"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "The last of the Mohicans - Ophell Vectra B 2.0 16V Turb
Tvl to jsolu keci a to podstatný nikde... proč si to utnul..?? Zbouchnul si mladou nebo co.
A nebo si dostal od rodiču na prdel...

Angličák ty kecy jsou braný hodně nad sázkou a humorem, protože nemá smysl truchlit nad pouhým autem
hold taková vzpomínková nostalgie nad tou dřinou a nabíráním zkušeností
k nedostavění jsou pouhé 2 důvody, nechtělo se mi brousit kit (důlky po kroupách) a plnič, navíc pořízení dalších dvou aut k tomu bylo třeba se jednoho zbavit (nemělo smysl tedy dál pouze odvzdušnit brzdy a vyject, prostě jsem necítil potřebu to vůbec zkoušet či zjistit jakej tam je není potenciál)
navíc to beru jako zkušební auto kde jsem ledacos vyzkoušel a natrénoval. teď už jedu na ostro
extreme to druhý seřezali mě jak psa

k nedostavění jsou pouhé 2 důvody, nechtělo se mi brousit kit (důlky po kroupách) a plnič, navíc pořízení dalších dvou aut k tomu bylo třeba se jednoho zbavit (nemělo smysl tedy dál pouze odvzdušnit brzdy a vyject, prostě jsem necítil potřebu to vůbec zkoušet či zjistit jakej tam je není potenciál)

navíc to beru jako zkušební auto kde jsem ledacos vyzkoušel a natrénoval. teď už jedu na ostro

extreme to druhý seřezali mě jak psa

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
tak jestli to zasadis do jine vectry tak jedine dobre 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Koupí speedstera 

The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
- LiberaleMiguel2
Dyť už tady na TF dával fotky toho co koupil...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
pracujici lide nemaji cas cely den sedet na TF 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Tuším cali catano? 

- LiberaleMiguel2
Crocu tak to ty bys musel být nezaměstnaný 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
ja si postavil solarni elektrarnu a jsem zavodou 

asi prozřel a pochopil

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
lordik že si to cele zabalil a rozkálal tú vectru kvôli tým zavareným kľučkám na zadných dverách

Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
Bufiku jsem mladej na takový auta finančně nedosáhnu a zatím nejsem fotrovskej typBufik píše:Koupí speedstera

ne tak docela, nech se překvapitcrocjirka píše:tak jestli to zasadis do jine vectry tak jedine dobre
joooooo tak na to bych moc nesázelqpc píše:asi prozřel a pochopil

pánové večer jak se dostanu domů roztřídím pár fotek, všem vám představím svůj "staro nový projekt"LordMMX píše:lordik že si to cele zabalil a rozkálal tú vectru kvôli tým zavareným kľučkám na zadných dverách

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
s denním zpožděním plním slib
no vlastně ani nevím kde začít jak to drobet okořenit ať to není taková otřesná nuda
co vám budu povídat jednoho dne po běžném listování bazošem se stalo něco asi osudového řekl bych. z čista jasna jsem narazil na tento u nás celkem ojedinělý (ne jediný pár kusů tu někde je) kousek v podobě vektry B V6 zender sport tedy žádná napodobenina, ale origo se vším jak má být. nejdříve mě to moc nedalo říkám si škoda jí cenovka byla 25tis. po pár dnech 20tis.... 17tis..... 15tis... v titulku mírně bouraná na zadek. začal jsem uvažovat o koupi a následném rozprodání na díly. dotyčného majitele jsem kontaktoval a nechal si zaslat aktuální fotky a více info po telefonu zněl jak drobet vyhul týpek, proto mi v hlavě přecvaklo že zde musím zautočit.
sjednal si z pánem z plzně kukačku, sebral prachy s myšlenkou buď to vyjde nebo ne. už jenom s kličkování a bloudění po plni mi začali šedivět vlasy. chvilka netrpělivého čekání se vyplatila, krásný decentní hluboký zvuk motoru v6 v tu ránu přiletěla moje budoucí vektra B V6 2,6 sportka (y26se novější typ motoru) po drobném okouknutí ošmatání a zjištění slovo dalo slovo a ústní dohoda byla na světě
dotyčný mladík v mých letech se slušně zeptal jestli chci i zimáky říkám si další zasraný plecháče do baráku proč ne? sedl jsem na sedlo spolujezdce a vyrazilo se pro kola do garáže. kde mě čekali origo 16" hliníky s 70% vzorkem zdarma. cenovka se stáhla na finálních 12tisíc korun. po hodince mluvení a seznamování nastal čas vyrazit domů tedy na pumpu rychlé KFC a domů. jak píši tak se stalo prvních pár minut otrkávání a neskutečně krásného zvuku v6 mě uchvátila natolik že půlku cesty jsem poslouchal jen brblající motor. po pár minutách jízdy a zkoušky šešlápnutí plynu k tomu silný zátah motoru jsem zjistil že tento kup se opravdu vydařil. když jsem to dovezl domů rodiče koukali kde se to tu zase vzalo, jenže já měl plnou hlavu jiných myšlenek a krásné večerní vzpomínky z rychlosti až mě vzpomínkově mrazí v zádech a zpětně se mi klepou ruce..
pár fotek z mailu na základě kterých jsem se na výlet do plzně vydal

