Jak jsem slíbil, tady jsou fotky(nesnažil jsem se fotit něco extra, spíš takové "byl jsem tu"

)
https://plus.google.com/photos/11108976 ... 2290325025" onclick="window.open(this.href);return false;
První objekt je Hošnova vila. Bohužel už není přístupná. Celý areál je obehnán plotem + nápisy střeženo kamerovým systémem(cedule s nápisem tam visí chvilku podle jejich stavu), navíc je i zahrada udržovaná. Druhý objekt je pilíř plánovaného mostu protektorátní dálnice. Poslední objekt je opuštěný hotel Přehrada. Dovnitř jsem nelezl, byl jsem sám a moc se mi tam samotnému nechtělo(údajně tam snad žijí bezdomovci atp, ale nikoho jsem nepotkal). U hotelu je nový ostnatý drát a zámky od hlavních vrat, takže někdo se "snaží" zabránit vstupu, ale bez problému se k němu dá. Jen tam nedaleko je přehradní policie + jsem tam potkal pár měšťáků a nějakou ostrahu s vlčákem
Jinak taková zajímavost, když někdo pojede od přehrady směrem k Masarykovu okruhu, tak v Brně najedete na původní plánovanou protektorátní dálnici, je to ulice Stará Dálnice, která měla pokračovat k tomu postavenému pilíři u přehrady.
Do Brna v lednu ještě pojedu, tak kdyby někdo chtěl, třeba by se dalo jít do toho hotelu