2mistne
Cabrio - elektricka strecha
Nahon na zadek
Ne BMW - manzelka ma vuci nim averzi

Cena cca 150.000,- +
Zatim mame v hledacku
Honda S 2000
Toyota Mr2
Mazda Mx6
Na co jsem jeste zapomnel?
A co z toho doporucit, najezd bude cca 3.000 km/rok
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Z toho mam taky trochu strach... Zatim opravdu vede mr2 uz jen ta koncepce se mi moc zamlouva, jen nevim jestli neni 103kw malogizmi píše:S2000 za 200t ? To bude krasny autoMazda v cabriu je pro bukvicaky, takze bych byt tebou kouknul po drazsi MR2
Mustang bude, ale az tak za 10 let a to 69' ale ted chci auto pro zabavu a presne jak pise Zemi - vlecna zadni naprava mi moc fun neprijde nehlede na to, ze je to obrovsky auto...MartyCZe píše:A co takovej mustang?
Jsou docela levný, servis neni zas tak náročnej a do 200K seženeš 2006-7 hezkej kousek V6 a možna i V8.
Ta MR2 z roku 1990+ je jaká? Myslím, že jsi i nějakou oturbenou dovezl z UK, ne?Zemi píše:S2k tedy vyskrtni... Tam se pohybujeme na cifre 300tis za normalni kousek kterej hned nezaklepe... A z tech dalsich kramu asi nic.
Ba ne... MR2 00+ je v pohode... MX5 povazuju za auto od 3. generace... To predtim je plastova lodicka na kolech. MGF je shit na motor kde se meni tesneni pod hlavou jak vzduchovej filtr u normalniho auta... Boxster bez komentare to kdyz vidim tak zvracim...
Ja jsem na tyhle rady docela spatnej.
Mel jsem jich asi 7. Atmosferu ani jednu ty me opravdu nezajimaji - 155-170PS na 1200kg zde nemuze byt rec o svezeni. Doporucuji Turbo Rev3 (rocnik 93+) s LSD a 245PS v zakladu. To je zabava, ale kouse.Viking píše:Ta MR2 z roku 1990+ je jaká? Myslím, že jsi i nějakou oturbenou dovezl z UK, ne?Zemi píše:S2k tedy vyskrtni... Tam se pohybujeme na cifre 300tis za normalni kousek kterej hned nezaklepe... A z tech dalsich kramu asi nic.
Ba ne... MR2 00+ je v pohode... MX5 povazuju za auto od 3. generace... To predtim je plastova lodicka na kolech. MGF je shit na motor kde se meni tesneni pod hlavou jak vzduchovej filtr u normalniho auta... Boxster bez komentare to kdyz vidim tak zvracim...
Ja jsem na tyhle rady docela spatnej.