http://auto.bazos.cz/inzerat/32093460/K ... ODEJUM.php" onclick="window.open(this.href);return false;
POZOR!! Díky jednomu ze svědků se podařilo lokalizovat trasu pohybu mé odcizené Dodávky a tak dnes mám v ruce krátký záznam průjezdu,kde je zachyceno jak auto,tak i Gauner co to řídí.Ducato bylo odcizeno v Blansku dne 25.4.2013 a díky Bazosu a slušným lidem mám dnes záznam s pachatelem. Záznam je ve velmi dobré kvalitě a mám z něj konkrétní foto toho Šmejda za volantem.Vzkaz zlodějům:Dávám Vám tímto přesně 14dní ve kterých jsem ochoten se dohodnout bez účasti Policie na vrácení či kompenzaci za vozidlo.Po uplynutí této doby dám fotky toho ksichtu na Bazos a jako relaci uveřejním vše do spotu TV-Nova.Však on tě ty Gaunere někdo pozná!!!Dodávka byla před opravou horního uložení tlumičů,jako zvláštnost měla místo přepážky za řidičem uděláno sklopné spaní,měla nové čelní sklo s jasným zeleným pruhem. Za čelním sklem měla na přísavce maskota jako malé tričko s číslicí 20 na dresu a nápisem Kvasnica JC-Trans,měla v nárazníku místo mlhovek denní svícení a poškozen pravý vnitřní podběh ve skříni vozu,dále byla vybavena tempomatem a nez.topením Webasto.Byla odcizena na Elektronech(viz foto)s pneu Dunlop.SPZ vozu bylo:8B5 9171.VIN karoserie:ZFA25000001686426.Pokud jste se s něčím z uvedených věcí setkali volejte také,za upozornění odměna,vrácené věci vyplatím.Pokud je Dodávka funkční vyzvednu si ji kdekoliv,původní doklady a klíče od ní mám,pokud funkční není dohoda,pokud je rozebraná chci kompenzaci,na všem se do uvedené doby jsem ochoten dohodnout.Pokud dohoda nenastane předám podklady kriminálce a uveřejním výše popsané. Děkuji všem co mi pomohli a třeba ještě pomůžou. Milda. P.S. Na doporučení prodlužuji ještě o dalších 14 dnů,tyto řádky třeba ještě ten kdo je za volantem mojí Dodávky nečetl,takže máš ještě 14 dnů čas.Obličej i krátký záznam jízdy kradeného vozu bude odvysílán na TV -Nova v pořadu Josefa Klímy koncem měsíce Března.Nechci Tvoji identitu,ale chci zpět svoje auto nebo peníze,pokud to dostanu bude to jen mezi námi a záznam nebude vysílán,já držím slovo,když se nedohodnem bude z Tebe mediální hvězda a milenka mazákům v Kriminále.