byla to paní
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Pochval ji, parkovala svědomitě asi kilometr od ostatních aut aby to někdo neodřelluke.bean píše:dneska jsem se nehnul z dílny![]()
byla to paní
RISAK píše:Včerejší czechring
RISAK : na testovani
? , taky sem chtel dorazit , porada to kamos , ale momentalne sem bez auta 
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
jojo, asi myslíš Martina Kučeru ne? Byla to pecka, hodně dlouho sem se takhle nepovozil bokem 
jj Martina
, tak hlavne ze se libilo
Renault laguna II 1.8 16v
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Martin Kucera je ten vlasatej clovicek od Chrudimska, co ma Toyotu Celicu?RISAK píše:jojo, asi myslíš Martina Kučeru ne? Byla to pecka, hodně dlouho sem se takhle nepovozil bokem
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
to je přesně on 
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Aha, znam ho ze Zeleznych hor z akcich poradanych Markem Simikem.
Vzdy pomahal hodne lidem kolem sebe, proto si ho pamatuju dle vzhledu a auta.

Vzdy pomahal hodne lidem kolem sebe, proto si ho pamatuju dle vzhledu a auta.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Když V3S nezvladla Hyundae 
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
tholis> tolik kilometrů v novém autě? To už musí blbě startovat, ne?

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Tak u toho auta jsem si jistej ze jsou poctivy a vim jak o nej bylo prede mnou postarano...Takze pro me km nemeli absolutne zadnej vyznam. Auto startuje a zni absolutne v poradku. Mam najeto cca 3500 km a jen si uzivam to co jsem ve fabii nemel... Vykon, destak, ztlumovaci zrcatko, automat na svetla, dual klima a spousta dalsich drobnosti ze kterych mam neustale a kazdej den radost...i kdyz chapu ze pul TF je uz davno pouziva...
" www.autowerks.cz "
tholis> víš jak jsem to myslel.. 
C20XE inside
C20XE inside
destak a ztmavovaci zpetny je fajne... mel jsem to v leonu a hodne se mi to libilo 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
a co teprve samozatmavovací vnější zrcátko u řidiče
to je pecka
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
já používám samostmívací svářeckou kuklu, aspoň nemám problém s foto radary
C20XE inside
C20XE inside
- destak je spickova vec, obcas mam pocit, ze ho ovladam myslenkama, reaguje presne kdy chci a v nem opravdu vidim prinos
- samostmivaci zrcatka mam vypnuta kvuli foliim (imho, co se interieroveho zpetneho tyce, jeho prinos jsem nikdy nedocenil z duvodu, ze se dava zpravidla do vyssich vybav, ktere zaroven maji tovarni zatmaveni zadnich skel (nevim, jak u koncernu, korejci to tak maj), ktera tlumi osvetleni auta jedouciho za mnou vice nez dost...
- automat na svetla u i40 funguje, protoze ma denni sviceni (nepouzivam, nesnasim to, normalne svitim), ale u i30 (1.gen), ktera DRL nema, mam tu funkci uplne zbytecne, protoze funguje jen na setmeni a tunely, coz by u nas bylo za pokutu, resim to tak, ze mam prepinac v poloze rozsvicenych svetel - s nastartovanim se rozsviti, s vypnutim motoru zhasnou a s otevrenim dveri se vypnou i parkovacky, pokud neni klicek ve spinacce
- dual a quattro (proste 4zona) klima je v prostoru 2x2 metry skutecne nepostradatelna vec - vypnuto
- uz dneska trochu standard, ne?
- samostmivaci zrcatka mam vypnuta kvuli foliim (imho, co se interieroveho zpetneho tyce, jeho prinos jsem nikdy nedocenil z duvodu, ze se dava zpravidla do vyssich vybav, ktere zaroven maji tovarni zatmaveni zadnich skel (nevim, jak u koncernu, korejci to tak maj), ktera tlumi osvetleni auta jedouciho za mnou vice nez dost...
- automat na svetla u i40 funguje, protoze ma denni sviceni (nepouzivam, nesnasim to, normalne svitim), ale u i30 (1.gen), ktera DRL nema, mam tu funkci uplne zbytecne, protoze funguje jen na setmeni a tunely, coz by u nas bylo za pokutu, resim to tak, ze mam prepinac v poloze rozsvicenych svetel - s nastartovanim se rozsviti, s vypnutim motoru zhasnou a s otevrenim dveri se vypnou i parkovacky, pokud neni klicek ve spinacce
- dual a quattro (proste 4zona) klima je v prostoru 2x2 metry skutecne nepostradatelna vec - vypnuto
- uz dneska trochu standard, ne?
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsem taky nikdy nepochopil k čemu to má být dobré. Mam dual, ale nikdy jsem neměl nastavené 2 teploty...SubTera píše:- dual a quattro (proste 4zona) klima je v prostoru 2x2 metry skutecne nepostradatelna vec - vypnuto
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- LiberaleMiguel2
Já když jedu s mladou v létě a klimu na 19°C, tak by určitě ocenila, kdyby si na sebe mohla pustit teplejší vzduch a nemusela v létě do auta tahat mikinu 
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
já tu duál použivám když jedu sám a je zima. Na sebe si dám ideálních 20-23stupnu a na spolujezdce na max a pekne mi to cirkuluje

Mně naopak občas příjde, že ten dešťák je proti mně...když padne pár kapek tak se stěrače nezastaví a pak mam okno uplně mokrý a nicSubTera píše:- destak je spickova vec, obcas mam pocit, ze ho ovladam myslenkama, reaguje presne kdy chci a v nem opravdu vidim prinos![]()
A dvouzonová klima je za mě super věc
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
- LiberaleMiguel2
todle fakt nesnašímjohn-n píše:ale je sranda pozorovat otravy na Shellce když začnou umejvat okno bez zeptání
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Já už na Shellku ani nejezdim, protože otravnost těch lidí je hrozná. 3x řeknu, že si natankuju sám a stejně mi začně tankovat ten co tam stojí, pak jdu zaplatit a u kasy to pokračuje s vodou do ostřikovačů, kávou na cestu, bagetou a podobně... Do
kdybych to chtěl tak si to vezmu sám. A pak si jedu koupit pití, vylezu a vidim jak frajer šmrdlá okna na umytým autě 
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
81tis u voplu? by jste to mel rychle uz prodat, nez se to zacne srat !Lukin_GSi píše:tholis> tolik kilometrů v novém autě? To už musí blbě startovat, ne?![]()
ještě tu vlastně chybi ten Hyundai... Ale vzhledem jak dopadla ta V3S-ka tak myslim, že dobry 
john-n píše:Já už na Shellku ani nejezdim, protože otravnost těch lidí je hrozná.
Hjonde Terakan
Tak ve vysledku byl nejvetsi vtip že rám u toho hyundae se ani nehnul, pouze kastle, tedy krom te predni casti, ale rám u te V3S byl celkove hnutej asi o 2cm, ovšem pomer skod byl znatelny
chlápek s V3S si privezl nahradni napravu, odrizl kus ohleho narazniku a pak jen probrousil místo na rámu, které bylo po deformaci v kontaktu s táhlem od plynu, a mohl odjet po vlastni ose...
hmmm...hjundé je kvalitka... 
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.
))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.