Ahoj nevím kam přesně směřovat tenhle dotaz, tak to zkusím tady.... uvažuji o koupi videokamery do auta ..... pro záznam jízdy otázka je jasná jakou koupit. Neznám rozdíly mezi jednotlivými. Jde mi o nějak slušný záznam zvuku a obrazu, a pokud možno cenově co nejpřijatelnější díky za tipy
Dost lidí používá digi foťáky jsou už i takové co umí hd záznam
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Beaver píše:Cenově nejlepší jsou asi ty za pětikilo z ebay co mají v balení i napájení ze zapalovače a držák na sklo
Nemáš link? Jak to ukládá záznam na kartu??
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Podle popisu to dělá videa po 5ti minutách a když to zaplní kartu, začne odmazávat ty nejstarší. Spojit videa umí i hloupej Windows Movie Maker, takže bych v tom neviděl problém. Na záznam z jízdy to myslím celkem stačí, pokud nehodláš točit nějakej film Kolega z práce koupil trochu jinou verzi na motorku (ale HW v podstatě stejnej, akorát to jinak vypadá) a video je z toho slušný.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Doporucuju MD80 prodava se jak na aukru za 3kila.. tak na ebayi za 2kila.. jak to toci staci zadat do youtube minicamera MD80.. popr. treba: http://vimeo.com/16223114 Je tak mala ze jde vyuzit i na helmu u motorky nebo na kolo(cyklo) apod..
Já bych doporučil Mobius, u nás ale neseženete. Jedině Ebay http://www.youtube.com/watch?v=apitz41LY6M" onclick="window.open(this.href);return false;. Podle mě je to za cenu 2000 naprosto bezkonkurenční kamera na trhu co se týče kvality obrazu.
Pokud jedu do města tak fiatka nechám klidně stát i několik hodin.Na sklech mám bezpečnostní folie. Jink mám garáž. G1 Je přenoska antiradar (genevo one)