BMW 325i M52B25-Turbo
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: BMW 323i M52B25 .. Turbo
Na rovném bloku a hlavě bude, ale u tebe je špatně to slovo "snad" já jsem nechával rovnat pro jistotu obojí...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
100 ku 1 to nebude to fungovat. rozvádět tu proč by bylo na dlouho... ale ve zkratce nejedna se jen o rovinnost ale i o drsnost atd. brousenych dosedacich ploch ktere v tvem pripade maji i naprosto odlisny material.. pocitat bych to nechtel..
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
A to zase klidně rozveď (až budeš mít čas)... Rád se dozvím něco nového k věci a Marab určitě taky nebude proti...
Kentoyovi to na nissanech funguje, nevím proč by nemělo tady...?

pochopil jsem špatně tvůj předposlední příspěvek..
lepit na permatec to vyrobené těsnění..myslel jsem že lepit permatecem ty nerez pláty..
ok taky by mě to zajímalo..................
lepit na permatec to vyrobené těsnění..myslel jsem že lepit permatecem ty nerez pláty..
ok taky by mě to zajímalo..................
sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
Permatex pomůže jakémukoli kovovému těsnění, pokud budeš mít nějaké vícevrstvé nýtované, tak je třeba roznýtovat a stříknout každou "mezivrstvu", jinak permatex postrádá smysl...
narážím na těsnící schopnost s ohledem na povrchovou tvrdost a roztažnost litinového bloku a k tomu to samé na AL hlavě 3mi pláty 1mm silnými.
i kdyz se ti povede obrobit z kazde strany jinou drsnost pro optimalni tesnici schopnost tak stále máš těsnění z velice silné tloušťky které se deformuje naprosto minimalně (lidove řečeno se nevymackne)...
když už se používá ocel plát na snížení KP, používá se na každé straně s dalším těsněním, takže je třeba 5ti vrstvý.
je mi jedno co používá Franta, ale vím jaké problámy s kovovým těsněním jsou v sériové výrobě a jak složitě a zdlouhavě se řeší a píší opatření...
na druhou stranu čím víc vrstev tím víc místa kudy bude hrozit únik.
i kdyz se ti povede obrobit z kazde strany jinou drsnost pro optimalni tesnici schopnost tak stále máš těsnění z velice silné tloušťky které se deformuje naprosto minimalně (lidove řečeno se nevymackne)...
když už se používá ocel plát na snížení KP, používá se na každé straně s dalším těsněním, takže je třeba 5ti vrstvý.
je mi jedno co používá Franta, ale vím jaké problámy s kovovým těsněním jsou v sériové výrobě a jak složitě a zdlouhavě se řeší a píší opatření...
na druhou stranu čím víc vrstev tím víc místa kudy bude hrozit únik.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
jo a tu brirubu na svody... kdyz je uz svarena doporucil bych ti ji prorezat mezi valcema kvuli krouceni 

...když jí prořežu zkroutí se tak, že už jí nikdy nenamontuju.. ono to pnutí při sváření těhle zatáček dělá divy..
jinak blok mám m52 - hliníkový
jinak blok mám m52 - hliníkový
sledujte fb MA-BO
povko
povko
v tom pripade bych se obaval kovoveho tesneni z toho duvodu ze to serii sroubama neutahnes tak jak je potreba aby jsi neznicil zavit.. chtelo by to stefty.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
neprerezat uplne..ale len cca do 2/3 ci 3/4 dlzky materialu
tu prirubu..
tu prirubu..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
samozřejmě s kovem by přišly i štefty..
sledujte fb MA-BO
povko
povko
hádě

sledujte fb MA-BO
povko
povko
pěkný hádě
taky mám pod autem takový 

- MarkusHuhtimo
Moc hezké 

Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)

sledujte fb MA-BO
povko
povko
táák kočka už je doma
přestala mi stačit malinká DC tak jsem se vrhnul do ac/dc tig aby i ten hliník šel svářet
no a přišel jsem z píva tak jsem nějakej ten svár hned musel ozkusit
tak se jde o víkendu na vedení od turba a příští týden se holka už podívá zase ven 
jinak motor už běží hezky http://www.youtube.com/watch?v=t7C9WGWeSKo" onclick="window.open(this.href);return false;

