Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
AR166
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od AR166 »

dnesni alpskej vejlet na Zugspitze 2962. :D

tu 316 zadokolku jsem tam vytah na lane. :lol:
Přílohy
1972488_750897901601277_142308299_n.jpg
524527_10201413756485725_730718498_n.jpg
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

trhyy i bez m-fíčury to vypadá dobře

AR166: neni tam tomu Fiatu zima? nasrtartoval?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

proc by mel startovat? dolu je to z kopce :lol:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

xciba

Příspěvek od xciba »

Tak jo, konecne po 2 mesicich umyto :lol: a ano stale neni dokonceno :lol:
sry za kvalitu fotek, foceno telefonem a zrcadlo zustalo doma :(

Obrázek

Obrázek
jedna opravdu extrem pod divnym uhlem za urciteho slunicka, sam jsem to takhle videl poprve :lol:
Obrázek
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

AR166 píše:dnesni alpskej vejlet na Zugspitze 2962. :D

tu 316 zadokolku jsem tam vytah na lane. :lol:
Dle rz , kabro moc daleko nejelo ze sveho rodiste.
:D :D :D
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Chamelion píše:Přesně tak, jak to má pod 100kw a rok přes 2000, tak je to shit :D

Není to sice hustokruto kára, ale do práce dobrý - 2.8 VR6 128kw, 4x4, automat, kůže, klíma, hlíni, 2t gule, fplynu :D

Obrázek
Tak vetsi kokotinu jsem nevidel. :D Kez by clovek mohl videt toho co si to naordinoval jako funglovku...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Angličák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angličák »

Rudi píše:
Angličák píše::D

Vlakové stanice netřeba, mé auta odmítají potvrzovat ubohé otřepané fráze vytažené z prdele závistivců :lol:
kolik ti platí Ford za tudle propagandu? :lol:

rOmiku - nějakej žadatel o azyl jo? :lol:
Nikdo mi nic neplatí, pokud mi nedojde benzín, nebo mi za jízdy někdo neustřelí hlavu, tak vždy kam chci i dojedu. Tydle kecy o Fordech a vlacích jsou fakt tak vtipné, jako humor z mateřské školy, každej to slyšel, vtipné to nebylo nikdy a říká to většinou někdo, kdo je totálně trapný :lol:
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Ne tak je fakt že já fordy vyloženě nemusím, ale že se serou jsem ve svém okolí u lidí co je mají nezaznamenal. To jsem spíš viděl odpadat francouze.
" www.autowerks.cz "

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

Obdobně to vnímám s Renoltama.. Když někde zmíním že mám Lagunu, už se na mě sypou ty genitální kecy převzaté od rádoby informovaných blbů. Mám Rencky už 10 let, a pokud jsem na něm něco vysloveně nezanedbal vždy mě dovezl kam jsem potřeboval v čase, kterém měl.

(příklad - ajajaj ta statovací karta, ta jsem slyšel že nefunguje a je s ní problém, - no bodejť by ně, když to ten zklamaný blb tahal v kapse kde ji (v plastu uložený tišťák s vysílačema) lámal o klíče na koulích v uplejch riflích).

Každé auto má svoje a pokud zrovna nemám totálně spartánský Range Rover, potřebuje údržbu.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

rubeli: Ty woe a kde maj tu kartu tahat? Ty woe asi jí udělám tak aby to vydrželo stejně jako VW klíček, kterej byl utopenej, lámu ho na koulích, imrvére mi padá 8)

Renaulta mám a nikdy v životě už takovou píčovinu neudělám. Na malém sráči na kterém jsem si já vůl říkal že se nemá co posrat :( V práci jsme měli další dva...Zase případy že jsem jen čuměl..

Mé Clio: samovolně vystřelenej airbag u 4roky starého auta, samovypínací rádio, náhodně blikajícíkontrolky, v prdeli stahovačka, neustále zkurvené ložiska, po dvou letech shnilej originální výfuk...náhodně svítící kontrolka motoru

Firemní Kango: Nefunkční tachometr (elektro závada), náhodná funkce elektrovýzbroje..tu zhasne rádio, tu jde zamnkou tu zase ne...převodovka tuším ve 140 000 death, žere to na 1.6tku jak tank...

Pak zkušenosti lidí s renaulty kolem mě ani nebudu vypisovat... Buďme soudní..

