Tak mam rozrezanou fabii na kousky..Zadek, strecha,sloupky...vse defakto hole...ale mam podlahu nosniky a motorovou prepazku v kuse. Vetsinu jsem odstrojil...zbyvaji tam hafice..brzdivy valec..sem tam kabel a topeni...je tam cast odhlucneni..
Otazka zni...veznou ve sberne jen cisty plech? Nebo jim to staci hrube odstrojeny skelet...Ja to odhaduju na vic jak 80% plechu..
Odstrojit to s mou vybavou a casem je kontraproduktivni..Tolik mi ten plech asi nevydela..
Pro mostecaky: nekde nejaky vykup kovu v okoli mostu a biliny kde berou plechy z aut?
Diky.
Jak odvezt Skelet auta do srotu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jak odvezt Skelet auta do srotu
" www.autowerks.cz "
Re: Jak odvezt Skelet auta do srotu
ja to vozim na ctvrtky ocistene a davaji 4,60
pokud hodim na podval celou nedocistenou kastli tak to berou jako autovrak a je to za 1,30-2,80
pokud hodim na podval celou nedocistenou kastli tak to berou jako autovrak a je to za 1,30-2,80

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
vezmou ti to všude, ale rozdíl může bejt zásadní jak píše juraj
zbytek dál dolu rychle, sekeru, kladivo a půjde to...

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
vozil jsem taky rozčtvrcený kastle a nebyl problém.Izolace zůstala, trubky většinou kov, tak není problém, jinak některý ty blbosti jsem trošku někam skopnul do útrob nebo zaonačil či zaházel aby to tolik nečumělo.Ale třeba brzdovej válec atd. vadit nemůže......dokonce po mě nechtěli ani vidět nějaký doklady nebo tak, ikdyž VINka jsme si raděj vyřízl....
svět dospělých je pro mne záhadou......