kam jsme to dopracovaly? Jsme jako kamioňáci(Truckeři)už jen

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

gizmi

Re: kam jsme to dopracovaly? Jsme jako kamioňáci(Truckeři)už

Příspěvek od gizmi »

kony5: a myslis ze jine remeslo je na tom lepe? Porad mas tu volbu delat a nedelat to dale 8) Venuj cas necemu jinemu nez tlachani na TFku a mozna uvidis i vysledky 8)

Ales: myslim ze spousta poctivych by ho za tohle i ukopalo ...on sam jezdi cernotu, kazi tim ekonomiku a jeste si stezuje... :lol: To me to vyndej :D Dobre tak podvodnikum, ze jim jiny podvodnik nezaplati 8) S tim delanim pro nekoho, kdo neplati - svata pravda 8)

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

já myslím že by spíš poctivý lidi ukopali podkopávače ceny než to , že jedeš bez papíru

už tě vidim , jak stavíš třeba barák , budeš odemě chtít materiál a na všechno si vezmeš papír a zaplatíš o dph navíc , žejo , ty jsi totiž bohatej a můžeš si to dovolit to jen

tak cpát státu ty peníze 8) mě je to ve výsledku jedno , prakticky je to proto , aby byl koncový zákazník v dnešní době spokojený že platí co nejmíň 8)

ale co , ještě to není tak zlý abych si musel odpustit svoje tuningový výstřelky , bydlení již brzy k nastěhovaní , tak uvidíme ,nějak to dopadne :lol: :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kony5 píše:Myslim ze jediny kdo to tady pochopi je luke..a nebo nekdo kdo tohle remeslo zkusil...tohle neni zednicina abys zahodil lzici a sel delat neco jinyho.....a ze si stezuju kdyz ti xy dluzi xy.... S nejakym exekucnim rozhodnutim si muzu utrit zadek v momente kdyz je sro v likvidaci...a po rozprodani majetku a uspokojeni vsech veritelu poslou z 200 000 kc 0,018 kc...a jeste sem platil 40 000 dph... A tohle je bohuzel u vsech dopravcu normalni...jo a tech 0,018 kc mi prislo i s kulatym razitkem :-).... Na tohle ti rekne nejaky gizmi z tuningfora ze si stezuju....kdybych sedel na prdeli a bral davky a stezoval jsi tak to chapu...ale abych makal od rana do noci...vzdy vsechno vsem zaplatil hlavne statu a ne malo a pak nemel dovolani na svoje prachy...kdo by si nestezoval....
On to napsal gizmi celkem dobře, jen ty si to bereš moc osobně a vidíš pořád jenom chudáky kamioňáky, resp. tebe jako firmu, která je zaměstnává. Na jednu stranu je strašně obhajuješ, na druhou haníš zedníky. Kvalitní stavební firma musí mít taky určitý zázemí včetně vybavení, který stojí taky nemálo peněz a je problém ze dne na den přeskočit a ukončit to. Když jí někdo nezaplatí, doplatí stejně jako ty a tak je to u vícero povolání....

To, že doba už není tak růžová jako dřív a stát ti navíc hází klacky pod nohy, místo aby tě aspoň trochu podporoval věděj všichni, stačí kolik odvádíš státu teď a kolik to bylo před lety....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

Rudi:To souhlasím.Mně osobně se moc libí, jak někteří lidi považujou zedničinu resp. stavařinu za něco podřadnýho a pak si to prasijou sami s vercajkem značky Jobi profi, nejlevnějším matrošem a zkušenostma z internetu a bez totálních základních znalostí.Pak ty stavby jsou taky jak od prasat.....Nehledě na to, že stavaři za prací cestujou, práci si na dílnu jen tak nedotáhnou.....
svět dospělých je pro mne záhadou......

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Luky ja se ti jen, jak te znam divim, ze mas potrebu se zde pred kdejakym ja nevim tragedem ci bejvalousem policajtem, bo zamestnancem, kort statnim , kterej po letech pochopil, ze i policie je jinde a nevyresi za nej vse,vcetne hajzl papiru na sluzebne, mas potrebu obhajovat ci osvetlovat realitu, kterou stejne vetsina neznalku chapou po svem.
Souhlasim, komu jakakoliv prace nevoni, at tahne a neco dokaze a tim padem se vracime k tematu placek a kameno hazecu lidem, kteři makaji a musi fungovat.
Jen jsem rad, ze tady muzu max sledovat lidi, jejich natury a bohuzel se nad vetsinou nazoru jen zasmat.
Stejne i toto tema skonci hlaskou ukaz kozy, bo milion ps a 4x4.
Coz je proste opet ozvena nekolika tragedu zde......
Krasne svatky vsem.....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

posero

Příspěvek od posero »

všichni tady brečíte jak vám stát hází klacky pod nohy, jak jsou vysoký daně, ale kolik z vás živnostníků odvádí daně jak má? já když vidím kolik se kde utopí jen na DPH tak se tomu nedivím, kdyby všichni platili jak mají, mohlo by být DPH 10% a topili by jsme se v penězích 8)

taky sem se upřímně pobavil u podkopávání cen, ale když tady někdo shání díly na auto tak si klidně založí vlákno kdo mu nabídne nejlevněji :lol:
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Ano, všichni kradou a podvádí. To je zas přístup. Každý si to může zkzusit :hlazeni

