Nebo druhý způsob jak se zbavit papírů ekologická likvidace, co to stojí nebo kde to sehnat? Jednou jsem se na to ptal u nás na vrakáči a chtěli nehorázné prachy...

Moderátor: Dave0401
jo jo... podle nového půl roku. pokud si to nevyzvedneš, tak automaticky po tobě vymáhají jakoby ek.likvidaci cca 3500kč, plus pokutu za porušení předpisů...remix píše:Nebo ještě třetí řešení, jak dlouho můžou být SPZky v depozitu? Flaneli??? Vyvi??? Vy se v tom pohybujete
VrahuIlegaltuner píše:no já mám papíry od commodore už přez rok v depozitu a nikdo po mně nic nechce.kámoš má papíry od cortiny už asi 10let a taky se nic neděje.
když káru rozřežeš na díly natomy tak ti ji ve zběrně normálně vemou a ještě něco málo vydělášdával jsem do zbězny už 3 commodory,senátora,omegu 3000 a rekorda D tak o tom už něco vím
no jo slabší jedinci musí umřít,aby mohlo commo přežítOzzy_Vita píše:VrahuIlegaltuner píše:no já mám papíry od commodore už přez rok v depozitu a nikdo po mně nic nechce.kámoš má papíry od cortiny už asi 10let a taky se nic neděje.
když káru rozřežeš na díly natomy tak ti ji ve zběrně normálně vemou a ještě něco málo vydělášdával jsem do zbězny už 3 commodory,senátora,omegu 3000 a rekorda D tak o tom už něco vím
To je jasné věc.. Bratránkovi taky padly 4 Manty než vyjela ta jedna...Ilegaltuner píše:no jo slabší jedinci musí umřít,aby mohlo commo přežítOzzy_Vita píše:VrahuIlegaltuner píše:no já mám papíry od commodore už přez rok v depozitu a nikdo po mně nic nechce.kámoš má papíry od cortiny už asi 10let a taky se nic neděje.
všechny ty auta jsem mněl jen jako zdroj dílů na commo jinak bych je vůbec nekupoval a nešrotoval
No jedna kára papíry nemněla od jedné mam papíry v depozitu a u toho zbytku si bývalí majitelé tty papííry normálně nechali doma.V-Y-V-I píše:A co si dělal z papírama těch všech Oplů?