Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
WTF?! Pokud vim, tak za "vážené" povolání se považuje např. neurochirurg, vysokoškolskej profesor, dejme tomu třeba pilot, ale tu dobu, kdy by mezi takovejma byl kamioňák, jsem asi prospal.lukas.bd píše:Kde sou ty časy kdy řidič trucku bylo vážené povolání
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
gizmi píše:Co zalozit na TFku slozku "PLAČKY"...tam by se mohl vyradit tento kamionak, Miguel ve chvilkach nepusobeni drog, Kein by tam mohl nadavat na chlupaty...Urcite by se temto lidem ulevilo
To hodně sedloDcSpeedi píše:konečně by jsi měl celou svou komunitu pokupě co ?
vysokoškolskej profesor...vážně?twingo.driver píše:WTF?! Pokud vim, tak za "vážené" povolání se považuje např. neurochirurg, vysokoškolskej profesor, dejme tomu třeba pilot, ale tu dobu, kdy by mezi takovejma byl kamioňák, jsem asi prospal.lukas.bd píše:Kde sou ty časy kdy řidič trucku bylo vážené povolání
gizmi píše:Co zalozit na TFku slozku "PLAČKY"...tam by se mohl vyradit tento kamionak, Miguel ve chvilkach nepusobeni drog, Kein by tam mohl nadavat na chlupaty...Urcite by se temto lidem ulevilo
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
můžeš se klidně vyjádřit. Já to přežiju. Vážené povolání vyrobila odpovědnost.. nic víc.twingo.driver píše:Jo, "vysokoškolskej profesor" mi trochu uteklo, samozřejmě je to akademickej titul a ne povolání jako takový, ale rozumíme si. Mimochodem bych řek, že crocjirka ten termín použil stejně blbě, Mach profesor téměř jistojistě neni. (Jsem línej to googlit.)
A reakce typu blázen a markus jsem samozřejmě očekával, radši se k tomu nevyjadřuju, abych někoho neurazil...