Kein

Příspěvek od Kein »

posero píše:všichni tady brečíte jak vám stát hází klacky pod nohy, jak jsou vysoký daně, ale kolik z vás živnostníků odvádí daně jak má? já když vidím kolik se kde utopí jen na DPH tak se tomu nedivím, kdyby všichni platili jak mají, mohlo by být DPH 10% a topili by jsme se v penězích 8)

taky sem se upřímně pobavil u podkopávání cen, ale když tady někdo shání díly na auto tak si klidně založí vlákno kdo mu nabídne nejlevněji :lol:
Víš. To máš tak. Aby jsi lidi donutil platit daně, museli by za ty daně vidět nějaký přínos a rozvoj. Když vidím, jak se z vybraných daní staví cyklostezky co stojí jak dálnice, zakládají nové úřady na kdejakou píčovinu (dámy prominou), vymýšlejí se naprsoto směšné zákony a dotují se dotacemi podniky, které nemají ani existovat, tak by byl über debil každý, kdo by platil víc než nutné minimum.
posero píše:taky sem se upřímně pobavil u podkopávání cen, ale když tady někdo shání díly na auto tak si klidně založí vlákno kdo mu nabídne nejlevněji :lol:
A obchod/směna, by podle tebe měla probíhat tedy jak?
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

posero

Příspěvek od posero »

já vás chápu, souhlasím s vámi a nehraju tu hru jinak než vy. nadruhou stranu je nutno si přiznat, že to nemůže mít jiný následky než ty co zde vidíme

obchod bych tu nerozebíral :wink: firmy které mohou bojovat jen cenou na trhu dlouho nebudou takže je to ztráta času 8)
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

Kein

Příspěvek od Kein »

AlesiBoss píše:
blázen píše:vsadím boty že na taxíku bylo napsaný prd..
Coz je vicemene fuk, jak to zaplatil a nechal ho odjet tak uz nedokaze nic :) a o tom to je, ze mestapak se sice vzteka jak naka hysterka, ale ma vicemene pravdu...
Ale má se chovat jako policajt ne jako šimpanz někde v hospodě! Přesně tenhle přístup budí ten dojem dutých policajtů. Vdžyť se chová, jak kdyby spolu pásli ovce.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Jak už jsem psal jinde, taxikem momentálně jezdím, srovnávat jablka a hrušky když znám jen jedno z toho je možná zajímavý,ale k ničemu.
Je zajímavý, jak má každej tendenci koukat druhýmu do talíře a když se mu zdá, že tam má něco lepšího, ještě mu tam závistivě plivnout, pokud má někdo pocit, že je to takový terno, výhoda je, že stačí mít díru do prdele a aspoň půlku mozku a můžete začít taky :D
Z mýho pohledu, pokud by ta doprava fungovala, měla by rozhodně větší potenciál i při menší marži. 28kč/km je aktuálně maximální cena, ale srovnávat to s kamionem je úplně zcestný, když to beru v průměru běžně jedu do 5 km a míň, za těch 28 málokdy, obsazenejch km je podle šikovnosti a štěstí, ale dejme tomu půlka. Dal jsem tomu aktuálně skoro rok, za tu dobu si myslím, že udělám lepší peníze než běžnej průměr pokud se bavíme o lidech co nekradou.
Ty různý individua z těch videí to kurvěj všem a bohužel asi není vůle s nima něco dělat.
Ano výhoda jednoznačně je, že dostávám peníze okamžitě a faktury jen přes drát, takže beze ztrát.
Pokud někdo jezdí na hranici nákladů , asi by se na to měl vykašlat, taky mě štvalo, že všechny ty překupníci na tom mají víc než já, peníze od koncovýho zákazníka mnohem dřív atd. Musel jsem se zeptat sám sebe, jestli mám žaludek na to, abych to dělal podobně a vyšlo mi že ne.
A jestli si někdo myslí, že jezdit tágem byl nějakej můj dremjob, tak to ani náhodou, jen je lepší dělat za peníze, než zadarmo a na rozjetí něčeho lepšího mi momentálně chyběl kredit.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

z mého pohledu jako zaměstnance přepravní firmy si myslím,že se lezlo tak dlouho do prdele až se do ní vlezlo. Takže si za to můžem z 80% sami. Podlézání cen a slibování totálních nesmyslů Vs. nárust nákladu na samotnou přepravu krze zdražování všeho se prostě jednoho dne musí zahovnit. A to jsem rád,že pracuju ve velké firmě, ve které pracuju, jelikož ty lidi umí jednou za X let ,když je potřeba podržet. Byt firma dělá často spousty špatných kroků,kterými poškozuje sebe sama,čímž přijde o zakázky.... (ale to jsou počty rádoby inženýrů s 20ti tituly a inteligencí opic)..

