Já myslel ještě jinou fotkuAlesiBoss píše:Alesi se drzi jen trochu vyladene atmosfery200 koni na bezne silnici staci, zase se nepotrebuju zabit
ale na drahu do budoucna s jinym autem se muzou dit veci, uvidime

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Já myslel ještě jinou fotkuAlesiBoss píše:Alesi se drzi jen trochu vyladene atmosfery200 koni na bezne silnici staci, zase se nepotrebuju zabit
ale na drahu do budoucna s jinym autem se muzou dit veci, uvidime
Neni to nemozne, ale prestavba tohoto typu se dela uplne jinak, nez jak se tady o tom pise. Ono tam je v tomto pripade nekolik velice zavaznych a nesnadno vyresitelnych problemu, na ktere az Idaho prijde, tak (pokud ma zdravy rozum) od toho da ruce velice rychle (a radtholis píše:Svatosvate tu slibujj ze pokud to do dvou let zprovoznis tak se ti na nejakem u Prahy blizkem sraze poklonim a to na kolenou...
tak nějak by to asi mělo být, funkční, bezproblémový..nebo aspoň to tak mám v plánu s autem já..wesly.TDI píše:Asi by bylo jednodušší to pak dát s těma komponentama ze zadního pohonu nějakému "rámovači", třeba do NC power, vyříznout komplet celou podlahu a udělat to celé znova z trubkového rámu, ten se vyrobí podle potřeb toho zadku, pak to se to zakryje karbonovou deskou a je to cajk, rejsing jak cyp
. Ale bude to ranec, ale funkčí a pecka
Taboo píše:Uz jen napriklad ten vizualni vyber prevodovky bez jakehokoliv zvazeni jejich prevodu a konecneho prevodu zadniho diferencialu (nehlede na adaptaci setrvacniku, starteru, vypinaciho loziska, velikost hydraulickeho valce spojky, etc.) je dost zarazejici. V kazdem pripade preji hodne uspechu...
Ja naopak v zadni naprave zadny vetsi problem nevidim. Pokud to vyramujes, tak se tam bude dat nacpat cokoliv, i treba Ford 9" diffIdaho píše:V motoru , jeho usazení atd problém nevidím, problém vidím v zadní nápravě.
nemaám strach z rámu, ale z jeho ukotvení do karoserie.. pořád sem to auto aninevidel zespoda, takže tu teoreticky rozebíráme něco absolutne nepředmětného, třeba autozvednu a oddechnu si, jsme ale člověk který z principu počítá s nejhorším.Taboo píše:Ja naopak v zadni naprave zadny vetsi problem nevidim. Pokud to vyramujes, tak se tam bude dat nacpat cokoliv, i treba Ford 9" diffIdaho píše:V motoru , jeho usazení atd problém nevidím, problém vidím v zadní nápravě.. Ja vidim ten nejvetsi problem nekde naprosto jinde.