scout je automaticky v dobre vybave a motor je sice jen 2.0 ale vsechno to jsou 8ventily takze neduhy 16v netrpi. Jedina slabina toho auta je filtr pevnych castic a to se da vzdy vyresit.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Prodám Felicii 1.9D, rv 1998, stav tach 135tkm, EKO zaplaceno. New face, jedná se o model Blue Sky, s elektricky ovládanou plátěnou střechou. Auto má komplet vyčištěný interier, novou přední nápravu, vyměněný olej, koroze pouze zadních lemů, jak u každé felicie, jinak bez koroze. Obuto na zimních plecháčích + k autu origo 13 alu kola. Jediná závada je, že přes střechu kape. Chtělo by to přečalounit. Z výbavy servo, centrál, el. zrcátka v laku, kliky v laku, jinak nic. Cena je 25 000 Kč. Foto nemam, ale případnému zájemci mohu nafotit
pak
Passat Variant 1.9 TDi 96 kw, 4Motion, 6q, vyrobeno 2003, stav tach. 355tkm, koupeno v ČR.
Jsem druhý majitel. Kompletní servisní historie, pravidelně vedená servisní kn. do tohoto roku, auto je v super stavu. Nevím o jediném problému. V minulosti NEbylo havarováno. Z výbavy klasika. Xenon, centrál na DO, zamykání zpátečky, servo, 8x airbag, kožené 3 ramínko, climatronik, vyhřívané sedačky, changer pro 6 CD v kufru, BT HF, ESP. Cena 110 000 Kč včetně DPH. u Auta je možný odpočet DPH. Celou dobu 2 řidiči (já a předchozí majitel). Za poslední dobu nový olej v motoru, převodovce, diferáku, zadní brzdy, pylový filtr, před rokem ORIGO turbo. Je mi jasné, že s těmato km se bude špatně prodávat,ale já nejsem zastáncem stáčení km. Rozumný člověk ví, že 90% těchto aut má stočené tachometry. Foto mam pouze toto, taková momentka.
Přílohy
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
ma strikany jeden blatnik predni. ale jinak nevypada. vse sedi,, nikde nic nepraska, lak se neloupe. Troufam si rict, ze ne a pokud jo, tak jen drobnost, ktera nestoji za rec
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Motor nechces Polo od Neli za dvacku ? Trochu na jaro poladime kosmeticke vady na levych dverich a prahu a super auto. Zanovni STK, klima, el.okna, 2x pytel, posilovac
remix: no... muzu se poptat, jestli by to proslo. Budu se ted chtit jet divat na polo v nafte za 25 tak podle toho jak bude vypadat a jak budouci majitelce se polo jako takove bude libit
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid