US "USA" SPZ

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Lordík

US "USA" SPZ

Příspěvek od Lordík »

neví někdo jakej je dnes formát pro české "US" značky v cm či mm? něco jsem se dočetl o rozměru 32x16cm kde to zase ihned vyvracel rozměr 28x20cm tak fakt jsem z toho jelen :D

prosím ideálně někdo co to řešil nedávno abych se vyvaroval "starých rozměru pokud takové jsou"

přesné rozměry prosím :)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

46reddy

Re: US "USA" SPZ

Příspěvek od 46reddy »

Americký formát: od května roku 2004 se objevilo nové tvarové provedení registračních značek, takzvaný americký formát o rozměru 32×16 cm. Tento formát je určený pro vozidla vyrobená pro americký trh, registrační značka amerického formátu má menší velikost písma (stejnou jako motoformát), její vydání je podmíněno zápisem v technickém průkazu vozidla. V praxi se výdej tohoto formátu různí – nezřídka jej vozí nákladní automobily LIAZ či autobusy Karosa.

http://www.3260.cz/soucasnost_poznavacich_znacek.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

r_spz.jpg
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Lordík

Příspěvek od Lordík »

podle 46ready dle odkazu píšou rozměry pro osobní automobil jsou 28x20cm
a

podle f.l.a.n.e.l je to 32x16cm

takže kde je pravda? je to ta či ta? nebo je tu i varianta dvou rozměrů podle potřeby? potřebuju 32x16cm jinak je to na pič*ka :lol:
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jelikož je Flsnel od fochu, tak bych věřil spíš jemu...

Jaký je problém zvednout prdel nebo telefon a zeptat se na úřadě ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

mychal

Příspěvek od mychal »

A i B je správně, ty 28x20 jsou takové obludy divné s klasickou velikostí čísel, dávají se na feldy pickupy a pod, ten formát 32x16 je to co chceš, US značky ;-)

Lordík

Příspěvek od Lordík »

mychale :D právě toto jsem chtěl slyšet (číst) 8) s úsměvem se můžu pustit do úprav, díky chlapy! může se smazat :lol:

F.l.a.n.e.l.

IMG_3602.jpg
Je několik formátů, které ministerstvo vydává. Nikde není zákonem dáno, že musíš přinést ukázat vrata, aby ti dali US verzi.
Od toho jsou ty formáty schválené a vydávané MDČR a jsou platné všechny !!! Pokud dělá zaměstnanec problémy, je třeba
napsat ztížnost na zneužití pravomoci úřední osoby. ;-)

Stejně tak, jako jsem byl zapisovat kola na bmw a chtěl jsem tam rovnou 5 rozměrů pneu, kdy mi pracovník - technik sdělil,
že mi zapíše jen jeden rozměr, protože 5 rozměrů určitě na autě nemám. Po 15 minutovém vyměňování názorů a různých výhružek,
ať už že pošle kontrolu na stk, či že já pošlu kontrolu na úřad + trestní oznámení přímo na něj, toto zapsal. ;-)

Je třeba si nenechat srát na hlavu. 8)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Liberale Liberale...

Ty proste musis fakt kecat do vseho. Reddy je taky od fochu a taky dopravak...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

F.l.a.n.e.l.

goldies: LIKE 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“