Utržený kus nárazníku oprava?
Moderátor: Idaho
Utržený kus nárazníku oprava?
Ahoj mám utržený kus nárazníku, chybějící kus samozřejmě nemám. Nevíte někdo jak to opravit, nebo spíš kde by mi to mohli opravit? Nejlépe okolí Českých Budějovic. Kdyby to byl obyč nárazník tak to neřeším, ale tenhle je z GTA
Life is too short to drive boring cars
- LiberaleMiguel2
Re: Utržený kus nárazníku oprava?
Kdybys nenašel v okolí tak pošli do http://www.pajaplast.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
díky, rádši bych sehnal něco v okolí než to někam posílat, ale kontakt se hodí. Je to teda nějak rouzumně řešitelný, když k tomu ten utržený kus nemám, nebo to bude nějaká oprava, která budu k ničemu?
- LiberaleMiguel2
Dá se vzít kus plastu a prostě si s tím pohrát a dodělat to do požadovaného tvaru. V Pajaplastu mi upravovali nárazník na Elisu, kdy se celý natahoval na výšku o 4cm a na tom nárazníku bys to z venčí nepoznal(vevnitř jsou vidět svary). Takže to určitě půjde opravit tak, aby nebylo nic poznat 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
no aspoň, že tak. Snad se ozve někdo, kde v budějkách to půjde opravit, tak aby to nesprasili ještě víc