Oproti tomu jsem s VW vždy dojel... 8)

Edit: jsem se rozpálil do běla zas... Tojsou argumenty!! Od auta čekám spolehlivost za minimální údržba (i když já vozu dávám maximum)..Uplně mi to připomíná příznivce AR...A jejich argument že když si třikrát uplivneš vlevo a při správné konstelaci hvězd a s naprosto přesným molekulárním složením oleje se ty motory defakto neserou :lol:
Naposledy upravil(a) tholis dne 15 bře 2014 18:17, celkem upraveno 2 x.
" www.autowerks.cz "

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

o renoltech jenom v dobrym jasny.... :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

Neovlivnitelné.. vždy se najde nějaký "informovaný" nemajitel..

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

rubelli: Takže ty dva renaulty s přibližně stejným datem výroby co se jim obou sere elektrika a vytřelujou airbagy jsou prostě jen má smůla :lol: Nebo jsem zanedbal údržbu? :lol: Poraď mi co jsem měl dělat? Každé jaro rozplétat a vypípávat svazek? :lol:

Ne já jsem si už poradil... Koupily jsme místo toho fabii :lol:
" www.autowerks.cz "

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Já mám takovou zkušenost, že okolí se serou auta, které se neudržujou a majitelé se o ně nestarají. Naopak auta, která dostávají údržbu fungují. :pifko:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Marty presne tak.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

marty: Já mám opačnou zkušenost... Vymazlené auta mají neustálej problém a auta na kravení (i když to důležité co mají mít dostávají) jsou držáci.. Lukovo ibiza a fabie by mohli vyprávět :D :D

Všem autům jsem vždy dával co měli mít... Když jsem četl servisku ke cliu tak jsem ale čuměl... V 80 000 potkaný, vystřelenej airbag po 50 000 ložiska a výfuky, nová zapalovací lišta, jednotka...a mohl bych pokračovat..teď to má poctivých 150 000 :lol:
" www.autowerks.cz "

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Dobra debata... Jestli muzu za me tak nejvic se mi sraly francouzsky auta a nejmin japonsky - italy uspesne vynechavam az na par vyjimek... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

Mě nasere fakt hodně málo věcí. A řeči "znalců" ještě míň.

Můj kolega má už třetího koncerňáka a stále se mu sere.. Octáva 2,0tdi žrala olej v 100:1 v poměru k nafťe.. Teď má Pasatta zase 2,0 TDi 125kW a opět samé štěstí..

Jo, když Renault v roce 2001 ukázal Lagunu na veletrhu, VW skoro přikrejval svého Passata 5,5 plachtou.. start tlačítkem, bezkontaktní karta.. sklopná zrcátka..

Jo všechno má svoje.. Jo a měl jsem Fábii. Jezdit jak uvnitř popelnice, - povrch plastů na omak.. Každé má něco..

Obrázek

Gooder

Příspěvek od Gooder »

V práci máme Trafficy a v jednom kuse mají problémy s eletrikou :wink:

Jinak na ty 2.0 TDi jsem moc chvály neslyšel :)

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

tholis píše:..Když jsem četl servisku ke cliu tak jsem ale čuměl... V 80 000 potkaný, vystřelenej airbag po 50 000 ložiska a výfuky, nová zapalovací lišta, jednotka...a mohl bych pokračovat..teď to má poctivých 150 000 ... :lol:
No jo, když koupíš jetinu na kterou předchozí majitel sral... a ty to nevíš... a rovnáš to co on podělal... to se pak nadává...

Jo jsem šťastlivec... a znám spoustu dalších.. a taky vidím jak jezdí s autem moje přítule... resp jak ho likviduje... a jezdí..

Juraj

Příspěvek od Juraj »

vstrikovani PD byl proste omyl :-) proto museli prejit na italsky CR :-D
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

m.artty píše:Já mám takovou zkušenost, že okolí se serou auta, které se neudržujou a majitelé se o ně nestarají. Naopak auta, která dostávají údržbu fungují. :pifko:
:pifko:

BTW. spolužáka táta dělal ředitele ve Feroně a měl služební Mondeo.. a když ho po odprodeji zbořil - právě ten spolužák... měj najeto něco kolem 700 t.. a jezdil až do popravy... Ford..
Naposledy upravil(a) rubelli dne 15 bře 2014 18:42, celkem upraveno 1 x.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Rubelli bud soudnej...kazda automobilka ma nejake problemy...koncern mel problemy s dvoulitrama..

Kazdopadne behem chvilky ti tu x celkem duveryhodnych uzivatelu napsalo ze francouzy jsou poruchove mrdk*

To auto mam od kamarada a trn od novoty...vim moc dobre co mu bylo a co ne..a udrzba do meho prevzeti probihala v autorizaku...takze co mas dal? Btw. jak muzu posrat elektriku neudrzbou???ja na zadnem aute elektriku neudrzoval...jen u fabie mi zadarmo rozpletli v autorizaku svazek.
" www.autowerks.cz "

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

tholis píše:Rubelli bud soudnej...kazda automobilka ma nejake problemy...koncern mel problemy s dvoulitrama..

