vyber new mobilu

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

MSG
Kontaktovat uživatele:

Re: vyber new mobilu

Příspěvek od MSG »

Tak Iphone padá, není na skladě...
MSG

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Tak ber S4
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

Přesně tak 8)

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

počkej na nový SGS jako já, nedávno sem utopil SGS,teď mám BB = ale nevyhovuje, firemní Iphone 4 nebo co to je = taky nevyhovuje, máti chtěla Lumii tak dostala Lumii, ale ty WIdle mě rozčilujou, tak že nezbývá než čekat do dubna SGS, který mě zatím nezklamalo :kladivo:
Trabant, VW Golf, MX 5

LiberaleMiguel2

Čím konkrétně tě Widle rozčilují ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

protože jsou uplně k hownu 8)

jinak u taťky vzhledem k taháni 2 sim karet volba tohoto 8)
http://www.alza.cz/aligator-aligator-s4 ... 509511.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Ty jses taky k hovnu. 8)

Ja si je vyzkousel a nevidim na nich nic spatnyho, krom toho, ze bohuzel nema takovou podporu aplikaci jako android. :|

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a o to jde... navíc jejich nepřehlednost v "metro" rozhraní, které je uplně o ničem i v PC verzi.... neustále se měnící ikonky u kontaktů.... zlo.... a programy co jsou dostupne pro android nejsou pro wokna.... :roll:

a ti urážky si prosím nech pro blízké okolí 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

LiberaleMiguel2

Výmluva na aplikace je nesmyslná. Zatím u všeho jsem si moh vybrat z několika aplikací tu která mi nejvíc vyhovovala. To, že neexistuje konkrétně ta jedna, kterou používáš na Androidu neznamená, že neexistují jiné, stejně funkční, alternativy 8)
A Metro je přesně tak přehledné jak přehledně si ho poskládáš :-)
Je vidět, že jsi to nikdy nepoužíval :-)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

kdybych neměl na PC skoro 3/4 roku WIN 8 tak bych to nepsal... zlatý XP, ale konec podpory je k hovínku.... telefon je stejně na telefonování takže jako nic víc od něj není třeba....

LiberaleMiguel2

A bavíme se snad o kompech ? Ne
Na kompu se dá Metro jednoduše vypnout, takže...
Telefon byl na telefonování možná tak před deseti lety, v dnešní době ty přístroje označovat jako "telefony" je dost zcestné :-)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a ano s telefonem co měl windows jsem pracoval.... a ne opravdu mi to nesedí.... 8)

metro jsem nevypínal... nebylo třeba jsou efektivnější zpusoby

LiberaleMiguel2

Jsi první koho znám. Už si Lumie na moje doporučení koupilo 8 lidí a všichni max spokojení :-)
I když narazil jsem už aji na takového, co, když jsem mu řekl ať mi jmenuje něco, co mu na WP vadí, na mě vytáhnul to, že pro zapnutí Wifi musí do Nastavení :lol: prostě neví a plive...

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Vyjímečně souhlasím s miguelem, Pár měsíců z5 jsem koupil lumii 920 a proti androidu nebe a dudy. Někoho může štvát že je ten systém uzavřený ale zase se tak nezasírá, je krásně svižný a prostě funguje.Za cenu lehce nad 6k není o čem. Mám k němu jenom pár výtek a to že do poslední aktualizace nešly nastavit vlastní zvuky SMS :), je jednotné nastavení hlasitosti, když si večer pustím rádio na nejmenší hlasitost a někdo mi zavolá tak to často neslyším(to by prý mělo být opraveno v další aktualizaci) a to že na něm nejdou přehrávat filmy bez překonvertování v zune. Jinak naprostá spokojenost ale každý má vlastní vkus. Jediný telefon za který bych ho byl ochotný vyměnit je možná iphone5 ale přitom co stojí je to proti lumii slabší kousek :)

LiberaleMiguel2

Ještě bych teda plivnul na doručenky formou SMS, ale to prý má taky opravit příští aktualizace :-)

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Tak jsem zúžil výběr na Galaxy S4 a S4 Mini.
Standardní S4 toho asi umí víc, větší displej se hodí na net, navigaci i sms, ale zase se to blbě rve do kapsy... tak nevím...
MSG

D´ice

Příspěvek od D´ice »

mám Galaxy S4 a jsem naprosto spokojený. Ale hodně lidí si stěžuje na různé problémy. Kamarád ho má taky a pořád mu tam něco nejde. Nemůže se dostat do galerie, čidla nad displejem si taky dělají co chtějí, baterka mu vydrží tak max. den a půl.
Já naopak nemám problém ani jeden, telefon jede tak jak má, neseká se, je pravda, že v telefonu mám jen pár aplikací, takže tam neinstaluju každou zbytečnost a různé hry. Když telefon používám s rozumem tak mi baterka vydrží 4-5 dní. Ale 3 dny vydrží skoro vždycky :wink: A co se týče velikosti, tak to jsem vyřešil tak, že ho nosím v zadní kapse u kalhot. Akorát si člověk musí hlídat, aby na něj nesednul. Taky jsem na to párkrát zapomněl, ale telefonu se nic nestalo. :wink:
Life is too short to drive boring cars

