Přepis vozidla v polopřevodu.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Mr.Stilisimo
Přepis vozidla v polopřevodu.
Zdravím, malý dotaz.
Kupuju auto od týpka co ho na sebe neměl nikdy přihlášené, auto je ted odhlášeno na předchozího majitele. Co potřebuju za dokumenty k tomu, abych auto mohl bez problému přihlásit na sebe?
Nemám s tím zkušenosti a nechci zaplatit za auto, aby mi pak stálo před barákem a já ho nemohl na sebe přihlásit.
Kupuju auto od týpka co ho na sebe neměl nikdy přihlášené, auto je ted odhlášeno na předchozího majitele. Co potřebuju za dokumenty k tomu, abych auto mohl bez problému přihlásit na sebe?
Nemám s tím zkušenosti a nechci zaplatit za auto, aby mi pak stálo před barákem a já ho nemohl na sebe přihlásit.
Re: Přepis vozidla v polopřevodu.
Stačí kupní smlouva s tím co je v odhlášce, je to postoupení kupní smlouvy, pak samozřejmě evidenčku na své jméno a povinko...
http://www.spz-help.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
zprostředkování činností na MHMP(převody vozidel,ukončení leasingu,technické prohlídky,povinné ručení,atp.)
Já to měl podobně a měl jsem kupní smlouvu mezi sebou a bývalým majitelem (kterej ale nikde nefiguroval) a v pohodě... Nic nikdo neřešil. Tvou povinností je dokázat, kdes to auto vzal, což je kupní smlouva. Hotovo
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- Jirka.Kolouch
Po mně ještě chtěl čestné prohlášení, že ten člověk, který je v odhlášce souhlasí a není v rozporu s tím, abych to na sebe přihlásil ( prohlašuješ to ty, čili dokument nepotřebující podpis člověka, který figuruje v odhlášce, který tam sesmolíš na cár papíru) a no problemo 

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
- Mr.Stilisimo
Co když si vezmu od současnýho majitele jeho kupní smlouvu s tím, co to má na sebe odhlášený + novou kupní smlouvu co uzavře se mnou.
Já pak udělám povinný, evidenčku, pujdu s tím na úřad v mém bydlišti, přihlásím to na sebe a čau mňau ?
Nemusím už dohánět předchozího majitele co to má na sebe odhlášený aby to odhlásil na mě, nebo mít jeho plnou moc abych to udělal za něj (v jeho místě bydliště) ?
Já pak udělám povinný, evidenčku, pujdu s tím na úřad v mém bydlišti, přihlásím to na sebe a čau mňau ?
Nemusím už dohánět předchozího majitele co to má na sebe odhlášený aby to odhlásil na mě, nebo mít jeho plnou moc abych to udělal za něj (v jeho místě bydliště) ?
To, cos teď popsal, by mělo jít taky. Ty prostě musíš jen dokázat, kdes to auto sebral.
P.S.: Když je auto odhlášený, už nejde odhlásit na někoho jinýho
.
P.S.: Když je auto odhlášený, už nejde odhlásit na někoho jinýho

to bohatě stačí, já to měl takhle podobně, kupku s nynějším majitel a smlouvu mezi exmajitel a "nynějším" a v pohodě, jen s tím maj na ouřadě víc kopírováníMr.Stilisimo píše:Co když si vezmu od současnýho majitele jeho kupní smlouvu s tím, co to má na sebe odhlášený + novou kupní smlouvu co uzavře se mnou.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by to mělo fungovat normálně všude - Mít origo smlouvu mezi tebou a minulým majitelem a pak aspoň kopie smluv zpětně až k tomu co je ve VTP, aby byl vidět pohyb auta mezi majitely. Pokud je lepší ouřada na dopraváku, tak mu stačí jen tvoje kupka. Některý lidi si zase udělaj svojí falešnou kupní smlouvu mezi sebou a člověkem, co je ve VTP v odhlášce a taky to jde (zkrátka uplně vypustíte toho minulýho majitele, co ve VTP nefiguruje). Další možnost je to prohlášení, ale s tím jsem se ještě nesetkal osobně. Nicméně první možnost vyzkoušena asi desetkrát a pohoda jahoda 

- Mr.Stilisimo
Budu mít kupní smlouvu mezi chlápkem v odhlášce a nynejším majitelem + se mnou a nynějším a ještě čestný prohlášení od toho co je v odhlášce, tak snad to bude v cajku 

- Mr.Stilisimo
Hotové, vyřešené. Pani chtěla jen napsat do formuláře, kde jsem to auto vzal a toť vše