kam jsme to dopracovaly? Jsme jako kamioňáci(Truckeři)už jen

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

gizmi

Re: kam jsme to dopracovaly? Jsme jako kamioňáci(Truckeři)už

Příspěvek od gizmi »

Co zalozit na TFku slozku "PLAČKY"...tam by se mohl vyradit tento kamionak, Miguel ve chvilkach nepusobeni drog, Kein by tam mohl nadavat na chlupaty... 8) Urcite by se temto lidem ulevilo :D

DcSpeedi

Příspěvek od DcSpeedi »

konečně by jsi měl celou svou komunitu pokupě co ? :lol:
Řidič

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

lukas.bd píše:Kde sou ty časy kdy řidič trucku bylo vážené povolání
WTF?! Pokud vim, tak za "vážené" povolání se považuje např. neurochirurg, vysokoškolskej profesor, dejme tomu třeba pilot, ale tu dobu, kdy by mezi takovejma byl kamioňák, jsem asi prospal.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

gizmi píše:Co zalozit na TFku slozku "PLAČKY"...tam by se mohl vyradit tento kamionak, Miguel ve chvilkach nepusobeni drog, Kein by tam mohl nadavat na chlupaty... 8) Urcite by se temto lidem ulevilo :D
DcSpeedi píše:konečně by jsi měl celou svou komunitu pokupě co ? :lol:
To hodně sedlo :lol: :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

člověk se bude mít alespon kde vybrečet.. když se podívám na firmu ve které pracuji,tak bych asi někdy taky brečel..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

D´ice

Příspěvek od D´ice »

twingo.driver píše:
lukas.bd píše:Kde sou ty časy kdy řidič trucku bylo vážené povolání
WTF?! Pokud vim, tak za "vážené" povolání se považuje např. neurochirurg, vysokoškolskej profesor, dejme tomu třeba pilot, ale tu dobu, kdy by mezi takovejma byl kamioňák, jsem asi prospal.
vysokoškolskej profesor...vážně? :lol:
Life is too short to drive boring cars

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Co se ti na tom nezdá? :? Za ty platy co mají na VŠ (ne všichni samozřejmě) klobouk dolů, že to někteří dělají...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

D´ice

Příspěvek od D´ice »

právě za ty prachy si myslím, že ty nervy nestojí...alespoň z pohledu ,,studenta,, vysoký 8)
Life is too short to drive boring cars

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

gizmi píše:Co zalozit na TFku slozku "PLAČKY"...tam by se mohl vyradit tento kamionak, Miguel ve chvilkach nepusobeni drog, Kein by tam mohl nadavat na chlupaty... 8) Urcite by se temto lidem ulevilo :D

Challenge accepted http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=114535" onclick="window.open(this.href);return false; :P
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

já budu 24.12 pravděpodobně skládat kamion v práci, venku bude zima protože šef neobědnal teplo na ten den, ani mi nedá stravenky a cestu do práce mi taky neproplatí :cry: chci zpátky tu dobu kdy byly skladníci vážené povolání

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

vysokoškolský profesor je opravdu vážené povolání.. jako takovou odpovědnost.. tam se dá zničit věcí a zabít lidí :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

vysokoskolsky proferor je clovek co si udelal skolu ale nikde ho nechteli tak zustal smrdet v neperspektivni praci aby alespon neco jakoze delal...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

maRkus: To zrovna není úplně pravda. U nás na škole většina pedagogů (profesor je vědecký titul, ne povolání) pracuje ve škole na zkrácený úvazek a k tomu dělají své povolání, případně mají své firmy. Nebo jsou to již pánové v letech, kteří učí, aby se nenudili nebo je to baví. Samozřejmě se najde i pár vyjímek a je to znát jak na respektu ze strany studentů, tak na věcech, co vykládají.

Vážené povolání jako takové? No nevim, blbci se najdou v každém oboru... a stejně tak, je to s lidma co toho hodně dokázali a odvádějí svou práci na výbornou 8) Takže já beru jako vážené konkrétní lidi, ne skupinu.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

markus: neni vzdy pravda... m.arrty me predbehl... ale jeden priklad za vsechny.. Petr Mach... ;))
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Jo, "vysokoškolskej profesor" mi trochu uteklo, samozřejmě je to akademickej titul a ne povolání jako takový, ale rozumíme si. Mimochodem bych řek, že crocjirka ten termín použil stejně blbě, Mach profesor téměř jistojistě neni. (Jsem línej to googlit. :mrgreen:)
A reakce typu blázen a markus jsem samozřejmě očekával, radši se k tomu nevyjadřuju, abych někoho neurazil...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Jak bylo zmíněno, většina těch akademických pracovníků má jinou práci v oboru, kde tu teorii co vyučují aspoň z části převádí do praxe.

