naprostej souhlas...bóďa píše:ok, x6 je pro zensky

a jeste pro bukvice...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
naprostej souhlas...bóďa píše:ok, x6 je pro zensky
No to se ozvala ta prava, co jezdi se seriovejma, ale i ladenejma EVAma bezne do prace.Majky.n píše:No vidíte to pánové, a já zase považuji Polo, Lupo, Punto, Ibizu, Fabii, Corsu, Lancer sportback a mnoho mnoho dalších podobných aut za nákupní vozík a auto pro ženský, a stejně s nimi jezdí chlapi. A věřím, že někteří z nich by okamžitě měnili třeba zrovna za X6![]()
Každý máme, zaplať pánbůh, jiný vkus a názor
nechápu.pavelini píše:Neznas me, jinak by jsem dle Tebe v tom pripade musel startovat na kazdy druhy topic zde, kterej je o nicem. Jinak me Tva reakce bohate staci, zaver jsem si udelal hned.
A kort,kdyzjsem zde cas od casu. A kdyz uz se me neco lidsky nezda, tak zareaguju.
Kazdeho reakce , pak mluvi za sebe samotneho.
Ted uz tri mesice jezdim rok starou A8 pac musim , tim padem neznamena, ze tvrdim ze je pecka, i kdyz je.
Proste kdyz neco komentuju, tak se snazim k veci a hlavne odzkousene.
E ze jen si myslim, pokud chapes.
Podle mě je to věc vkusu, jsou lidi který nadávaj na VW, jsou lidi, který přisuzujou tyhle malý autíčka k nákupním taškám.maRkus píše:martty me to prijde jako by kazdej majitel toho auta najednou musel srovnat skoro, narovnat ego a dat si dalsi cerveny puntik do tabulky, ja vim proc to auto mam, a oni jsou tupci.
me na lupo nadava kazdej druhej, nemluve o tom ze kdekoli cokoli reknu tak prvni veta je ze mas maly auto, tvuj nazor me nezajima... tohle co se tu deje je fakt trapny