, že u těch předchozích jsem to neřešil, ale když jsem ty 18" zkusil fouknout na předepsaných 2,4b, tak mi to přišlo jak jízda na blátě.
Jinak Lukini jak řešíte nastavení odklonů? Když dáte nižší pružiny tak kdou odklony do háje. Myslel jsem si, že rozdíl 3cm ve výšce na podvozku neudělá s odklonama nic, ale opak je pravdou
Foukání dusíkem chcu zkusit na léto, teď v zimě to neřeším.
Jinak teda při výměně gum z 225/45/17 na 225/40/18 jsem pak skončil u tlaku 3,1b, který se mi pocitově zdá ideální. Je pravda, že u těch předchozích jsem to neřešil, ale když jsem ty 18" zkusil fouknout na předepsaných 2,4b, tak mi to přišlo jak jízda na blátě.
Jinak Lukini jak řešíte nastavení odklonů? Když dáte nižší pružiny tak kdou odklony do háje. Myslel jsem si, že rozdíl 3cm ve výšce na podvozku neudělá s odklonama nic, ale opak je pravdou

odklony zatím nijak...na geomce to ještě bylo v zeleném poli...jinak zadek by se řešil vypodložením náboje a předek výrobou unibalu s seřízením odklonu pomocí vodících drážek...ale to zatím ještě nijak nešefujem...to podvozky fungujou hodně dobře akorát nejsou plně stavitelné a je tam ted podvěs no...ale zase zo dobrou cenu a ado kadetta se mi nechce nějak dávat třeba 30k za podvozek na to tady mám STčko 

opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
podvozek to je věc o které bychom se tu mohli bavit celé dny co a jak...je tolik možností tolik pro a proti každý se přiklání něčemu jinému....je to nekonečný proces nastavování,ladění,na jaký povrch,podle zatáček,rychlosti atd...prostě zábava...já jsem zatím spokojen s tlumiči koni sport s nastavitelnou tuhostí a pružinami ventura..funguje to výborně a kde potřebuji tak dotáhnu tlumič...je to takový dobrý kompromis
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
dneska se zas zadařilo něco sehnat 

C20XE inside
C20XE inside
bude to příjemné 

opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
Hoši odkud jste to nabrali ?
Z toho nizozemska jak jsem jednou dával odkaz nebo uplně někde jinde? 

Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Best GTi is GSi
všechno z místních výprodejů.. ještě budou nové lišty nárazníků a prahové kryty 

C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
Jaký je problém todle nechat vyrobit za 37kč ?
Měl jsem možnost vidět pár napodobenin a kvalita nic moc. Proto budu radši volit originál. 

Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Best GTi is GSi
Best GTi is GSi
- LiberaleMiguel2
Wtf
Za jakou kvalitu si zaplatíš, takovou máš.... V tiskárně, kde nakupuju dokonce dávají 5 letou záruku na odlepení 

to je jako bych se tebe zeptal, proč sis koupil napodobeninu sporťáku, když si můžeš zaplatit za skutečný 

Pánové,můžete mi jako novému uživateli osvětlit,cože je to ta napodobenina sportáku? 

Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.
))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.

- LiberaleMiguel2
Rýpou do Hyundaie kvůli předsudkům. To, že se nikdo z nich v tom nesvezl je věc druhá.... To, že se tady pár příspěvků zpátky řešila jejich marná snaha z těch GSi udělat sporťáky věc třetí...
to je sarkasmus pramenící z Miguelovy potřeby neustále komentovat cokoliv a za jakoukoliv cenu...Kuno píše:Pánové,můžete mi jako novému uživateli osvětlit,cože je to ta napodobenina sportáku?