Na to jak bylo zmíněno, že jen učí protože je nikde nikdo nechtěl, tak to jsou doktorandi :lol: Někteří to "studujou" více než dvojnásobnou dobu, protože peníze mají, brigádu přitom taky zvládají a (alepspoň u nás na EkF) mají stálý příjem mladého masa (a myslím, že celkem hodně hezkého). :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

twingo.driver píše:Jo, "vysokoškolskej profesor" mi trochu uteklo, samozřejmě je to akademickej titul a ne povolání jako takový, ale rozumíme si. Mimochodem bych řek, že crocjirka ten termín použil stejně blbě, Mach profesor téměř jistojistě neni. (Jsem línej to googlit. :mrgreen:)
A reakce typu blázen a markus jsem samozřejmě očekával, radši se k tomu nevyjadřuju, abych někoho neurazil...
můžeš se klidně vyjádřit. Já to přežiju. Vážené povolání vyrobila odpovědnost.. nic víc.

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

myslím že není profesor jako profesor :wink: myslím že je velký rozdíl mezi "profesorem" na ekonomce co si myslí že je pupek světa, a ve skutečnosti se jen neuchytil jinde, a Profesorem na strojní fakultě, který se podílí i na vývoji a konstrukci a své znalosti předávají dál. Ale to je věc názoru.

Kein

Příspěvek od Kein »

Já nevím co to tady řešíte za hovna. Pro mě je vážené povolání jakékoliv, které je vykonáváno dobře. Je jedno, jestli to je skladník, kamioňák, policajt nebo právník. Vážím si dobrého opraváře, doktora, skladníka, právníka a stejně tak opovrhuju špatným opravářem, skladníkem a právníkem etc..
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Asi tak. Oni panove zapomneli, ze kazda profese je nezbytna.
Kazdopadne resit, kterej profesor je vic, to je i na TF sracky opravdu dost :lol:

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Blázen: To nebyla dobrá rada :D
Zrovna tenhle obor jsem si vyzkoušel za vlastní úspory a úplně stačila dodávka, víc zmrdů než mezi těma rádoby špeditérama není ani v Chánově na sídlišti (tím neříkám, že jsou takový všichni a čest těm slušnejm)
Když si tak vzpomenu jak jsem ty kretény obvolával a jak si ze mě víceméně dělali prdel a ještě zkoušeli moralizovat jak že se to chovám, když s nima po půl roce a několika telefonech už nemluvím slušně, že takhle se jim už vůbec nechce něco platit...
Třikrát fuj, během posledních tří let jsem cca třikrát změnil obor a ani teď nejsem spokojenej, ale až se jednou z těch s.aček vyhrabu, udělám si dopravu a budu skrz exekutory likvidovat všechny ty rádobypodnikatele co si zadarmo točej cizí prachy.

milonovo

Příspěvek od milonovo »

A abych řekl něco k věci, jsou to různý úhly pohledu, já taky spal kolikrát někde třeba 2 dny v zimě, komfort v dodávce a kamionu se asi nedá porovnat, udělal jsem si takový sklápěcí lůžko, nechal ušít stan krerej se zadejchal i když mrzlo.
Neměl jsem ve finále ani těch 25, ale dělal jsem to s vidinou, že až se to překulí, nebudu stát kvůli tomu že nemám na naftu, pořídím další auto, postupně už budou jezdit jiní, no nic, věřil jsem tomu zbytečně dlouho a je fakt, že moc nechybělo ale zpětně jsem snad rád, že to nevyšlo, v tomhle právním prostředí bych dřív nebo pozděc někoho zabil, ono když žerete auto, který jste celou dobu chtěli, protože zmrdi co Vám dlužej se Vám tleměj do ksichtu...
Na druhou stranu, pořád jsem naštěstí zdravej, zatím mám co jíst a kde bydlet, mám skvělý dítě, kdo má víc.
Ty prachy mě mrzej, protože jsem se na ně kurva nadřel, ale jsou horší věci.

kony5

Příspěvek od kony5 »

Jj podnikani v doprave... 3 mesicni splatnosti..dc kauflandy...dodavatele dilu co stoji za hovno...vsechno z ciny....autorizovane servisy co opravuji za desetitisice a nic to nevydrzi a ve finale tinezaplati..krajsky urad da razitko a poslou ti 0.0018 kc ze je pohledavka vyrizena...od rana do vecera v trapu ze nemas cas ani fakturovat...... Pak te stopne cajt a da ti dvojku pokutu ze mas holy gumy... Ale kde vzit prachy na gumy kdyz ti nezaplatej?..... Podnikani v cechach ...to neni statni podpora to je likvidace... A nejlepsi na tom je ze zaplatis 40 tisic kc dph z 200 000 kc ktere si nikdy nevidel a uz neuvidis....a ridici si stezujou na tuningforu jak to maji tezky...zkuste si podnikat...nemluvim o tom ze vetsina soferu jsou blby jak necky a auto za 3 mice zhuntuji za rok...a za 3 roky to je vrak.....myto, silnicka dardy jak blazen a jeste si tam s osobakem cestou z prace kopnes kolo......ale clovek si furt rika...tento rok uz to fakt rozjedu... :savle: :hlazeni :hlazeni

