ascona b 16v
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
ascona b 16v
muj projektik dalsi ascony se mi dost komplikuje volbou motoru a tady na foru se hooodne resi motor sfi tak doufam ze najdu tady odpovedi na moje potize
takze prvni auto je hotova 2.4 i kdyz hotova nebude asi nikdy je to moje srdcovka
druha zacal jako projekt z dilu co zbylo po prvni ale jak pisu sfi zlobi tak to brzdi celej projekt)
takze prvni auto je hotova 2.4 i kdyz hotova nebude asi nikdy je to moje srdcovka
druha zacal jako projekt z dilu co zbylo po prvni ale jak pisu sfi zlobi tak to brzdi celej projekt)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ascona b 16v
Vítáme tě na foru, myslím si, že je to pár lidí, kteří budou rádi sledovat projekt a umět i poradit
Co máš s tím motorem za problém?

Co máš s tím motorem za problém?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly

no nádhera

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
obcas se dusi v otackach jako by to bylo najednou desne bohaty

obcas je blbej vyraz spis 50 na 50 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostickou kontrolku máš zapojenou? Jen tak mě to napadlo, protože v Asconí palubka na ní nebude mít místo, tak jestli se nezapomělo.
Edit: Tyhle "občasné" poruchy jsou nejlepší.... taky mi občas zacuká Kadett... a za 4 roky jsem nepřišel na příčinu - vše několikrát vyměněné...
Edit: Tyhle "občasné" poruchy jsou nejlepší.... taky mi občas zacuká Kadett... a za 4 roky jsem nepřišel na příčinu - vše několikrát vyměněné...
ted m am policeno na vahu vzduchu)
Ascona je moc pěkna, ale jen bych měl jednu otázku, jak si pořešil výfukový svody na ten c20xe motor. Chystám se ho hodit do manty, tak jestli si je nechal dělat, nebo je to něco podomácku? Z té první fotky to není tak dobře vidět. Díky
Ještě abych to upřesnil, sice jsem to ještě nezkoušel, ale napadlo mě použít aspoň začátek těch seriových svodu, ale nevim jak tam vyjdou. tak proto se ptam, jestli to mam vubec zkoušet, nebo vyrobit komplet nový...
Ještě abych to upřesnil, sice jsem to ještě nezkoušel, ale napadlo mě použít aspoň začátek těch seriových svodu, ale nevim jak tam vyjdou. tak proto se ptam, jestli to mam vubec zkoušet, nebo vyrobit komplet nový...
Naposledy upravil(a) janos666 dne 29 kvě 2014 21:54, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- F.l.a.n.e.l.
Zaprvé: no do pi*e
tak to bude parádní vlákno 
Zadruhé: Nevím jakým způsobem ti to hapruje, jestli to jede pořád a střílí to, nebo jestli se to naopak dusí atd.
Každopádně tohle mi kdysi dělala lambáda sonda. kolem třech tisíc mě vždycky jakoby někdo chytl za prdel
a chvíli si se mnou hrál, než mě pak zase pustil.

Zadruhé: Nevím jakým způsobem ti to hapruje, jestli to jede pořád a střílí to, nebo jestli se to naopak dusí atd.
Každopádně tohle mi kdysi dělala lambáda sonda. kolem třech tisíc mě vždycky jakoby někdo chytl za prdel
a chvíli si se mnou hrál, než mě pak zase pustil.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

..
tak tohle tedy taky budu rád sledovat.. 

sledujte fb MA-BO
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko
svody jsou narezany a posvareny dle potreby )
jinak to auto zlobi at s lambdou nebo bez ni dnes odpoledne chci zkusit nevej hal ale nejvic bych to sazel na tu vahu)

jinak to auto zlobi at s lambdou nebo bez ni dnes odpoledne chci zkusit nevej hal ale nejvic bych to sazel na tu vahu)

Prostě bomba.
Možná to bude znít trochu laicky (prosím nesmát se
), ale jak si to vyřešil s převodovkou?
Jakou jsi použil? Jestli se nemýlím, tak Ascona je RWD, já mám
C20XE zažitou jako uloženou napříč a náhon předních kol.
Díky

Možná to bude znít trochu laicky (prosím nesmát se

Díky

V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
prevodovka je omega b 18 trosku problem vpasovat pumpu na spojku ale jinak dobry nebo sis uvidime co se podela az to vyjede
Já mam například připravenou převodovku z Opel Record mam zato , že je to z motorizace 1.8 kde blok je shodny s c20xe a takže to pasuje bez problému, a nemusí se nic upravovat. sedí to i na držáky převodovky.Tomitooo píše:Prostě bomba.![]()
Možná to bude znít trochu laicky (prosím nesmát se), ale jak si to vyřešil s převodovkou?
Díky
a ještě bych mel jednu otázku na autora projektu, jak si řešil olejovou vanu? je to z 1.8 ? nebo taky upravená origo c20xe?
Subaru Impreza GT (víkendovka)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Olejovou vanu by si mohl použít třeba z Áčkové Omegy C20NE.
vana je z cehosi orezana a prevarena)
Díky za info ohledně té převodovky. Neměl jsem přehled o tom, co tam pasuje a nepasuje.
Ta Omega B mě mohla napadnout.
Budu s nadšením sledovat dál. Dobrá práce!
Ta Omega B mě mohla napadnout.

Budu s nadšením sledovat dál. Dobrá práce!

V70 p2 2.5T B5254T2
850 T5 B5234T
850 T5 B5234T
dnes jsem tam soupnul vahu a ani jeden problem i kdyz to jsem si parkrat mysle ze je to uz ok tak at to nezakriknu
jinak dnes laminovani popraskanejch lemu)
jinak dnes laminovani popraskanejch lemu)
dnes ladeni brzd jedu dvoupumpu na vahadle 280mm predek brembo zadek komplet astra f
super.... vahadlo mas na bovdenu nebo bez?
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
ne nemam lanko zatim to musim vubec nejak nastavit
vono jak se konstruujou brzdy tak je pak problem to naladit s tou bilou sem se natrapil fest)
vono jak se konstruujou brzdy tak je pak problem to naladit s tou bilou sem se natrapil fest)
mam to u auta taky tak, jen sem si tam udelal strunu pod volant abych mohl menit nastaveni sucho, mokro, sotolina
jo to je hezky ale jak pisu nejprvne vubec zacit brzdit
jinek kolikatky mas pumpy?
jinek kolikatky mas pumpy?
17 predek 19zadek
OMG
konečně tu jsou pořádné stroje

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Roztecove ti trmeny pasujou nebo to budeš řešit přes adaptéry ? Ascona moc pěkná
když sem byl malej taťka ji mel jako pracanta akorát petidverko 

Peugeot 406 2.0Turbo ... Dead car
Peugeot 406 3.0v6 ... Weekend car
Peugeot 407 1.8 16v ... Daily car
Peugeot 106 1.1i ... City car
Peugeot 406 3.0v6 ... Weekend car
Peugeot 407 1.8 16v ... Daily car
Peugeot 106 1.1i ... City car