porucha
Moderátor: Idaho
porucha
ahoj mam ford fiesta 98 rocnik 44 kilovat a chtel sem se zeptat dneska sem koupil novej olej a nalil sem celich 5 litru do motoru a pak kdys sem se rozjel tak my strasne kourilo z vejfuku tak sem ten olej vipustil asi 5 litru a ted my to tak moc nekouri jenom trochu muzete my poradit dekuji
Re: porucha
No nevím jestli jezdit bez oleje je zrovna šťastné řešení

- LiberaleMiguel2
Tipnul bych si, že tam patří o dost míň než 5l oleje 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
necelých 6 litrů leju do pětiválce 2.4 objem, takže 5 litrů na nějakou 1.2 si myslím že je hodně 

Life is too short to drive boring cars
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to určitě hodně, já dávám do dvoulitra (4 válec) 4 litry a do dvouapůllitru (6 válec) necelých 6 litrů. Jen nějak moc nechápu to vypuštění oleje... to si jako všechno vypustil ven a potom startoval?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tož já nabyl z tohoto inteligentně napsaného příspěvku dojmu, že tento prudce inteligentní jedinec nalil 5L oleje do motoru, aniž by ten původní vypustil a když zjistil, že je něco hodně špatně, napadlo ho to trochu upustit...

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to udelal novy majitel moji stary corsy. nalil olej az po vicko 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
jo ale proc se my ted kouri z vejfuku a olej tam je asi 2 litry
ano mam na rysce olej mezi min a max ale me to ukazovalo pres max jak sem dojel ale ja si myslim ze to muze bejt olejovej filtr ja sem nemenil filtr
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:23, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
odpověď asi jednoduchá...jak daleko máš od domu autoservis? 

sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
mě to spíš přide jak kdyby si bleach založil nový profil

Pokud myslíš svůj dotaz vážně, tak nejdřív uprav název tématu, aby bylo jasné o co jde. "porucha" je název k ničemu.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor