trocha oživení neuškodí. na začátku byla myšlenka mít i500 a zender nárazník pohromadě teda základ zender a žábry se spodkem i500 toto je výsledek! pro rejpaly ne nešlo to za pár zavařit z důvodu rozdílnosti materiálu, zender (PUR) , irmscher (PP)
"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "The last of the Mohicans - Ophell Vectra B 2.0 16V Turb
další s převzatých věcí z červené turbovky je přední nárazník kterého jsem se nechtěl vzdát za žádnou cenu. už jenom jeho originální vzhled a neskutečné práce mi to nedovolí
proto se ze zenderky přední kompletní nárazník prodal za 6500kč a maska za 2000kč a mohly se nastěhovat díly už připravené.
trocha oživení neuškodí. na začátku byla myšlenka mít i500 a zender nárazník pohromadě teda základ zender a žábry se spodkem i500 toto je výsledek! pro rejpaly ne nešlo to za pár zavařit z důvodu rozdílnosti materiálu, zender (PUR) , irmscher (PP)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
první stádium ihned z dalšími úpravami. zahlazena díra pro tažné oko, odstřikovače světel a prolis pro spz. v této podobě jsem nárazník odložil na nějaké měsíce stranou... o mřížku mě doslova okradl TomC20let 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
po dlouhém odpočinutí nárazníku (asi 6měsíců) jsem se rozhodl nárazník dodělat a pokračovat dál... spousta kitování, broušení a následné honění tvarů mě dostalo konečně do cíle
* samozřejmě ani tohle nestačilo... čas nenechal na sobě dlouho čekat a problěhla první zkouška lízátka z laguny (má díry po stranách) po usouzení nevyhovovalo proto se nastěhovalo o něco málo nižší z meganu (sedne jak prdel na hrnec) a hlavně nemá zmiňované díry
nárazník po nastříkání do plniče odhalil mírné nedostatky proto se vše finálně doladí a neduhy odstraní! zatím jsem spokojen

* samozřejmě ani tohle nestačilo... čas nenechal na sobě dlouho čekat a problěhla první zkouška lízátka z laguny (má díry po stranách) po usouzení nevyhovovalo proto se nastěhovalo o něco málo nižší z meganu (sedne jak prdel na hrnec) a hlavně nemá zmiňované díry
nárazník po nastříkání do plniče odhalil mírné nedostatky proto se vše finálně doladí a neduhy odstraní! zatím jsem spokojen
- F.l.a.n.e.l.
Jen dotaz: takže kdyby se nedej bože něco stalo, tak tě nikdo tahat nemůže? nebo budeš mít oko umístěné jinde?
PS: já jen, že my úmrtích aut, bych už toto nikdy nevařil, tak se táži jen ze zvědavosti. Vypadá to moc pěkně
PS: já jen, že my úmrtích aut, bych už toto nikdy nevařil, tak se táži jen ze zvědavosti. Vypadá to moc pěkně
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Narazník parádní, ale ten introš se ti fakt líbí v tom dřevě? 
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Nárazník se mi taky líbí, introš už ne
Ten původní volant byl rozhodně hezčí..
Každopádně já bych měl asi morální problém "zničit" origo zendera
Každopádně já bych měl asi morální problém "zničit" origo zendera
no škoda zender nárazníku podle mě
interiér bych asi taky nechal ten co tam byl
ale to co tam máš teď taky není úplně špatné, budu to zde sledovat, taky mám VB 
jo jinak super kup, nechápu jaktože jsem to na bazoši minul 
tažný oko jinde nemám hold budu muset vždy sundat nárazník, ale než dotyčnej přijede s lanem pomoct času je dost ne?
