zdravim, za kolik se da nejlevneji nabarvit a nalakovat auto ?
seat ibiza 93' .. kdyz si ho kompletne odstrojim,jen privezu , on nabarvi cernou barvou, nalakuje, a ja odjedu .... s tim ze bych si aji eventuelne koupil barvy (to spise v krajni nouzi)
prosim help, nebo pokud ma nekdo HOOODNE dobreho znameho z ostravy a okoli kdo by mi auto nabarvil beru
10 000 komplet barva (cerna, klasicka,zadna metla) + lak na cele auto s tim, ze si ODSTROJIM cele auto , privezu ho tam , on to nabarvi,nalakuje, a ja si to SAM ODVETU A NASTROJIM ,..... a za to cely 10 000 ?
sgames píše:a nejaka jeste levnejsi varianta neni ?
Je, udělat doma, ale nepočítej s tím, že to bude tak kvalitní. Já kdysi stříkal Škodovku a nevypadalo to vůbec zle, stálo mě to ai 1.500,- a víkend práce. Dneska už bych se na to vy... a dal to profesionálům.
sgames píše:10 000 komplet barva (cerna, klasicka,zadna metla) + lak na cele auto s tim, ze si ODSTROJIM cele auto , privezu ho tam , on to nabarvi,nalakuje, a ja si to SAM ODVETU A NASTROJIM ,..... a za to cely 10 000 ?
a nejaka jeste levnejsi varianta neni ?
zalezi to hodne na mnoha faktorech.
Jako sam osobe nastrik te vynde vcetne barvy a prace tak cca. 3000,-
ale zbytek je kitovani,brouseni a to nekolikrat po sobe aby se doshl kvalitni bombirung a potom je konecna faze nastrik plnicem a rucni brouseni pod vodou......... toto je vzdy nejdrazsi
Noo, ja uz nechaval laknout nejake dili a minuly rok cely auto a nevyslo me to levneji nez cca 2500 za dil (brno, praha) ... ted me cela cely auto a rozhodne to nebude v cene jakou pisete ... jeste pro upresneni byla to metla/perlet
sgames píše:10 000 komplet barva (cerna, klasicka,zadna metla) + lak na cele auto s tim, ze si ODSTROJIM cele auto , privezu ho tam , on to nabarvi,nalakuje, a ja si to SAM ODVETU A NASTROJIM ,..... a za to cely 10 000 ?
a nejaka jeste levnejsi varianta neni ?
zalezi to hodne na mnoha faktorech.
Jako sam osobe nastrik te vynde vcetne barvy a prace tak cca. 3000,-
ale zbytek je kitovani,brouseni a to nekolikrat po sobe aby se doshl kvalitni bombirung a potom je konecna faze nastrik plnicem a rucni brouseni pod vodou......... toto je vzdy nejdrazsi
jasny, my ted auto mame cele odstrojene,kitujeme ho a pripravujeme na lak .. s tim ze auto bude zakitovane, odstrojene,jde mi ciste jen o strikani barvy + laku (jejich barva,jejich lak), nic vic , nic min ...
aha , takze pokud bych auto zakitoval, i plnicem nakonec,takze uz by nemuseli vuuubec nic brusit tak barva vyjde i s tim ze ji koupi oni, i lak koupi oni a normalne to nabarvi a nalakujou na 4000 .. kdyz to budou jeste mirne dokitovavat (mirne !!) tak 10000 ?
nee to by zalezelo ,kolik by na tom bylo jeste prace.Pohybovalo by se to kolem 10tis. Zakituj to jen na hruho a oni si to vsechno uz dodelaji.
Chtelo by to,aby ses s nim domluvil.
Muzes mu zavolat p.Horniček +420737188840 odkaz se na me (Marek Kořístka) s Roverem on bude vedet.Urcite se nejak domluvite
aha,tak dik :-B doufam ze to s nim nejak vykutim ... nicmene ted potrbeuju celni sklo na seat ibiza ... prosim potrebuju nejake vrakace nebo neco,kde bych ho sehnal .. obvolal jsem vse co jsem nasel v seznam.cz a nikde nemaju
kasli na vrahace,chce to sehnat normalni cestou.Bez za nejakym znamym v servisu a ted ti dokaze rict za kolik se to da sehnat z Velkoskladu,zase je otazka jestli chces original predni sklo nebo repliku
SkejT píše:kasli na vrahace,chce to sehnat normalni cestou.Bez za nejakym znamym v servisu a ted ti dokaze rict za kolik se to da sehnat z Velkoskladu,zase je otazka jestli chces original predni sklo nebo repliku
Přesně tak.... starší sklo po tom když sem viděl jak mi ho při výměně vyndaval tak bych ho opravdu nekupoval....starší je sluníčkem zkřehlý a může brzo prasknout!!!!!!!!!!!!
nevim zkus zavolat napr. autokelly nebo ELIT ....
tam ti reknou do kolika se da poridit delni sklo.Myslim si ze tak kolem 3 tis. Kupoval jsem po Vanocich na Grang Voyager repliku a to me vyslo na 4500,- a to je poradna tabule skla
Potřeboval bych se zeptat.Když chci zdrsnit stary lak na autě před nastřikem plniče,tak jak hrubym smirkem to mam vzit? Muže byt 80tka?? Nebo musi byt jemnějši.
Jak muže někdo v roce 2005 napsat bude to metla nebo akryl ? WTF co víte vubec o čem tady mluvíte ? To je stejný jako Onrej GTi kterej by pod plnič brousil starej lak 1200 zajimalo by mne jak ma vymakaný ruce jestli rozbrusuje starý laky 1200
Tady jede někdo hustě zpětně já si taky pročítám témata zpětně, ale jen u nás v sekci Karviná,Bohumín...atd. a to se člověk někdy nestačí divit, kolik tu trávil času