Jsem s ním domluvenej že za 350zl za díl a 180zl poštu.. Dohromady tedy 530zl
Vše jsem s ním domluvil (poštu, mojí adresu atd.) ale není v mejch silách z toho kokota dostat potřebné info na převedení peněz na jeho účet .. Ten kdo to dokáže tak mu samozřejmě dám nějakou provizi ale potřebuju to stihnout do zítřka jinak si za ním bohužel budu muset zajet osobně
Kdyžtak SZ ale dopředu děkuju moc za pomoc
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Ale asi jen pro Polsko do Čech mi poštu asi dokázat neudělaj
Já s tím kokotem mluvil ale na internetové bankovnictví je toho potřeba vědět na něj trochu víc a ten kripl mi ty údaje posílá už dva dny a vždy po částech a mě už dochází trpělivost Já zase toho proboha tak moc nechci hledám tedy někoho nejlépe s Allegro.pl účtem, který mu pošle peníze vč. pošty tedy 530 zlotých a jen mu řeknu mojí adresu atd. (on ten Polskej negramot o mě ví že ten díl chci a je to s ním i domluvený ale jak jsem už psal výše nezdělil mi všechny údaje potřebné abych v bance mu ty peníze mohl zaplatit)
Tkže pokud se najde někdo tak moc hodný co to za mě zaplatí a do zprávy mu napíše mojí adresu tak ode mě dostane 500kč Myslím si že je to slušná provize pro toho kdo allegro.pl má a dokáže se s tím blbem nějak normálně domluvit protože Anglicky mu to zatím moc nejde
Peníze pošlu klidně teď hned někomu jen tady musí mít alespoň nějakou aktivitu... Nebudu je posílat nějakému lojzovi, který si dnes založí účet
Ještě jednou děkuju předem mockrát za pomoc ale opravdu to už hoří takže potřebuju peníze poslat zítra
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Už jen na registraci chtějí polský tel. .. Tak to zkusím popřípadě zítra ale teď by se mi více hodilo kdyby se našla nějaká dobrá duše a za provizi mi tomu srandistovi poslala peníze ... Protože já už na něj nemám nervy ....
Plzeň 775115675
Nene vše co tam píšu je pravda auto je v opravdu dobrém stavu
Já mám ještě jednu e91, 30d ale tu jsem koupil s KO diferákem a už je tomu měsíc a mě to čekání už nějak přestává bavit a potřebuju aby se už hnula z místa
Chtěl jsem ten starý dát do pucu ale vše u BMW koupíš až na ložiska (jedině s komplet diferákem) takže já mám zdravé kola v něm atd. jen jedno ložisko špatný a musím koupit jinej .. Když jsem se dozvěděl že nejde sehnat tak jsem byl z toho lehce mimo
Plzeň 775115675
martin51253 píše:vyzkoušej https://tovarzpolska.sk/" onclick="window.open(this.href);return false; vše udělají za tebe
měli z toho slušný bussines, ale co jsem slyšel, Allegro nějak změnilo system (vč. zrušení klasiky moto.allegro.pl) a nějak jim to spadlo a odkazy nešly tak se na to vysrali.... ale možná se pletu, ale nevím jak by to bylo lukrativní si to nechat poslat do SK a pak i do CZ
Na allegro funguje registrace na aukru ne? Semtam jsem tam něco kupoval a nepamatuju si že bych se tam extra registroval. Ta domluva je semtam oříšek.
Prozse pana pan za pana tak by niewidzel pan pana
Takovou drobnost máš jednodušší objednat přes http://bazar.automedik.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Sice trochu připlatíš, ale zase pro to nemusíš nikam jezdit....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Hodně zajímavej web. To jsou ceny vč. dopravy do Prahy?
V tomto mém konkrétním případě je ale lepší se dohodnout přímo s polákem, protože to mám k němu stejně daleko jako do Prahy a navíc nebudu muset platit zprostředkovatelskou přirážku. Migueli ovládáš trochu polštinu? Jen cca dva maily o odhodnutí převzetí...
Naposledy upravil(a) Hans231 dne 14 pro 2014 15:53, celkem upraveno 1 x.
mluvíš plynule a přitom v inzerátu je napsáno: NIE ZGADZAM SIE NA WYSLANIE PRZEDMIOTU ZA GRANICE...
takže co ti tu kdo kam pošle? Nikdo nikam. Leda na hranice.