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Já koupil mladé na jezucha za 3.000 chinu na dual-sim LTLM, 2x1.5ghz, android, wifi,gps,radio, 3.5mm jack, IPS 5" HD display, pamět má myslím 2GB plus až 32GB mSD. Teď po vánocích ho měli v OK elektro v akci za 2300 8) , funguje výborně, baterie mladé drží 3 dny a to si s ním neustále hraje.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Asi taky začnu pokukovat po jiném telefonu. Můj současný mi už dělá problémy od koupě, ale teď je to ještě horší. Nevíte o nějakém slušném telefonu s tlačítky? Momentálně mám kombinaci tlačítek a dotykového displeje, tak klidně i něco takového.

Plně dotykový telefon mi moc k srdci nepřirostl. Líbí se mi na nich možnost různých aplikací atp, ale jsou na mě moc velké :( Lumie se mi líbí, ale když jsem viděl ségry S2 a zjistil, že jsou stejně velké, tak jsem se zhrozil :D

LiberaleMiguel2

Gooder: Jestli chceš tlačítkový a aby to bylo aji nějak slušně vybavené, tak buď něco ze starších generací(třeba Nokia E52 udělá určitě dobrou službu, má navigaci, wifi, slušný foťák a umí všechno co běžné smartphony) nebo jestli víc píšeš tak polodotyková E6, případně nějaké Blackberry. Jestli chceš klasiku a něco ze současné generace, tak pak snad jedině Nokia 515 8)
Jinak nevím jakou Lumii má tvoje ségra, ale 520 je celkem sympatických rozměrů a umí prakticky všechno co její větší ségry(rozdíl je jenom v displeji, foťáku a pár detailech)

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Škoda, že nedělají něco jako E52 dneska. Líbila by se mi navigace, aby to nebylo pomalé(teď mám Nokia Asha 202) a Wifi by taky nebyla špatná :D Tu E52 jsem kdysi chvíli měl, pak jsem za ni pořídil nějaký SE. Jak by jsi srovnal E52 a E6? Ty Blackberry vypadají dobře, ale ceny mi přijdou celkem vysoké. Ségra má Samsung Galaxy S2 a právě jsem koukal na rozměry, že se moc neliší třeba od Lumie 820. Nejmenší z Lumií je asi 620.

Dají se některými těmito telefony nahradit navigace do auta?

Víc jak 5000Kč se mi za telefon dávat nechce. Takže tím se výběr dost zúží, jedině třeba pak nějaký bazarový.

martin51253

Příspěvek od martin51253 »

už nutně také potřebuji nový mobil a jdu do Nokia Lumia 925 8)
Leštění a renovace laku
https://www.facebook.com/elitautodetail

http://www.detailingpro.cz/
Elite Auto Detail

xciba

Příspěvek od xciba »

ja teda stridam telefony co rok tak momentalne 3:D nejdriv byl samsung galaxy note, pak Iphone 5 a ted ze srandy lumie 1020 :lol:
a musim uznat ze Winy me taky po prechodu z IOS neskutecne stvaly 8) , ale tedka uz je to ok a kazda aktualuzace je super, treba ted podpora RAW fotek :lol: a to ze na win nejsou aplikace jsou kec:)
ale nej Telefon (co se tyce vyvazenosti) pro me asi zustava stale Iphone..
Ale lumii klidne doporucim dal:) 8)
a jako tablet pouzivam nexuse 7 :D
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

LiberaleMiguel2

E52 je o dvě generace starší, E6 je srovnatelná s většinou moderních Symbianovych dotykačů, používal jsem dva roky E7(což je strevama totéž jenom v jiné konstrukci co E6) a kdybych jí nezničil, tak jí mám doteď. Uvažoval jsem aji o přechodu na E6 kvůli vydrží, která je u E6 hodně dobrá. E6 má prostě proti E52 prostředí upravené na dotykové ovládání, má mnohem lepší displej(AMOLED s hodně vysokým rozlišením) a o něco lepší foťák(ale pozor, nemá automatické ostření, takže třeba stránku textu s ní nevyfotíš) Jinak funkčně je to jenom modernější verze E52. Když jsi používal nějaký Symbianový telefon tak se hodně rychle zorientuješ. Jinak navigaci v autě rmti nahradí jak E52, tak E6, tak jakákoliv Lumia.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“