no a přišel jsem z píva tak jsem nějakej ten svár hned musel ozkusit

jinak motor už běží hezky http://www.youtube.com/watch?v=t7C9WGWeSKo" onclick="window.open(this.href);return false;

sledujte fb MA-BO
povko
povko
- LiberaleMiguel2
Supercharger je kompresor, opravit si to kdyžtak 
Pěkně vrní. Už aby bylo auto v pohybu

Pěkně vrní. Už aby bylo auto v pohybu

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
nevim co to bylo za zkrat 

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Vicinfo k te svarecce prosim? Klidne sz co je to zac kolik stala jak se stim ten hlinik vari atd dekuji....
tak nějaké výsledky..zatím se sžívám s tím, že je to uplně jiný sváření než nerez..ale housenky jednou budou jak "vod hondy".. 

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Príde mi že medzi turbom a intercoolerom by to chcelo nechať kus hadice a u teba to vyzerá akurát tak na spojku z hadice
je tam 25mm, silikonová spojka, motor půjde na tvrdý silentbloky..myslím že to nic nebude dělat..
jinak vedení doplánovaný, zbývá povařit..

sledujte fb MA-BO
povko
povko
kdyz se budu bavit jen o tom spoji turbo-IC.. klidne se vsadim, ze to bude delat bordel velikej i kdybys dal silentbloky litinovy... mozna to castecne zachranis, kdyz udelas na koncich trubek pertly, ale stejne kazdejch pet minut to budes litat dotahovat a hadici rovnat a kazdej tejden budes davat novou. Tipnul bych si, ze te tak dlouho bude srat rozedřena a skouzavajici hadice, az to uprostred svaris a das tam logicky pruzny spoje dva, k IC a k turbu a pak teprv to bude fungovat.. Jinak moc peknej projektMarab píše:je tam 25mm, silikonová spojka, motor půjde na tvrdý silentbloky..myslím že to nic nebude dělat..

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
NeviM.... já vim že to takhle fungoval bude uplně normálně...
sám sem to tak měl asi na 5ti autech a vždy bez problému 

bohužel málo místa na vymýšlení si, ale jak psal Juraj, i já to měl na Lancii a nebyl problém
jinak včera jsem dal nový olej a při výměně filtru mi nebylo jasný jak ta věc může filtrovat.
Tak dlouho jsem to zkoumal až jsem zjistil, že to nefiltruje olej vůbec.
Závěr je takový, že nějakej chytrák tam dal novější filtr a já kdybych se do toho nešťoural bych ten nový prodejcem doporučený dal taky.
Oni totiž jsou na M52 2typy filtrů.
takže čest autorizákům kam to auto celej život jezdilo..........
původní olej je krásně perleťovej
auto před garage a jde se na věc...
jinak včera jsem dal nový olej a při výměně filtru mi nebylo jasný jak ta věc může filtrovat.

auto před garage a jde se na věc...

sledujte fb MA-BO
povko
povko
- LiberaleMiguel2
To už jako pojede 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
mam to strčit zase do garáže? 

sledujte fb MA-BO
povko
povko
Liberale... Marka nějakejch pár let znám a vím že jen netluče hubou víš 
jinak koukám že delta přišla o Blow
a IC je taky ještě ten promáčklej od Toma z Boskovic 

jinak koukám že delta přišla o Blow

- LiberaleMiguel2
Však já to nemyslel špatně
Jenom mě překvapilo jak ti to jde rychle
Nějaké video by to pak chtělo samože 

Jenom mě překvapilo jak ti to jde rychle

zdravím, chci se zeptat jak to vypadá s ukončením projektem? Jede to?
Jaký máš kompresní poměr?
Mám taky projekt, ale jiných rozměrů motoru M50b25 NV
Jaký máš kompresní poměr?
Mám taky projekt, ale jiných rozměrů motoru M50b25 NV