Kazdopadne behem chvilky ti tu x celkem duveryhodnych uzivatelu napsalo ze francouzy jsou poruchove mrdk*

To auto mam od kamarada a trn od novoty...vim moc dobre co mu bylo a co ne..a udrzba do meho prevzeti probihala v autorizaku...takze co mas dal? Btw. jak muzu posrat elektriku neudrzbou???ja na zadnem aute elektriku neudrzoval...jen u fabie mi zadarmo rozpletli v autorizaku svazek.
Proč sakra ten Renault stále prodávají??? 8) To fakt nechápu.. a jsem soudný... troufnu si tvrdit že více než ty... já netvrdím, že Renault a francouzi všeobecně jsou kdovíjaký držáci, ale serou mě sprominutím "přizdisráčský" kecy, házející všechno do jednoho pytle..

Ten Passat je taky od novoty.. a kámoš pluje oheň na něj.. Už se klepe, až se ho ztřepe..

Obrázek

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Soused má taky Lagunu jako Ty. Kdkyoliv prší, tak mu tak zateče a začnou blikat blinkry dokud se nevyšťaví baterka :D Nehledě na to, že to kdykoliv během noci spustí alarm bez jakékoliv přičiny :D Nehledě na to že se serou stahovačky, radiu solidně jebe a podobně. O té startovací kartičce ani nemluvě :D

rubelli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rubelli »

jajiN píše:Soused má taky Lagunu jako Ty. Kdkyoliv prší, tak mu tak zateče a začnou blikat blinkry dokud se nevyšťaví baterka :D Nehledě na to, že to kdykoliv během noci spustí alarm bez jakékoliv přičiny :D Nehledě na to že se serou stahovačky, radiu solidně jebe a podobně. O té startovací kartičce ani nemluvě :D
Asi kebab zapadlý do palubovky při montáži...

Omlouvám se Všem.. Bože, já se fakt zapojil... polemizace na internetu.. Závod mentálně postižených... ať už vyhraju nebo ne, stejně zůstávám debilem.. stejně jako další účastníci... 8)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

Juraj píše:vstrikovani PD byl proste omyl :-) proto museli prejit na italsky CR :-D
to byl, proto taky spousta lidí bere starou rotačku než PD.Ale zas to asi taky tak jednoznačný nebude.Jednak se sem natahaly káry s spoustou kilometrama, co potřebovaly už něco, stočily se tachece pod dvě kila a pak se to vesele prodalo nějakejm chytrákům, co chtěli ušetřit a jezdit v super fáru.Pak ty motory byly hnedka pasé.....Na druhou stranu znám lidi, co tyhle motory provozujou už x let, pravidelnej servis, běžná údržba,pořád stejná nafta a auto pořád v pohybu......

Ale někdo musel ukázat, že tudy cesta nevede :D
svět dospělých je pro mne záhadou......

Kuno

Příspěvek od Kuno »

Měl jsem Megane II 1.9DCI 2003 a většího střepa jsem neviděl. Havarijní elektroinstalace-shnilé dráty v neporušených bužírkách,rozpadlá dvouhmota,turbo, 3 krát odtah z záp.Čech....ostatní nepočítám. Koupil jsem ho před 5lety za cca 130 tis,nainvestoval do něj vč. těch odtahů cca 80 tis a letos ho KONEČNĚ za 45 tis prodal. Skvělé,ne?
Takovou hovadinu koupí tohoto "auta" jsem za celý život neudělal! Zlatí italové,zlaté PD....

Jinak: Za poslední rok jsem měl na servisu 5 dieslů od Renaultu 1.9 a 1.5 dci zadřených na klice.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. :)))

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

taky mam Renault :lol: na tacho 413 000km rok 96 turbo nafta a jezdim si :lol: , a do me :pifko:
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

Kuno

Příspěvek od Kuno »

Jon1 píše:taky mam Renault :lol: na tacho 413 000km rok 96 turbo nafta a jezdim si :lol: , a do me :pifko:
S tím souhlasím! Staré Renaulty jsou O.K. Do r.v. cca 1998 no problem!
Mechanik z Renaultu mi řekl,že současný Renault je neštěstím do baráku. To hovoří za vše.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. :)))

Odpovědět

Zpět na „Pokec“