btw: .... A díky za všemi nenáviděné odbory :D Ještě, že prozatím existují.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Blazen: 8) pravdive napsano ... jenze tak je to ve vsech oborech (firmach)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

blázen píše:z mého pohledu jako zaměstnance přepravní firmy si myslím,že se lezlo tak dlouho do prdele až se do ní vlezlo. Takže si za to můžem z 80% sami. Podlézání cen a slibování totálních nesmyslů Vs. nárust nákladu na samotnou přepravu krze zdražování všeho se prostě jednoho dne musí zahovnit. A to jsem rád,že pracuju ve velké firmě, ve které pracuju, jelikož ty lidi umí jednou za X let ,když je potřeba podržet. Byt firma dělá často spousty špatných kroků,kterými poškozuje sebe sama,čímž přijde o zakázky.... (ale to jsou počty rádoby inženýrů s 20ti tituly a inteligencí opic)..

btw: .... A díky za všemi nenáviděné odbory :D Ještě, že prozatím existují.
jj, vono vlastně kroucení volantem to je um, na to potřebuješ bejt chytřejší, než ta opice :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

netuším, s kamionem jsem neodjezdil ani 1km. Ale třeba ti tu o složitosti toho povolání někdo něco napíše..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jarda má určitě v kamionu odsazené tisíce hodin, že si dovolí todle napsat 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

k tomu stačí schopnost logicky uvažovat, na to není potřeba mít odježděno ani hodinu. :?:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

LiberaleMiguel2

kubi píše:k tomu stačí schopnost logicky uvažovat, na to není potřeba mít odježděno ani hodinu. :?:
Takže víš o tom hovno co je to za práce ;-) To vidím u nás v práci, co se všechno musí vylízat kvůli nakládky, co dodržet atd. A jak jsou vděční za takovou blbost jako čistý záchod a teplou sprchu ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Liberal: "cistou" a teplou kurvu z dalnice, rikas? :lol: :lol: :D

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

LiberaleMiguel2 píše:
kubi píše:k tomu stačí schopnost logicky uvažovat, na to není potřeba mít odježděno ani hodinu. :?:
Takže víš o tom hovno co je to za práce ;-) To vidím u nás v práci, co se všechno musí vylízat kvůli nakládky, co dodržet atd. A jak jsou vděční za takovou blbost jako čistý záchod a teplou sprchu ;-)
To je fakt, Harvard necessary :mavani:

LiberaleMiguel2

kubi: u nás se oháníš vzděláním ? V zemi, kde má titul každá imbecil ? :lol: Ty jsi fakt marný synku....

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

ty musíš vážně svými pravdami a postřehy zasrat každý topic že? 8) gj
běž si radši sednout za svůj jeřáb/ohlý rohlík s pruhem a snaž se přitom prosím nic nezbořit

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

LiberaleMiguel2 píše: Ty jsi fakt marný synku....
nerozumím tomu "zase"... každopádně....

Obrázek

FOG

Příspěvek od FOG »

LiberaleMiguel2 píše:Takže víš o tom hovno co je to za práce ;-) To vidím u nás v práci, co se všechno musí vylízat kvůli nakládky, co dodržet atd. A jak jsou vděční za takovou blbost jako čistý záchod a teplou sprchu ;-)
LiberaleMiguel2 píše:kubi: u nás se oháníš vzděláním ? V zemi, kde má titul každá imbecil ? :lol: Ty jsi fakt marný synku....
Měl bys to vzdělání taky doplnit... protože máš asi zásadní nedostatky, co se skloňování týče.
štyrykrátštyry tédéí

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

to ne, by pak byl taky imbecil, když to má dneska každej :lol: hlavně z těch státních VŠ, to je pak radost pohledět, že ten titul má každej kokot... :roll: bože, to jsou zase zvratky tady
...

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

pořád lepší být kokot s titulem než kokot bez titulu žejo :lol: :lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kokot s hjundajem :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

LiberaleMiguel2

Radši nebýt k*kotem a nepotřebuju ani ten titul ;-)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

kdybys nebyl kokot tak se nesereš do každého tématu, kde do tebe stejně každý rýpe :(
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

LM: Tě vyhodili (nebo nevzali) z VŠ? Protože přesně tyhle řeči mají jedinci z obou skupin.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Odpovědět

Zpět na „Pokec“