smazat dík

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Misak

smazat dík

Příspěvek od Misak »

Zdravím pánové poradí někdo bezpečné místo na parkování samozřejmě mimo placené zony ? jsem dlouhodobě s leukemií v UHKT je to ulice U Nemocnice hned vedle Karláku . jde o to , že můžu občas a nepravidelně jezdit domu , ale prachy za parkování 40/hod. platit nemůžu hlavně nikdy nevím jak dlouho tu budu a co jsem koukal kolem po ulicích stejně to nejde je to na 2 hodiny . v areálu to taky nejde . s leukemií bych neměl z důvodu imunity do MHD . počítám že to tu v centru nepůjde ale třeba někdo bude mít nápad :wink: díky
Naposledy upravil(a) Misak dne 17 srp 2014 14:19, celkem upraveno 1 x.

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: kde by se dalo parkovat Praha Karlovo Náměstí VFN

Příspěvek od m.artty »

Vše co je kolem nemocnice je placené, možná někde na Albertově by se dalo... jen netuším, jak moc tam bude auto v bezpečí...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

kdyz prejdes pres most, tak pod mostama to tam jde z druhe strany, ale celkove je to tam problem v te lokaci.. zalezi jestli jsi ochoten chodit pesky... :(
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Jestli mají tu vyhlášku napsanou jako u nás na sedmičce, jakože hádám že asi jo, tak jsi stejně v pytli. Tady je to totiž tak, že každá část silnice která není označená parkovacím pruhem, je automaticky braná jako zákaz zastavení. Taky jsem původně myslel že to ojebu tím, že si najdu nějaký místo kde čára není, ale ty kurvy úřednický to mají podchycený. :roll: :D
✠Luftwaffle✠

Misak

Příspěvek od Misak »

děkuji myslel jsem si , že to bude problém

Odpovědět

Zpět na „Pokec“