Skútr 50-125ccm jakej?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Skútr 50-125ccm jakej?
Nedávno tu proběhla taková rychlá diskuse ohledně toho, jakýho skútra atd...vybírám něco na začátek na lítačku po městě, vzhledem k chybějícímu Ačku a nynější legislativě, něco do 125ccm. Lítat na tom budu převážně sám, ale těch 60-70 by to mohlo jet. Stejně to budu asi do roka prodávat, tak klidně něco slabšího pro začátek...
Inzerce je toho přervaná, tak bych rád uvítal rady a zkušenosti, co vybírat, abych nekoupil levně a pak jenom neservisoval a ještě za nesmyslný ceny. Cenovej strop bych rád viděl do těch 20tis.
Nový číně bych se asi vyhnul.
Našel sem Piaggio zip 2009+ , dál Peugeoty Vivacity a Speedshifty 50, pak nějaký Aprilie, Italjety.
Inzerce je toho přervaná, tak bych rád uvítal rady a zkušenosti, co vybírat, abych nekoupil levně a pak jenom neservisoval a ještě za nesmyslný ceny. Cenovej strop bych rád viděl do těch 20tis.
Nový číně bych se asi vyhnul.
Našel sem Piaggio zip 2009+ , dál Peugeoty Vivacity a Speedshifty 50, pak nějaký Aprilie, Italjety.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skútr 50-125ccm jakej?
malaguti
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Gillera Runner 125, Nebo Yamaha Aerox 50 

Já bych se nebal klidně Kymca. Vicemeně je to fuk pokud to nebude shitka typu Yamasaki apod
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
z dvoutaktu jsou dobry motory minarelli. tzn malaguti, yamaha, aprilia, italjet...
mam nesmrtelnej vzduchem chlazenej dvoutakt minarelli v malaguti. motor 50 bez uprav a najeto 32000 km.
ta svine kousava hrabe pri rozjezdu na trave a sterku jak nic a to jsem tlusty prase.
80km/hod rovinka, 60 kopec, tachometrovych. (pridava 10) 
koukam po italjetu 125 twin, ted jsou na bazosi dve rakety. http://motorky.bazos.cz/inzerat/3622469 ... 5-twin.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3584379 ... la-125.php" onclick="window.open(this.href);return false;
a do kategorie snu u me spada nesehnatelnej italjet dragster. to bys me nas_al.
mam nesmrtelnej vzduchem chlazenej dvoutakt minarelli v malaguti. motor 50 bez uprav a najeto 32000 km.

koukam po italjetu 125 twin, ted jsou na bazosi dve rakety. http://motorky.bazos.cz/inzerat/3622469 ... 5-twin.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3584379 ... la-125.php" onclick="window.open(this.href);return false;
a do kategorie snu u me spada nesehnatelnej italjet dragster. to bys me nas_al.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

díkes 
u nás je na prodej poladěná 50ka http://motorky.bazos.cz/inzerat/3545955 ... ula-50.php" onclick="window.open(this.href);return false; , jináč ty 125 jsou gut, 130 na skútru, to už bych měl sakra prdel staženou
Na Kymca sem koukal, že agility 125 nejsou špatný

u nás je na prodej poladěná 50ka http://motorky.bazos.cz/inzerat/3545955 ... ula-50.php" onclick="window.open(this.href);return false; , jináč ty 125 jsou gut, 130 na skútru, to už bych měl sakra prdel staženou

Na Kymca sem koukal, že agility 125 nejsou špatný

VW - Very Wonderful
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jj, toho italjeta z decina sleduju.
kimco ma myslim pavelini a ten si ho pochvaluje.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- Květoslávek
50Ccm zapomen,125 dvoutakt ideal.gilera runner ideal,pripadne procti scootland.cz
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!

Go HARD or Go Home!!!
Jak je na tom ta gilera 2T vs 4T, je to velkej rozdíl? Max rychlost bude asi podobná, ale 2T by měla být živější, pro 4T hraje jen spolehlivost nebo?
prubnu zejtra tomudle zavolat a uvidíme
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 59732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 59732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
parada.
.. ale celou sestku 1,5 litrovych petek, na tomhle, mezi nohama neodvezes.