no vlastně ani nevím kde začít jak to drobet okořenit ať to není taková otřesná nuda

pár fotek z mailu na základě kterých jsem se na výlet do plzně vydal

interiér a celkově vzhled origo zenderky mě slušně uchvátil i když nebyla stoprocentně fit 

fotky už u nás před barákem a následné zjištování opravdového stavu.
mínusy
* pár odřeninek od provozu
* zlomený pravý zadní nosník následné promáčknutí pravého zadního lemu
* do vektry napálil nějaký umělec asi závodník
proto ten zadek a následné vymrštění do svodidel (odřený bok oboje dveře)
* nefungující tachometr a půlka informací na palubním počítači
* 2 špatné přední lambda sondy
* KO gumy na 17" co jsou na fotce
* jinak vše skvěle šlapalo/šlape i když motor má budíkových 264tisíc. motor běží krásně tichoučce vše funguje a síly má až až.
plusy
* síla a zvuk auta celkově
* 16" zimáky 17" letnáky
* krásná zachovalá kůže sedačky sport s větším bočním vedením a stavitelným na stehna
* maximální výbava krom barevné navigace (tedy všechna okna elektrická, zrcádka, šíbr, xenonová světla, sportovní podvozek a veškeré zender doplňky!
mínusy
* pár odřeninek od provozu
* zlomený pravý zadní nosník následné promáčknutí pravého zadního lemu
* do vektry napálil nějaký umělec asi závodník

* nefungující tachometr a půlka informací na palubním počítači
* 2 špatné přední lambda sondy
* KO gumy na 17" co jsou na fotce
* jinak vše skvěle šlapalo/šlape i když motor má budíkových 264tisíc. motor běží krásně tichoučce vše funguje a síly má až až.
plusy
* síla a zvuk auta celkově
* 16" zimáky 17" letnáky
* krásná zachovalá kůže sedačky sport s větším bočním vedením a stavitelným na stehna
* maximální výbava krom barevné navigace (tedy všechna okna elektrická, zrcádka, šíbr, xenonová světla, sportovní podvozek a veškeré zender doplňky!
hned se zajelo ke známému co mi rovnal už tehdá červenou vektru aby si tuto modrou prohlídl a řekl jak moc je to vážné, s úsměvem mi zdělil že oprava je tak banální a snadná že když mu to odstrojím a přivezu bude vektra hotová za dva dny. jak řekl tak udělal mezery ve dveřích všude stejný vše srovnané natažené nazpět a na autě to není jak po jizdních vlastnostech tak vizuální stránce vůbec poznat
oprava 4tisíce korun na stolici (minulý majitel mě výpočet na opravu 50tisíc korun nebo totálka) má radost byla opravdu veliká a vzhůru novým poznatkům a hojným kilometrům s motorem 2.6 v6

zadní nárazník to odnesl asi nejvíc co se dá dělat že? nejde mít za 12tisíc korun z hovna bič, teda prozatím 

poslední na co jsem zapoměl je že děkuji moc všem kdo byl ochotný louskat mé věty k původnímu projektu VB turbo vážím si veškeré smyslu plné rady (ne typu jsi debil zahodil jsi kliky a zadní stěrač). proto si dovolím přejmenovat původní topik a nadále pokračovat v tomto kde to má silnou spojitost.
PS: čekal někdo takové pokračování? nebo jste to pověsili zklamaní na hřebík? přiznej te se
kdo chce maličkou zatím tajnou uchutnávku avatar prozradí
PS: čekal někdo takové pokračování? nebo jste to pověsili zklamaní na hřebík? přiznej te se

kdo chce maličkou zatím tajnou uchutnávku avatar prozradí

- LiberaleMiguel2
Objem holt nenahradíš 
Už jsi tam swapnul tu silnější verzi ?

Už jsi tam swapnul tu silnější verzi ?
no,jelikož jsem měl Vectru B s motorem V6 a výkonem 143kw,tak vim,o jakém pocitu mluvíš,teda o zvuku....nicméně v tvém původním projektu by ten motor C20let jel s Vektrou ještě lépe...Takže výkonově sisi zatim pohoršil..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
ale aspon to bude mit papirove v poradku
tak sem zvedav 

no na tohle jsem hodně zvědavej, jen doufám, že tentokrát to zprvozníš a někde tě potkám 

Life is too short to drive boring cars
no,v provozu to je,jen ta 2.6 V6 má o pár kurvítek více než 2.5V6,takže držim palce..D´ice píše:no na tohle jsem hodně zvědavej, jen doufám, že tentokrát to zprvozníš a někde tě potkám
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Za ty prachy bomba, gratuluju 

