kdyby mněl někdo zajem o ty kulaté chrom zrcadla tak by byly možná na prodej. Jsou to origo z manty A.Jsou ůplně nová nikdy nepoužitá, jen já jsem je zkusil na auto,ale hodí se mi tam víc ty californian Nebyly by špatné i na nějaké "moderní" auto jako retro style
tak to je vážně kus auta Perfektně sis s tím pohrál.Hlavně ten vnitřek bude zupa.....
ty Californian jsou na jaký auto?Já mám doma plastový kapičky origo Opel na Mantu B, taky pěkná záležitost....
Breakthru píše:tak to je vážně kus auta Perfektně sis s tím pohrál.Hlavně ten vnitřek bude zupa.....
ty Californian jsou na jaký auto?Já mám doma plastový kapičky origo Opel na Mantu B, taky pěkná záležitost....
californian byly tkove univerzalky na sportovn auta, mají to staré lamba,ferrari a tak podobně
tyjo...už třetí den vím o tomto topicu....první sem se válel v křečích, druhý sem proležel na áru po zástavě srdce a dneska už su ve stavu kdy možu napsat že se mi to K**VA líbí to auto máš muj obdiv a respect za vkus
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak co, nějaký postup nebo se na auto stále jen práší? Dlouho nebylo aktuální info
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Po těch letech.... konečně projíždka ted už to půjde rychleji kupředu ...Musel jsem tam naprasit spojkovy pedal z oktavky 2ky skombinovaný s pedalem z oktavky jedničky ... trochu to upravit a je to cajk
Koukám, že máme podobnej přístu k práci na autě... taky to poslední dobou vždycky vyjedu z garáže, chytře koukám do motoru a pak to zase raději uklidím
Jinak jsem rád, že se to blíží dokonce... ikdyž pomalu.
Tady vzpomínka na doby dávno minulé: http://opel-omega.wz.cz/tomasovocommodore.html" onclick="window.open(this.href);return false;