Dneska všichni vytáhli auta po zimě, ne? Taky letos poprvé venku...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Dovolím si jednu upřímnost, nikdy jsem nepochopil, proč si někteří zdejší přispěvatelé buď mění v grafických programech SPZ - patrně pro ten pocit aby tam bylo něco extra, nebo jiní dokonce ty SPZ úplně odmazávají anebo různě nahrazují.
Proč se tomu tak děje?
Paranoia? Touha po soukromí? Vysvětlí mi to někdo?
V12 -
rubelli píše:
Dovolím si jednu upřímnost, nikdy jsem nepochopil, proč si někteří zdejší přispěvatelé buď mění v grafických programech SPZ - patrně pro ten pocit aby tam bylo něco extra, nebo jiní dokonce ty SPZ úplně odmazávají anebo různě nahrazují.
Proč se tomu tak děje?
V12 -
Tak jestli je to poznámka na ty značky na M3, tak ty jsou opravdu pravé
Proč se tomu tak děje?
V12 -
Tak to je Epic Fail
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Aleshi nejses tak naivni ze si myslis ze je to tezke vid ? Ja to nepotrebuju umet, ale verim ze to slozite nebude. SPZ je na pojistce, na PCR na prestupkach, na magistratu, na STK a u vseho mas adresu a jmeno.... I kdyby to bylo tak moc slozite tak zmena mi trva minutu tak proc to neudelat...Nekde urco budou i fotky s mou orig. SPZ, ale snazim se aby jich bylo minimum...Rozhodne to nedelam na efekt..nevidim v tom smysl..navic nemam osklivou SPZ.
to je zase téma
někdo doprasí fotku milionem filtrů z instagramu a někdo si na ní přepíše značku, každýmu je po tem hovno
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
skoda ze tohle je tema o fotkach .... a pro LM: a kterypak auta se nejvic kradou ???? ty tuctovy, protoze je hlad po dilech.... ale logika se asi nedostavila ze ?