Výběr bruslí na led

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
MSG
Kontaktovat uživatele:

Výběr bruslí na led

Příspěvek od MSG »

Zdar,

rozhodl jsem se si udělat radost a koupit si nějaké lepší lední brusle. Noha mi už neroste, hokej už nehraju vyjma pár "matchů" na rybníku (takže se nezničí), takže je beru tak nějak víc definitivnějc, že by třeba pár let mohly vydržet a dělat radost.

Bruslit docela umím, hrával jsem i s partou "sranda hokej" na pronajatým zimáku a to vše na starých botaskách. Teď zvažuju něco okolo 4-6 tisíc Kč, ovšem když jsem byl v krámě (speciálka JB Sport v Praze), prodavač mi říkal, že když nebudu skoro hrát hokej, tak že jsou pro mě lepší nějaký základní bauerky za 1200,- Je teda fakt že upřímnost se cení a že preferuju, aby nové brusle byly pohodlnější než ty staré, ale pak nevidím pointu výměnu těch starých za prakticky stejné....

Jak to vidíte?
Dopuručili byste hokejové brusle střední kategorie jen pro více méně kravení na ledu (a la agressive in-line) a jen občasný hokejík na stadionu?
Jaký model byste konkrétně doporučili?

Předem díky za vaše rady.
MSG

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr bruslí na led

Příspěvek od Tom_ »

Ja bych doporucil tyhle http://www.nalede.cz/brusle-ccm-rbz-80? ... wwod5CUAfw" onclick="window.open(this.href);return false; Perfektni brusle,ktera je pevna a zaroven se dobre a rychle prizpusobi tvaru nohy kazdemu jedinci....Muzu vklidu rict,ze tyhle brusle ti vydrzi nadosmrti...nevim jak casto brousis noze,ale pokud malo...tak nejspis nebudes potrebovat casem i nove noze....Pred nazutim si je klidne nechej nahrat v troube aby se v prvnim okamziku co nejdrive a nejlepe prizpusobila noze.. 8) :wink:
Audi Coupe Quattro

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Vybral bych něco od Nike. Já jsem během své kariéry vyzkoušel hodně bruslí (brankářský, ale to je fuk) - třeba Bauer, Easton nebo CCM. Ale doba pokročila a Nike udělal velkej průlom.
Každopádně "lepší" brusle bych rozhodně netahal na rybník...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jí koupil na rybník bauery za 2000kč a naprostá spokojenost..na rybníku je to fakt asi jedno,tam se spíš zničí
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Rostack

Příspěvek od Rostack »

Když jsem ještě hrál ligu, tak jsem měl Easton EQ3 ... veliká spokojenost. Nechaj se krásně položit, vydrží dost a jsou kvalitně zpracovaný.
Obrázek
life's too short to drive slow

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Ještě se zeptám, jak je to dneska s ponožkama do těhle bruslí.
Já beru pořád na normání fusekli ještě takovou tlustou, asi vlněnou.
Není to dneska tak, že jen jedna středně tlustá ponožka z nějakýho tech. matroše?

Myslím to jako kvůli velikosti boty při zkoušení...
MSG

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Já jsem používal jenom tlustý froté ponožky. Možná jsou nějaký spešl, ale ty jsem nikdy neměl a nijak mě to neomezilo
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Odpovědět

Zpět na „Pokec“