Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
po dlouhé době smutný UP říkám si jestli má vůbec smysl dál postovat tyto fotky... pár zoufalců to jistě potěší ale přijde mi fér aspoň napsat jak se věci mají. silně vybrakováno, rozprodáno dobito! tím to definitivně prohlašuji že "projekt poslední mohykán který se nedržel žádných zdejších "serie" pravidel dokonce se nenechal nikým omezovat definitivně končí a myslím i tak se vztyčenou hlavou odejde do věčných lovišť...
je to i tak pro mě celkem těžké protože čas a peníze nad tím strávené.. co mi to dalo? spousty nových dobrých kamarádů zkušenost a odvahu jít cestou kterou šlo naprosté minimum "magorů" a silnou touhu mít něco víc
se vztyčenou hlavou? to bys s tim napřed musel dojet alespon na sraz.Naopak si myslim,že tim ,že si to užilo krátký život jen u tebe na dvoře to odešlo s ostudou...nic proti...fandil jsem a byl jsem zvědavej..takto jsem jen zklamanej
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Kua co balíků jsem ti na to poslal , zbytečná práce. Jaký jsi měl důvod??? Jako upřímně taky už chci pár let zapálit to moje Charade a zakopat v lese, ale proste bojuju a překážky se musí překonat
pánové namlouvejte si co chcete pro mě to je se vztyčenou hlavou. můj úspěch bylo auto vůbec zprovoznit a vyřešit nemálo problémů což se povedlo. proto mi toto jako osobní úspěch stačí nepotřebuji sobě natož někomu dalšímu něco dokazovat, či to tahat někde po srazech já si s tím užil až až proto stahuju ocas a přidávám se k většině zdejším členům aláááá serie na přizvednutých podvozcích, ouzkých diskách a obřích gumách hlavně že se bude dát závodit ne?
den 15.4.2014 je třeba si zapsat jako osudný (100% očista od projektu "The last of the Mohicans - Ophell Vectra B 2.0 16V Turbo!" je dokončena)
* je třeba si položit otázku, je flexa konec či začátek něčeho nového/ lepšího? či se staženým ocasem uteču a všeho se vzdám? kdo ví co se mi honí hlavou
Se vztycenou hlavou konci auta trosku jinak...bud dodelanim a prodejem nebo napasovany v mostu Kqzdopadne hod sem dalsi projekt...sice jsem vetsinu tveho snazeni nechapal ale aspon si neco delal a ne jen o tom kecal... Kazdopadne si tu vsichni zaslouzime vysvetleni...