výfuk

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
mussi

výfuk

Příspěvek od mussi »

Zdravím, mám na své octavii výfuk od remus,ale nemůžu nikde najít co to je za typ, mohl by mi někdo poradit, co to je a kolik cca stojí?? Zde jsou fotky: http://ulozto.cz/x6UHFhNf/vyfuk-rar" onclick="window.open(this.href);return false;

gizmi

Re: výfuk

Příspěvek od gizmi »

Na fotky jsem nekoukal (nerad neco stahuji do PC), ale to je to tak tezke zadat do seznamu "Remus" do Zbozi a podivat se, ktery mas? :D

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Nebo třeba tady? http://www.elit.cz/produkty/remus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

mussi

Příspěvek od mussi »

No to už jsem zkoušel kolikrát, ale nemůžu tam najít něco podobného co mám. Já se v tomhle vůbec nevyznám.

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Tím pádem nerozumím tomu, proč to tak nutně potřebuješ vědět...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

mussi

Příspěvek od mussi »

pač si dávám jinej a tenhle by mohl někomu třeba ještě posloužit. Myslel jsem,že mi tu třeba někdo poradí,ale podle vaši reakce asi nemáte zájem někomu pomoct... :?

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak napiš, že prodáš Remus na Octavii a je to ;)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Asi jako Gooder. Nemyslím si, že prodávající nějakýho dílu musí nutně znát konkrétní specifikaci. Podívej se za kolik se prodávají obdobný výfuky na bazarech a mrsk s tím na Bazoš. Vymalováno a naskle

Odpovědět

Zpět na „Pokec“