Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Miguel - rozbreč se že jsem přidělal dočasně budík na cable tie. Už je to trošku ohraný a na nic lepšího se nezmůžeš. Lepší jak si poškrábat auto a všude se tim chlubit a pak dělat že ty si to nebyl...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Toho naděláte se šampónama.. Kde jsou ty časy, kdy se 120ky pucovali jarovou vodou..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
F.l.a.n.e.l.: otazkou je, zda je to "DOBRA" kosmetika, nebo kosmetika za par korun. Nekdy taky hodim foto vybavicky, ale je v tom pomalu vic penez, nez hodne lidi ma v aute
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Jarda: Máš to pěkný, by mě zajímalo kde hledáš tak zachovalé youngtimery
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Jarda: Máš to pěkný, by mě zajímalo kde hledáš tak zachovalé youngtimery
bazos většinou
ale sirka je z druhý strany ometená, dědova dcerka prej vyjížděla z garáže
nicméně koroze tam není, to je pro mě asi důležitější
xciba, gizmi, markus - se želvou jsem spokojený. nemám důvod měnit. co se týče prostředků na pneu, tak jsem spoko a černé vydrží dlouho bez silikonu. co se týče tekutých stěračů, taky fungují.
Na nějaké megagitars a pod moc nejsem. Navíc to auto je čisté pořád, myju to furt
Jardafox: Kdyby si je neprodával, už by to byl pěknej základ pro muzeum "cars '80-'90"
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Miguel ty si fakt koleduješ, to už fakt neni normální srovnáváš evo s hjundé? Od toho je Evo auto, na kterým se nic dělat nemusí, jenom ty z toho svýho - momentálně vraku, chceš udělat nadauto ale srovnávej dál a neustále se dohaduj, baví mě to
F.l.a.n.e.l.: a o tom to prave je Me staci celodenni kura 2x za rok a pak uz to jen oplachuju a vydrzi to Kdybych chtel po pripravku na pneu jen "cerneni", tak to delam starou komunistickou lahvickou torosinu nebo jak se to jmenuje. Bohuzel levna kosmetika casto i lak nici a doba jarove vody a lestenky Tempo uz je davno pryc. Zelvou jsem delal favorita - to uz je opravdu davno a technologie jsou opet jinde Zvaz to
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka