rychlej dotaz - stav D1 ve víkendové špičce
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
rychlej dotaz - stav D1 ve víkendové špičce
Čeká mě teď cesta z Prahy po D1 kamsi do Žďárských vrchů (oblast N.Města na Moravě, Svitav, Hlinska, Poličky).
Vzhledem k dálnicím je to zhruba mezi D1 a D11 (Hradecká), no blíž k D1, pochopitelně, ale nevím, jestli se nevyplatí jet D11 s ohledem na opravy D1.
Ne, že bych tam už od jara párkrát nejel, ale vždy v nějaký rozumný čas, teď mě čeká odjezd v pátek po práci a návrat v neděli.
Jak moc to tam ve špičce stojí? Jde mi hlavně o první úsek, v Humpolci už můžu bez výraznější zajížďky sjet.
Vzhledem k dálnicím je to zhruba mezi D1 a D11 (Hradecká), no blíž k D1, pochopitelně, ale nevím, jestli se nevyplatí jet D11 s ohledem na opravy D1.
Ne, že bych tam už od jara párkrát nejel, ale vždy v nějaký rozumný čas, teď mě čeká odjezd v pátek po práci a návrat v neděli.
Jak moc to tam ve špičce stojí? Jde mi hlavně o první úsek, v Humpolci už můžu bez výraznější zajížďky sjet.
MSG
Re: rychlej dotaz - stav D1 ve víkendové špičce
jeď rovnou na hradec
ušetříš si s tím spoustu starostí na D1

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jel jsem teď v pátek kolem 16.hod a uplně pohoda
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Za poslední asi 3 měsíce mám projetou D1 tak 8x Praha-Blava-Praha a krom jedný noční nehody před brnem, kdy jsme stáli asi 2 hodiny na místě uplně v pohodě. Pokud nevadí že někde pojedeš pomaleji než 130
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- LiberaleMiguel2
Je tam přes Brno furt to zúžení ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Já jezdím do Brna do školy, občas autem, občas autobusem a nestál jsem ani jednou. Teď za poslední měsíc jsem tam byl 5x. Naposledy jsme stáli asi 5-10minut, ale jen kvůli tomu, že se před námi v zúžení srazily dva Tuaregy.
d11 taky žádna hitpoška poslední dobou
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přes Hradec mi tu taky jednou někdo radil a neukázalo se to jako lepší alternativa. Zvolil bych D1.
✠Luftwaffle✠
Nakonec jedem po D11, bo jsme nestihli zabalit a odjiížíme odpo od baráku (sever Prahy). Takže pak je D11 jasná... Myslel jsem původně, že pojedu autem ráno do práce (dělám přímo u magistrály, kousek od tý debilní padesákty).
V podnělí poreferuju jak moc to byla dobrá volba.
V podnělí poreferuju jak moc to byla dobrá volba.
MSG
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím každý týden obě trasy a spíše bych dal přednost hradecké dálnici.
Takže D11 v pátek cca v 18h docela plná, nicméně to jelo. Jednu část s uzavírkou jsme objeli, stálo to. No nicméně to trvalo stejně, protože po návratu na dálnici jsme předjížděli pár aut, co už jsme před uzavírkou předjeli, znova.
Zpátky jsme jeli po D1, od Humpolce. Kromě uzavírek, kde to jelo pomalu, ale nestálo se, tak v pohodě. Jeli jsme ovšem už v 17h.
Zpátky jsme jeli po D1, od Humpolce. Kromě uzavírek, kde to jelo pomalu, ale nestálo se, tak v pohodě. Jeli jsme ovšem už v 17h.
MSG
- LiberaleMiguel2
http://www.mobilmania.cz/clanky/tomtom- ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
No jo, ale zase čekat v koloně, to je nápor na nervy... člověk si holt nevybere. 

MSG