Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to má přece 10 pístky na šaltpáce neasiBIGPAPA píše:a jak to udělaj třeba u lambordžínyto ma motor uprostřed...
![]()
Zda jsi kokot sveta vis jen sam, me jen zajimalo, jak se z fotky da poznat, co to je zac..twingo.driver píše:Podle toho, že to auto znam i naživo. Jinak bych to samozřejmě jen tak z fotky nepoznal. Myslim, že je to nějaká vyválená - co nejlevnější - obyč 911 z Německa a jsou na ní navěšený gt3 nárazníky, ať vypadá akčně.pavelini píše:A ty takto poznas, ze to je ci neni 4S , nebo pouze S?Nebo ze to je bezna 3,6 s paketem?
Podle ceho to tak poznas?
A pro ostatní: Ano, měl jsem odtušit, že Liberál pod fotkou domnělý gt3 mluví o všech ostatních gt3 světa, jen o týhle ne. Ano, stěr, jsem kokot roku.
proto jsem to nechal propadnout ten poukazremix píše:Kolega z prace pred nedavnem byl taky projet tohle Porsche, tusim ze jel nekam do Plzne ? tam nekam .. cely den jel vlakem, svezl se, pricemz mu tam ani nedovolili tomu poradne slapnout a zase jel cely den zpet. Super vylet
http://www.nakupvakci.cz/cs/luxusni-jiz ... ompetition" onclick="window.open(this.href);return false;
JOE_Cik píše:pan byl ve varech a do sokolova uz nezajel vyfotit nase káry co......![]()
![]()
![]()
ts