jaká škoda nárazníku? rukou mi jich prošlo už 5kusů za nedlouho bude další. každého kárám za origo stav tak přece nebudu stejnej
chce to radikální změnu a tohoto hesla se držím! občas si říkám že jsem si toho hodně vymyslel a moc naložil, ale postupně se prokousávám... ....však uvidíte
dřevo ve finále nebude jenže bylo by hnus mít dřevěnej volant a zbytek stříbrnej, hlavně řeší se spousta jiných věcí že teď to není aktuální
peteRR9 jinak auto se mi prodejem dílů zaplatilo 2x nazpět měl jsi rychleji volat
jaká škoda nárazníku? rukou mi jich prošlo už 5kusů za nedlouho bude další. každého kárám za origo stav tak přece nebudu stejnej
dřevo ve finále nebude jenže bylo by hnus mít dřevěnej volant a zbytek stříbrnej, hlavně řeší se spousta jiných věcí že teď to není aktuální
peteRR9 jinak auto se mi prodejem dílů zaplatilo 2x nazpět měl jsi rychleji volat
Lordík: no kdyby volat, já jsem si tam toho auta vůbec nevšimnul!! a to projíždím inzerci takřka denně 
peteRR9: auto už nějaký měsíce vlastním, hold jsem měl dobrou mušku a kup v podstatě jako vždycky
myšlenka vlastně celková podoba vektry je už předem daná, nosím jí v hlavě už neskutečnou dobu proto je třeba pokračovat dál a nezpomalovat
od této chvíle se do hry přidali další šikovné ruce mého kamaráda Michala který ochotně pomáhá a celkově urychluje postup, i když je línej jak svině stejně mu velké díky
další z věcí bylo mračení předních světel, nechtělo se mi používat plastová mračítka co nesedí, ale za použití silného plechu v tomto případě 2.5mm! kvůli žádným přechodům
první hrubý pokus zamračení dle linie světel, kde kapota o centimetr uprostřed přesahuje a schovává linku masky.
myšlenka vlastně celková podoba vektry je už předem daná, nosím jí v hlavě už neskutečnou dobu proto je třeba pokračovat dál a nezpomalovat
další z věcí bylo mračení předních světel, nechtělo se mi používat plastová mračítka co nesedí, ale za použití silného plechu v tomto případě 2.5mm! kvůli žádným přechodům
první hrubý pokus zamračení dle linie světel, kde kapota o centimetr uprostřed přesahuje a schovává linku masky.
po zamyšlení se tento první způsob nezdál být moc naplňující, proto ihned přišla úprava číslo dvě kde se u blinkru přetáhlo do jedné rovné plynule navazující linie. přechody se doladily že krásně navazují. fotky můžete porovnat že zde je výsledek mnohem lepší. i když pro vyndání světla musíte povolit i blatník nic mě nezastaví 
drobné oděrky a promáčklinky na kapotě odstraněny stejně tak jako (opět) kompletní odstřikování čelního skla, tedy nádobka odstřiky hadičky a podobnej bordel navštívil milou známou.. (popelnici)
na blatníkách zahlazeny blinkry do hladka tudíž bez prolisu
nijak se neotálelo sehnali se na origo zender kola použitelné gumy 215/40/17 ihned se nazulo a hodilo na auto + krapánek se snížilo v tuto chvilku máme ještě 3cm závitu k dobru! (+ vyhozená malá pružinka a celý doraz jaké je výsledné snížení oproti originálním -60 těžko říct! co může trvrdit s jistotou na předku jsme schopní padnout o něco víc jak -100mm
drobné oděrky a promáčklinky na kapotě odstraněny stejně tak jako (opět) kompletní odstřikování čelního skla, tedy nádobka odstřiky hadičky a podobnej bordel navštívil milou známou.. (popelnici)
nijak se neotálelo sehnali se na origo zender kola použitelné gumy 215/40/17 ihned se nazulo a hodilo na auto + krapánek se snížilo v tuto chvilku máme ještě 3cm závitu k dobru! (+ vyhozená malá pružinka a celý doraz jaké je výsledné snížení oproti originálním -60 těžko říct! co může trvrdit s jistotou na předku jsme schopní padnout o něco víc jak -100mm
myslím že ne povedlo co lidi? (už to tu vidím ty jsi debil to mračení, blinkry, lišty a ostřikování skla proboha jsi se zbláznil?
) ať mi policajti seberou i rodnej list nenechám se ničím a už vůbec nikým omezovat! moje auto moje pravidla samozřejmě v zájmu bezpečnosti mě i všech okolo 
KUKU
předek se mi začíná konečně rýsovat podle mých představ, už jen upravit přední masku a nahodit právě se upravující přední světla
lízátko není 100% přichyceno projde mírným doladěním byl to hold jen pokus a nikdo nevěděl jestli tam zůstane či se bude opět shánět něco jiného 
předek se mi začíná konečně rýsovat podle mých představ, už jen upravit přední masku a nahodit právě se upravující přední světla
- LiberaleMiguel2
To zamračení se fakt povedlo 
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
ted to vypada jak peugeot 406 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Zpracováno hezky, ale taky tam vidím tu 406...
