tunerA3: dle RZ sem viděl neska toho samýho, dobrá náhoda. a byl na stejným místě jak před tejdnem ten E-type V12, kdo ví jestli to nejsou povozy nějakýho sběratele
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jinak majitel k tomu akorát přicházel, tak jsem si počkal co to bude za rachot a vono hovno, hybrid, aspoň do určitý rychlosti...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Na toho zasrané BMW i12 u nás děláme skla. To auto bytostně nesnáším.. Dnes jsem kuli tomu řešil expedici a ráno budu jak idiot od 6hod seřizovat stroj...grrr
je divný, že to majiteli nechybí, zřejmě ho překvapilo zpoplatněný parkoviště u Benziny, na skle má i platnou park kartu na Phu-1, stojí tam asi 2 měsíce
u nás zase stála přes dva roky fungll nová audi a8L...bylo mi jí líto a pak jsem zjistil, že majitel snad sedí a auto je v exekuci, ale nechápu, že ho nechají jen tak dva roky stát. Navíc mě při čištění ulic málem odtáhli auto a tohodle se ani nedotkli....
Kousek od práce zase parkuje docela hezká T3 Caravelle. S botičkou. Pokaždý na jiným místě, ale vždycky s botičkou...a nakonec jsem zjistil, že botička je majitele
U nás (Hodonín) jednu dobu stálo GTV, asi dva roky. Opuštěné, pod stromem. Bylo hodně zaprášené, urvaná anténa, maska, ruplné přední světlo, malinko padlá nárazník, ale interiér tip ťop, krásná zachovalá kůže, bílý koberec a bylo mi ho líto a říkal jsem si, že zjistím, čí je a domluvím se na koupi například za odvoz. A naráz auto někam zmizlo a už ho nikdo neviděl http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/9/9840 ... .jpg?ver=0" onclick="window.open(this.href);return false;
V Praze je celkem dost takhle opuštěných aut... nedávno jsem zrovna narazil na E46 cabrio, stojí minimálně měsíc na jednom místě (celkem dost rušné), ledabile zaparkovaná, ale vykradená nevypadá... nechybí někomu?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
botičky teď jsou trend, jak jsem letěl na dovču, tak před letištěm cca 200m zaparkoval chlap BMW 7er, vylezl s rodinkou, auto zamkl a šel dovnitř, v letadle seděl vedle v uličce, tak jsem mu říkal jestli ho nesere, že tam byl zákaz stání, že dostan botu, tak mi říká: "Dělám to tak furt, dostanu botu za 450kč, a parking na 10 dní u letiště zdarma"