Před a po
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Před a po
Chybí tam štětec přece 

- LiberaleMiguel2
první fotka na zemi, další dvě na stole 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
- H.o.m.i.e.
Nemám fotku úplně před ale až tak od půlky procesu
:

Zatím po (zatím protože přes zimu se zamaká na kompletní generálce + kapotáže a barva v dakar stylu):

Kdyby to někoho zajímalo tak tam bylo zatím provedeno tohle: Výměna rozvodů, komplet opravená a následně upravená elektrika pod palubovkou včetně výměny roztavené! pojistkové skříně, opraven napínák řetězu, opraveny nefunkční světla, výměna čidla neutrálu, oprava gumy airboxu, výměna oleje v motoru, olejového filtru + nový vypouštěcí šroub, svíček, vzduchového filtru a všude jsem vyměnil brzdovou kapalinu včetně spojky. Následně proběhla kompletní repase vidlic (gufera, kluzná pouzdra, olej), seřízení karburátorů a nakonec jsem nalakoval řídítka a páčky do zlaté barvy + nějaké další prkotiny. Minulý týden jsem byl pro kufry a nosič.
...Fotky

Zatím po (zatím protože přes zimu se zamaká na kompletní generálce + kapotáže a barva v dakar stylu):

Kdyby to někoho zajímalo tak tam bylo zatím provedeno tohle: Výměna rozvodů, komplet opravená a následně upravená elektrika pod palubovkou včetně výměny roztavené! pojistkové skříně, opraven napínák řetězu, opraveny nefunkční světla, výměna čidla neutrálu, oprava gumy airboxu, výměna oleje v motoru, olejového filtru + nový vypouštěcí šroub, svíček, vzduchového filtru a všude jsem vyměnil brzdovou kapalinu včetně spojky. Následně proběhla kompletní repase vidlic (gufera, kluzná pouzdra, olej), seřízení karburátorů a nakonec jsem nalakoval řídítka a páčky do zlaté barvy + nějaké další prkotiny. Minulý týden jsem byl pro kufry a nosič.

Mělo to vubec cenu? Za kolik si jí kupoval? Já minulou sezonu bral starou ER-5 v podobnym stavu (za sedmičku - darek pro přibuznyho) a cely sem to předělaval i když sem si to dělal sam, pomalu sem se dostaval na cenu jety er-5 v "normálním" stavuH.o.m.i.e. píše:...Cagiva]
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

- H.o.m.i.e.
Spousta lidí se chytá za hlavu když vidí Cagiva. Chtěl jsem něco jiného, něco co nejde s davem Afrik, Tenérek, GS apod... Motorka stála 49 500,-, kompletní servis 6k, kufry 13k a paradoxně nejvíc jsem po koupi nechal našim posraným úřadům za přihlášení a přestavbu (motorku jsem si sám škrtil na 25kW a celej ten proces trval 3 měsíce!)...a tuhle cenu radši ani nebudu zveřejňovat protože mi je z toho špatně, řekněme že jsem za pár papírů dal víc než 10k. Jako na to že je to 16 let stará motorka tak mě stála docela dost. Na druhou stranu jsem si ji kupoval pro radost a taková paráda něco stojí. A za ten úsměv při jízdě mi to stojí.
Pokud to byl záměr jako srdcovka tak davam palec horeH.o.m.i.e. píše:Spousta lidí se chytá za hlavu když vidí Cagiva. Chtěl jsem něco jiného, něco co nejde s davem Afrik, Tenérek, GS apod... Motorka stála 49 500,-, kompletní servis 6k, kufry 13k a paradoxně nejvíc jsem po koupi nechal našim posraným úřadům za přihlášení a přestavbu (motorku jsem si sám škrtil na 25kW a celej ten proces trval 3 měsíce!)...a tuhle cenu radši ani nebudu zveřejňovat protože mi je z toho špatně, řekněme že jsem za pár papírů dal víc než 10k. Jako na to že je to 16 let stará motorka tak mě stála docela dost. Na druhou stranu jsem si ji kupoval pro radost a taková paráda něco stojí. A za ten úsměv při jízdě mi to stojí.

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

-
- Kontaktovat uživatele:
QUATTRO 309 kW
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Luky ty vole, kolik jsi za to dal, kdyby jsi si udelal vylet do KV , tak ti sadu nalozim.... Tobe teda ano....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
OT: kolko vazi jedno kolo... az smiem vediet ..?
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Moc hezká kola
Taky by se mi podobné líbily. To jsou Mg?

-
- Kontaktovat uživatele:
Pájas : právě že byli za půl darma
jsou to 16 na zimu na polo
Mg nejsou a na váhu je můžu klidně hodit

Mg nejsou a na váhu je můžu klidně hodit

QUATTRO 309 kW
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ja v nich videl 18tky. Jsem slepota.
Kdyby neco 18 v ruznych et mam,
A mel a mozna mam i podlozky na Leona sveho, jezdil jsem je tehda i na nem.
Kdyby neco 18 v ruznych et mam,
A mel a mozna mam i podlozky na Leona sveho, jezdil jsem je tehda i na nem.
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to bylo na me, tak ja zadne kola nikdy neprodavam.

- pavelini
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
7 x 16 - váha 8,4 kgJRD McLAREN píše:OT: kolko vazi jedno kolo... az smiem vediet ..?

QUATTRO 309 kW
mám z toho radost tak to sem taky postnu 
na fotkách stejný typ dmychadla pouze sem ho trochu "vypral" (velikost komor zachovana takze plnit bude stale stejne...)

na fotkách stejný typ dmychadla pouze sem ho trochu "vypral" (velikost komor zachovana takze plnit bude stale stejne...)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel2
to máš do Alfy ?
kolik to foukne ?
kolik to foukne ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
ano do alfy... dost nato aby motor udělal pá pá
takže se začne s mírou

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel2
No proto se ptám, bo vypadá ten "drobeček" celkem nebezpečně 

je to eaton M90
tak si udělej obrázek sám 

Už jsme byli i dálluke.bean píše:dneska jsem koupil jedny hnoje , nechápu jak to nechá někdo zajít tak daleko![]()
![]()
![]()

po to dopadlo takto

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak to je hnus..měl jsem 8x18 co vážili 8,0kgluke.bean píše:7 x 16 - váha 8,4 kgJRD McLAREN píše:OT: kolko vazi jedno kolo... az smiem vediet ..?

the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
DcSpeedi píše:Aspoň vím, za kým jít až budu potřebovat vědět, jak se leští hliníkpěkný
Většinu leštil kámoš, já spíš pomáhal...

Má na to své know how

Nosce te ipsum - know thyself
alespon k necemu je diesel uzitecny 

Juro jak funguje mazání u motorů boxer???
ted pokud toto je boxer 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....