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
nárazník fakt super, nebo celý předek
interier byl hezčí původní
interier byl hezčí původní
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
me se to libi, a hlavne to uz nema zkrat ve znaku 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
mě se to taky líbí, dřevo v interiéru nemusím, ale když je to jen dočasné, tak není o čem 
Life is too short to drive boring cars
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
dobré to je
, takové nasrané 
Ten předek vypadá dobře, ale interiér je šílenost...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
namiesto nárazníka. viac vydrží. z fotiek to vypadá, že ak by si to posadil ešte viac k zemi, tak je jedno či tam budeš mať ten mix narazníkov alebo toto...

Daewoo Leganza 2.0 16V CDX bordová - ABS/TCS,ABG,DigiAC,Wifi,GPS,Park.sensor
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
Daewoo ?
ex: Lanos, Corsa, Evanda
rip: 2xNexia, Espero, Marea, Vectra
čuchám tady tetu závist 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jo takto se mi to taky líbí, interier bez komentářů, ale pokud se ještě bude předělávat, tak nad tim přimhouřim oko.. 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Kdyz mluvite o podobe z 406
Jinak me se to libi vypada to pekne a drevo v intosi mi osobne nevadi taky ho mam v intosi 
Peugeot 406 2.0Turbo ... Dead car
Peugeot 406 3.0v6 ... Weekend car
Peugeot 407 1.8 16v ... Daily car
Peugeot 106 1.1i ... City car
Myslím, že všichni mysleli 406 facelift. Taky mi to přijde podobné. Každopádně zajímavá úprava 
Hujdaj a sempl klever
Ja vim ze kluci mysleli facelift ale tak pro porovnani
jinak na pug fpr zase rikame kdyz nekdo odstrani venkovni listy ze z toho vyleze Vectra
ty auta ikdyz se to nezda.ai jsou celkem podobny. Ale konec off topicu at se na nas nezlobi 
Peugeot 406 2.0Turbo ... Dead car
jj original Zenderu Sport je zatracene malo a v dobrem stavu jeste min
Proto jsem rad za svyho mazlika v top stavu jen teda Z22SE
.. tak at se dari.. zatim mas paradne naslapnuto!

Renault Megane RS 225
H&R / HKS SSQV / GTG Catback
K-Tec / Forge IC / GREEN /
H&R / HKS SSQV / GTG Catback
K-Tec / Forge IC / GREEN /
pánové díky za chválu že to bude mít až takovej ohlas jsem nečekal, každopádně vám výsledek za čas vyrazí dech
LordMMX: a o tom to je jezdit jak šnek, kličkovat mezi dírama a modlit se že to člověk nezničí
ze spod nabiju plech pod motor a věř tomu že zdržovat budou všichni mě. tak mě napadá až uvidíš to snížení při 18" co mi zůstali též z červené tak budeš mít asi infakrt
tjk: moc hezká zenderka, taky dělám top stav
bílou jsem chtěl nalakovat i tu mou, ale nakonec jsem si to rozmyslel a teď jsem rád 
práce jde od ruky vždy po chvilkách po práci či jeden vždy o víkendech. pro srovnání a sledování kastle se musely odstranit plastové lištičky na střeše, lepit se mi to zpětně nechtělo proto jsem se rozhodl celý lištičky úplně odstranit. srovnáno jen do výšky se střechou takže origo hrana sloupku zůstala zachována! anténa s odstřikovačem zadního skla také našla své místo v popelnici
levný rychlý a hezký 
LordMMX: a o tom to je jezdit jak šnek, kličkovat mezi dírama a modlit se že to člověk nezničí
tjk: moc hezká zenderka, taky dělám top stav
práce jde od ruky vždy po chvilkách po práci či jeden vždy o víkendech. pro srovnání a sledování kastle se musely odstranit plastové lištičky na střeše, lepit se mi to zpětně nechtělo proto jsem se rozhodl celý lištičky úplně odstranit. srovnáno jen do výšky se střechou takže origo hrana sloupku zůstala zachována! anténa s odstřikovačem zadního skla také našla své místo v popelnici