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

no ,někdy to není úplně snadný . . .

blbý je , že uděláš práci a pak se dozvíš : joo , já se u vás stavím s penězma , nestačil jsem vybrat . . . a pak voláš , jezdíš , voláš , voláš a voláš a domáháš se SVÝCH

vydělaných peněz :kladivo: :kladivo: :kladivo:

každodenní rutina , normální je neplatit -> ale bohužel , mě zadarmo naftu u pumpy nedají , písek v pískovně nenaloží a pneumatiky taky nikdo bez zaplacení nedá

každej si myslí jak jsem z toho bohatej , ale bohužel , opak je pravdou při tady tom nastavení státu a cenách všeho . . doba kdy se dali vydělat peníze je už asi dávno pryč
QUATTRO 309 kW

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ono je to všechno jen o tom, že trh je v tuto chvíli nasycený, né-li přesycený dopravníma firmama (a to samé i v jiných oborech). Malé firmy nemají šanci vydělat prachy, protože když velká potřebuju něco odvést, tak ti napíše takovou smlouvu, že to děláš za žodl... a když to nepodepíšeš, tak můžeš jít, před dveřma čeká další. Bohužel je to tak. Aby byl člověk konkurencí velkým hráčům, tak by do začátku musel pustit velkej balík. Takhle to bude do doby, když si investoři/objednatelé budou diktovat nesmyslné podmínky.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

To Milonovo a Kony 5.
Hosi, klobouk dolu, jste naprosti realisti, ale bohuzel i presto ma mince dve strany

P.S. Muj priklad ze vcerejska: Nas kamion zvazeny na ceste, celkova vaha tun neprekrocena, ale vaha na naprave prekrocena o 140 kg. Ridic na miste tri body a nase firma, dle informaci od zname z odboru dopravy, pokuta 7 tis. za vazeni a 7 tis. kazda zapocata tuna navic, a tak nas stat podnika...
Pak se mi otevira kudla v kapse pri informaci, ze taxikari chteji minimalni sazbu 28 korun na kilometr, pricemz plne nalozeny kamion jedouci za 30 korun/km je povazovan za skvelou cenou. Tot vse k tomuto tematu.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Luky tak o tom zadna. Koukam vsude stejne.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

To m.artty neni pravda, premnozeni vseho je, ale konecne se to vraci do koleji, ze spousta lidi si preci jen za kvalitu priplati, pac chapou, ze na tom jen mohou vydelat......

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

přesně jsi vystihl taxikáře , to se zase otevírá kudla v kapse mě :kladivo: :kladivo:

proč taky dopravci nemají danou minimální sazbu na kilometr ?

nepřijde mi rovnocený osobní auto a souprava vážící 40 tun na srovnání provozních nákladů když taxi jezdí za 30kč/km a já 32-37 kč na km + mýto

spotřeba pro představu 35-50 ltr a před 14 dny jsme kupoval dvě gumy na předek a 20 tis kč za to si taxikář koupí 5 sad pneumatik na celý auto
QUATTRO 309 kW

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Je to zvlastni, ale taxikari si to mohou dovolit, protoze rito vzdycky najdou a co je na tom nejlepsi, penize maji hned a necekaji 90 dni, az mu je date, pokud se nejde o fakturovanou smluvni dopravu pochopitelne s jinymi podminkami a obvykle fixni cenou.

Ja jsem zacal podnikat pred dvema lety, zprvu velice benevolentne (faktury casto s odlozenou splatnosti, komise - tedy maji zbozi a plati az kdyz prodaji) atp., dvakrat se mi stalo, ze u zbozi, ktery se melo platit jsem zapomnel uvest COD (tzn. ze zakaznik plati hned), penize uz jsem v zivote nevidel a lidi ani nebylo mozny dohledat (zmena tel. cisla atp.), pritom slo o pomerne maly castky. Jeden spolecnik me obral o desitky tisic, druhy rekneme "partner" o podstatne nizsi castku a s nim je aspon rec, resp. snazi se vracet. Spolecnost, ktera mi tvorila system za bezmala 300k ho stvorila nefunkcne tak, ze jsem ho po 4 mesicich musel prestat pouzivat, aby z neho zakaznici nezesediveli.
Takze tak :lol: vidina byt sam sobe panem a neco rozjet je sice moc pekna, ale o vasem osudu rozhoduji spis ti druzi, dnes bych se asi rozhodl jinak. To neni narek, ani stezovani, mam co jist, kde bydlet, cim jezdit a jsem zdravej, jen konstatuji fakt.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“