.. ale celou sestku 1,5 litrovych petek, na tomhle, mezi nohama neodvezes.

vemu krosnu
uvidíme, když tak mám v zásobě nějaký 125ccm Piaggio v rajchu
dneska sem lítal na nějaký 125ce Číně, do čtyřech pětek to jelo rychle, pak to lezlo, jak já po schodech
bejt kopec, tak snad couvám 

VW - Very Wonderful
Pokud nechces neustale "ladit" a hrabat se v tom, tak bych vzal Hondu Vision. Odlital jsem na ni 15000km a nikdy zadna zavada. Jen jsem dolejval benzin a hlavne jdou sehnat v DE za super ceny 

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
já sedlám Yamahu 50 BWS a nemůžu si stěžovat
Motor Minarelli a najeto 19000Km....Do města a periferií ideální 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
proto malaguti, ne gilera.

Muze nekdo z vas rict, na kterou znacku skutru se prodava nejvice tuningovych dilu? Vyfuky, variatory atd.
http://www.scootland.cz/skutry/jak-dobre-koupit-skutr/" onclick="window.open(this.href);return false; 
Rudi: Co ta Gilera?

Rudi: Co ta Gilera?
gilera byla už pryč, ani se nedivim vzhledem k ročníku a ceně, ikdyž kosmetiku asi měla
prej má teď ještě na prodej yamahu x-maxe kolem 60ti, ale to je na lítačku kolem komína pro mě zbytečný 

VW - Very Wonderful
dobrý téma, já půjdu asik do yamahi aerox
jak byly v autosalonu ty vespy, tak hnusný až je to dobrý, ale za skutr vyskládat sto drátů a jezdit s tim k rybníku, to nen

jak byly v autosalonu ty vespy, tak hnusný až je to dobrý, ale za skutr vyskládat sto drátů a jezdit s tim k rybníku, to nen

Vespa by mě lákala i starší, ale ty ceny jsou taky monster
za novou k rybníku bych kilo taky nedával 

VW - Very Wonderful
Ted sem bral Yamaha Majesty 250 a vyborny, za 25.000,- a jede 120km/h
ale tady bude problem papiry, ze?

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jezdim ted po Praze na čínském Maxonu,po odečtení DP stál novej s 2 roky tárukou 16tisíc..najeteo 5 tis bez problému a ještě rok záruka,,za ty prach je to good...obvzlášt,když to nechceš na 10let..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Já četl na Yukinu recenze, nová 125 asi za 30 a bydlet v tom městě, kde to koupili, tak si to snad pořídim taky, ale jezdit reklamovat závady 50km daleko, to fakt ne
Jinak byl sem mrknout v D na Vespu ET 4, údajně 11tis. najeto, 2.majitel(jedna rodina), byla prej bouraná v malý rychlosti a opravená před x lety. Ale co mě zarazilo, že sem předpokládal u Vespy, kde je cena nový relativně dost vysoko, že veškerý plasty budou sedět, nebudou nikde žádný velký prohlubně a spáry, jak kdyby to někdo nemohl spasovat. Sice chápu, že skútr dostává na prdel víc jak auto, ale při najetejch 11tis. bych to nečekal. A s jinou to porovnat nemůžu bo v ČR mi kolikrát rovnou přiznaj, že to bylo položený

Jinak byl sem mrknout v D na Vespu ET 4, údajně 11tis. najeto, 2.majitel(jedna rodina), byla prej bouraná v malý rychlosti a opravená před x lety. Ale co mě zarazilo, že sem předpokládal u Vespy, kde je cena nový relativně dost vysoko, že veškerý plasty budou sedět, nebudou nikde žádný velký prohlubně a spáry, jak kdyby to někdo nemohl spasovat. Sice chápu, že skútr dostává na prdel víc jak auto, ale při najetejch 11tis. bych to nečekal. A s jinou to porovnat nemůžu bo v ČR mi kolikrát rovnou přiznaj, že to bylo položený

VW - Very Wonderful
Teď to někdo dával na FB http://motorky.bazos.cz/inzerat/3740588 ... ccm-2T.php" onclick="window.open(this.href);return false;