Volá mi divný číslo
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Volá mi divný číslo
od rána mi volá fakt dost zvláštní číslo, radši jsem to nebral. neví něco co to má bejt? jestli mi při zvednutí vybouchne telefon, odečte mi to 50 tis nebo život?
nebyl jsem u telefonu a měl jsem nepřijatý od +13476024587, potom několikrát skrytý a teď mi to volalo a na displeji se to zobrazilo jako +1-347-602-4587 - s těma pomlčkama..??
nebo by mě zajímalo, jestli se vůbec může stát něco jinýho, než že si pokecám, pokud to zvednu.
na googlu jsem jen našel, že je to robot z new yorku
nebyl jsem u telefonu a měl jsem nepřijatý od +13476024587, potom několikrát skrytý a teď mi to volalo a na displeji se to zobrazilo jako +1-347-602-4587 - s těma pomlčkama..??
nebo by mě zajímalo, jestli se vůbec může stát něco jinýho, než že si pokecám, pokud to zvednu.
na googlu jsem jen našel, že je to robot z new yorku
Naposledy upravil(a) bóďa dne 11 led 2014 12:50, celkem upraveno 1 x.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volá mi divný číslo
Co myslíš, že se tak stane? Zkusil sis třeba sám odpovědět, než jsi sem napsal tento inteligentní příspěvek?
to netušim, nezajimám se o informační technologie, jen vím, že jsem už x-krát slyšel jak tě může i příchozí hovor stát nějaký hrozný prachy atd., netuším, jestli je to možné nebo ne. a vzhledem k tomu, že už mi to volalo od rána několikrát, nechtěl bych, aby mě to číslo travovalo denně, takže kdyby třeba někdo vědětl, jestli se to dá bloknout, tak by mi to taky pomohlo.
na nic inteligentnějšího se bohužel nezmůžu.
na nic inteligentnějšího se bohužel nezmůžu.
vypadá to na skype hovor z New Yorku 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkus zvednout a uvidíš, co je na tom tak těžkého?bóďa píše:na nic inteligentnějšího se bohužel nezmůžu.
sem tě chtěl vzbudit jenom 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
příspěvek jak od vyplašenýho důchodce 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tyvole telefon ti bouchne no
To jsou dneska lidi
PARANOIA EVERYWHERE 

ájé, jasně, že si myslim, že bouchne 
no nic.... díky těm dvěma normálním lidem tady za vyjádření

no nic.... díky těm dvěma normálním lidem tady za vyjádření
https://www.google.cz/search?q=%2B13476 ... 4QTRz4DQAQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
https://www.google.cz/search?q=%2B13476 ... l&tbm=isch" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.google.cz/search?q=fukc&saf ... f&tbm=isch" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel2
Taťko https://www.google.cz/search?q=fukc&saf ... f&tbm=isch" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
boda: na blbou otazku blba odpoved. Co by se Ti melo stat?
Nic. A o penize neprijdes taky. Strhavaji se pouze pokud jsi v zahranici (mas tam roaming) a nekdo Ti vola. Jinak se nikdy za prichozi hovor neuctuje.

ano, to je ta odpověď, kterou jsem očekával. samozřejmě jsem nečekal, že mi vybouchne telefon nebo přijdu o život. naopak už jsem x-krát slyšel, jak po zvednutí nějakýho čísla se může volanýmu hovor nehorázně zpoplatnit. jedna věc je, že mi to přišlo jako blbost, druhá věc, že takový věci nesleduju a v dnešní době bych se ani nedivil, pokud by to bylo možný. proto jsem se zeptal tady. takže asi jen hoax.
no nic, kill, ban, delete
no nic, kill, ban, delete
Poserte se z toho, ze se zeptal...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Taky na tom dotazu nevidím nic blbého. Jen se zeptal, já bych se ptal také. Kor když z tv je pořád slyšet to a tamto.. 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jord: Jelikož všechno ví a všechno zná, tak na toto by se tu neptal

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Tahejte ho sem.
Aby tu zacal psat ....

- LiberaleMiguel2
Spíš jelikož jsou telekomunikace po tuningu můj druhý nej koníček, tak bych se na todle neptalVenca Brody píše:Jord: Jelikož všechno ví a všechno zná, tak na toto by se tu neptal![]()

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
s tim bych tolik nesouhlasiljajiN píše:Jinak se nikdy za prichozi hovor neuctuje.

ještě začni po autech prznit i operátoryLiberaleMiguel2 píše:Spíš jelikož jsou telekomunikace po tuningu můj druhý nej koníček, tak bych se na todle neptalVenca Brody píše:Jord: Jelikož všechno ví a všechno zná, tak na toto by se tu neptal![]()

- LiberaleMiguel2
A určitě jsi to zaplatil a nechal tak, že ?biohazard píše:s tim bych tolik nesouhlasiljajiN píše:Jinak se nikdy za prichozi hovor neuctuje.mě jednu dobu každej den a klidně i několikrát za den volalo neznámý číslo.Na displeji se mi vždycky ukázalo "Moravia region".Jednou jsem to zvednul a po vteřině to bylo hluchý a světe div se,na vyúčtování za paušál bylo kilo v pí.i a na netu jsem si o tom čísle taky pěkně počet

chápu,že ty bys kvůli kilu letěl na fízly protože za to už máš černej lak na plasty,ale já fakt nemám potřebu řešit takový banality 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
bio si zabil 

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
proc na fizli hned, tohle se snad jasne resi s operatorem, to vyresis i po telefonu, proc bych mel platit kilo navic za nic, jinak se mi tvoje story dost nezda, buhvi za co to kilo bylo 

už nemám hnujdaj...
a co ti s tim vyřeší operátor když se nejedná o podvod z jejich strany?Mě se něco nezdá na tvym myšlení