Jak je tam foto toho obroušenýho nárazníku, chápu to dobře, že dipem se dají schovat právě tyhle problémy nebo se to před dipem ještě upravilo stejně jako kdyby to šlo na lak?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
bude se to muset zabrousit a evidentně to chtělo i trochu kitu, aby tam ta rejha nebyla i po dipu. každopádně tohle se místo předraženýho dipování dá vyřešit sprejem s plastovou strukturou (Body, 200,-), popřípadě se ta struktura prodává normálně v plechovce. spoustu aut to má stříklý origo.
Chaindler píše:Jak je tam foto toho obroušenýho nárazníku, chápu to dobře, že dipem se dají schovat právě tyhle problémy nebo se to před dipem ještě upravilo stejně jako kdyby to šlo na lak?
Tohle poškození je plastidipu, takže naleptat ředidlem a stříknout znovu. Kit ani plnič se nepoužil...
"Naleptáš" přechody ředidlem a dostříkneš. Většinou se to pěkně spojí. Ale je to zkušenost kamaráda, co dip dělá, sám to vyzkoušený nemám. Ale mně takhle spravoval masku dobitou od kamínků
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
o to mi šlo, mám SUV a občas jedu do terenu,kde se počítá s oděrem...je to postaší vůz tak je třeba i řešit rez atd ...takže spíš přemýšlím na tím přebarvením přes ty grafitácký spreje....co koukám po okolí tak barevnou stálost mají slušnou....
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....