Zeetex zkusenosti

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Hasis
Kontaktovat uživatele:

Zeetex zkusenosti

Příspěvek od Hasis »

Mate nekdo zkusenosti s pneu Zeetex HP 103? DOT je 0810. Vim, ze se pneu doporucuje max 4 roky, ale o ktere mam zajem, jsou jezdene jednu sezonu...

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zeetex zkusenosti

Příspěvek od m.artty »

S DOTkem bych si zase takovou hlavu nedělal.... záleží jak byly pneumatiky skladované a v jakém jsou aktuálně stavu. Jinak bude vypadat pneumatika, která je 4 roky venku za každého počasí a jinak pneu, která je 4 roky zavřená v garáži, kde na ní povětrnost nemá vliv. Můj názor - nikomu nenutím.... ale ty strikní 4 roky se mi zdají dost účelové.

S výrobcem pneu nemám zkušenost.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

michellin píše, že pokud je guma dobře skladovaná tak se muže i 5-ti letá prodavat jako nová 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Měl sem tu 13let starý zimáky Dunlopy na hlinikáčích, na inzerci jsem se to neodvážil ani dát. Kola i pneu jak nový, prakticky nejetý, žádný póry nic. Kámoš je prubnul v zimě a nepoznal žádnej rozdíl, fungovali pořád dobře za každýho počasí, tahal na nich i auta ze škarpy. Já jezdim běžně i na 6-8let starejch letních a nepociťuju žádný rozdíly. Čili pro mě DOTka pouze informační, rozhoduje stejně stav a následně póry, který jsem viděl i na 3let starejch pneu....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

diky vam za info. pneu vypadaji jak nove....
Přílohy
21225b.jpg

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Rudi píše:Čili pro mě DOTka pouze informační, rozhoduje stejně stav a následně póry, který jsem viděl i na 3let starejch pneu....
Tak nějak bych to také viděl... zrovna včera jsem byl pro disk, na kterém je pneu z roku 97 a vypadá mnohem lépe než spousta o 10 let mladších pneumatika, co běžně vídám na kolech. (Byla to rezerva, takže pneu minimálně vystavená povětrnosti.)

Hasis: Toho bych se vůbec nebál a v klidu na nich jezdil :wink: Aktuálně mám na svém autě pneu z roku 2008....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

tak jsem se docet, ze zeetex jsou nejake smejd ciny... sice jsou to tema z roku 2010, ale nic lepsiho jsem nenasel....

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“