Zdravim vsechny milovniky HOND.
Vlastnim Preludku 92 rocnik 2.0i. Pomalu ji renovuji a davam novou tvar. Bydlim ted aktualne v USA ve state kde neni technicka ani emise a tuningove upravy jsou tolerovany.
Mam problem s budikama jako celkem. Funguje jen kdyz se mu chce a to doslova. Nastartuji auto a nekdy neukazuji vubec, nekdy ukazuji treba 10minut a pak spadnou rucicky. Vsiml jsem si ze kdyz se rychle rozjedu tak se zapbou, ale ne na dlouho. Cely jsem ho rozebral abych mrkl zda neni problem uvnitr, vse bylo vporadku.
Cetl jsem na forech ze bovden by mohl byt povystrceny.
Urcite se najde nekdo kdo by mi poradil nebo idealne udelal par fotek na sve preludce kde co najdu a co mam zkontrolovat.Predem dekuji
P.s. Pokud by se tu nasel nekdo kdo by mi udelal dve tri fotky kde mam co hledat tak kdykoli,cokoli poslu z usa.
Honda prelude - Budiky funguji jen kdyz se jim chce.
Moderátor: Idaho
Re: Honda prelude - Budiky funguji jen kdyz se jim chce.
Nebude tam nějaký malý přitok elektřiny?
Abych byl uprimny tak to me nenapadlo. Pri Rychlem odpichnuti s tim ze auto maximalne vytocim budiky znovu ozivnou.. Ale jen na urcitou dobu :/hodon píše:Nebude tam nějaký malý přitok elektřiny?
Honda Prelude 

Tak nastartováním do dostane dost šťávy a přidáním rychlosti. Třeba nějakou větší pojistku, jiný kábl, či provizorně tam dát něco alternativního.fu144 píše:Abych byl uprimny tak to me nenapadlo. Pri Rychlem odpichnuti s tim ze auto maximalne vytocim budiky znovu ozivnou.. Ale jen na urcitou dobu :/hodon píše:Nebude tam nějaký malý přitok elektřiny?
Nejsem technik :/
Nejdriv bych zkusil neco jednodusiho a az pak se vrhl do elektriky.. Potreboval bych navest kde najdu uchyceni z tachometru na prevodovce, prosim?
Honda Prelude