Budu sledovat. Zvuk V6 je krásnej. Na větrník rychle zapomeneš 

eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi
eX Corsa C low and slow
Astra H 1.9CDTi
Ty tomu zas něco nepěkného vyvedeš, že?
Ale koupě, zdá se suprr a aspoň se tu něco děje

Ale koupě, zdá se suprr a aspoň se tu něco děje

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
No to je dost, že ses pochlubil.. Jinak za ty prachy to byla povinost vzít..
Mého mechoše táta má taky vectru nějakou V6ku original stimentz nebo jak se to jmenuje od kol až po výfuk
. No neskutečná krasavice v kombíku.. Taky plná výbava..
Na ten tvůj projekt jsem zvědavej nadále.. Něco jsem tušil, tak konečně ses pochlubil..
Mého mechoše táta má taky vectru nějakou V6ku original stimentz nebo jak se to jmenuje od kol až po výfuk

Na ten tvůj projekt jsem zvědavej nadále.. Něco jsem tušil, tak konečně ses pochlubil..

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Chválim kúpu, pekný stroj. ale prosím, nezavaruj zadné kľučky!
Inak som zvedavý čo z toho vykúzliš

Inak som zvedavý čo z toho vykúzliš

Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
Daewoo ?
menší progres!
po zjištění všech závad a výhodné koupě dílů a dalšího 2.6 V6 motoru se mohlo jít přímo na věc
* proběhla výměna celého abs modulu (už bez problému fungujeme měříme rychlost i spotřebu jak aktuální tak dlouhodobou)
* výměna obou předních lambda sond (protože spotřeba 17litrů/na 100 se dala zvládat jen chvilku! od té doby zvládáme bez problému i za 9litrů po městě tedy spokojenost)
* sem tam nějaká oprava plastíků čudlíku (dárce byla červená turbovka)
* další s dílů proběhla výměna stávajícího sport podvozku -40mm obě nápravy a jeho výhodného prodeje, nastěhovali jsme ihned štelovák opět z červené a seklo se s tím drobátko dolů
* následně prošel výměnou volant za irmscher + středovej plast s dekorem dřeva aby to ladilo, hrozný stříbrný budíky vyměněny za černé tedy plast co je kolem nich (staré díly rozprodány)
* stejně tak i kazetové rádio vyndáno rozmláceno palicí a následné zametení do popelnice, nahradila fajnovka Alpine ida X
* rozpadlý vlnovec nahrazen novým + středový tlumič nahrazen trubkou aby ladáček remus pěkně zpíval
* tím by vektra dle diagnostiky BOSCH KTS měla být bez chybičky mechanicky též v pořádku
nejvíc viditelná změna je samozřejmě zde.
po zjištění všech závad a výhodné koupě dílů a dalšího 2.6 V6 motoru se mohlo jít přímo na věc

* proběhla výměna celého abs modulu (už bez problému fungujeme měříme rychlost i spotřebu jak aktuální tak dlouhodobou)
* výměna obou předních lambda sond (protože spotřeba 17litrů/na 100 se dala zvládat jen chvilku! od té doby zvládáme bez problému i za 9litrů po městě tedy spokojenost)
* sem tam nějaká oprava plastíků čudlíku (dárce byla červená turbovka)
* další s dílů proběhla výměna stávajícího sport podvozku -40mm obě nápravy a jeho výhodného prodeje, nastěhovali jsme ihned štelovák opět z červené a seklo se s tím drobátko dolů
* následně prošel výměnou volant za irmscher + středovej plast s dekorem dřeva aby to ladilo, hrozný stříbrný budíky vyměněny za černé tedy plast co je kolem nich (staré díly rozprodány)
* stejně tak i kazetové rádio vyndáno rozmláceno palicí a následné zametení do popelnice, nahradila fajnovka Alpine ida X
* rozpadlý vlnovec nahrazen novým + středový tlumič nahrazen trubkou aby ladáček remus pěkně zpíval

* tím by vektra dle diagnostiky BOSCH KTS měla být bez chybičky mechanicky též v pořádku

nejvíc viditelná změna je samozřejmě zde.
konečně už začneme něčím zajímavým první opravy a úpravy se rozběhly 
lem se co nejvíce vytáhl nazpět, drobné zaklepání rozbroušení a mohlo se nahazovat k tomu vybroušeny drobné rzi
první a druhá minimální vrstvička skelného kitu... drobet broušení a mám hotovo
proběhlo zaklepání zadních lemů + zakonzervoval karosářským tmelem/silikonem aby se tam nedostávala voda

lem se co nejvíce vytáhl nazpět, drobné zaklepání rozbroušení a mohlo se nahazovat k tomu vybroušeny drobné rzi

proběhlo zaklepání zadních lemů + zakonzervoval karosářským tmelem/silikonem aby se tam nedostávala voda