Odmitnuti dechove zkousky
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Odmitnuti dechove zkousky
v Mostě maj v podmínkách toto, což Zemi nesplňuje...
Na školení se musí zájemce dostavit minimálně s 15 minutovým předstihem, aby mohl doložit potřebné dokumenty, tzn. originál výpisu bodového hodnocení řidiče (pokud tak neučinil již dříve), dále pak průkaz totožnosti (platný občanský průkaz, případně cestovní pas), řidičský průkaz a osvědčení p registraci vozidla ("malý technický průkaz vozidla"), kterým se kurzu účastní.
Na školení se musí zájemce dostavit minimálně s 15 minutovým předstihem, aby mohl doložit potřebné dokumenty, tzn. originál výpisu bodového hodnocení řidiče (pokud tak neučinil již dříve), dále pak průkaz totožnosti (platný občanský průkaz, případně cestovní pas), řidičský průkaz a osvědčení p registraci vozidla ("malý technický průkaz vozidla"), kterým se kurzu účastní.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Pokud to dobře chápu, tak řidičák fyzicky odevzdal, to jsem tedy potom zvědav, kde se s ním o odečítání bodů budou bavit, když je v této situaci. A jak mu pak úředníci vyřeší odečet bodů, když je ten řidičák u nich v souvislosti s "potvrzeným" alkoholem.
Ale nechme to na něm a na vůli úřadu, stejně to dopadne tak, jak to dopadne.
Ale nechme to na něm a na vůli úřadu, stejně to dopadne tak, jak to dopadne.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Jenže oprávnění stále má, řekne, že řp ztratil a je.
Tohle jsem řešil asi 3 roky zpět. Dokud nebyl vydán rozsudek, tak si body může připsat.
Nejlepší bude, když si tam zavolá..
Tohle jsem řešil asi 3 roky zpět. Dokud nebyl vydán rozsudek, tak si body může připsat.
Nejlepší bude, když si tam zavolá..
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
- LiberaleMiguel2
Mě když sebrali řidičák, tak klasika pokuta, zákaz a podmínka...to, že jsem tím přišel aji o body jsem zjistil úplně náhodou až po hodně dlouhé době
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ridicak sice ma, ale ma ho zadrzeny. Coz by melo vyset v systemu a tudiz nemuze nahlasit jeho ztratu.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
s tema tvajma poslednima peti bodama bych to videl tak, ze asi urcite teda bude nejaky spravny rizeni a ty ho musis protahnout az za ten prosinec, nebo kdy to bude rok od posledniho bodu a 4 body ti vrati na kartu ridice automaticky. Pak se priznas, abys to urychlil a budes zadonit o odpusteni pulky.
pravomocny rozhodnuti na tenhle prestupek neni, policie ma na zaklade odmitnuti zkousky duvodny podezdreni, proto zadrzela RP, nicmene to podle me nejdou zapisou body az po rozhodnuti spravniho uradu. a vcas podana odvolacka na rozhodnuti okresu porad neni pravomocna pro zapis bodu...
pravomocny rozhodnuti na tenhle prestupek neni, policie ma na zaklade odmitnuti zkousky duvodny podezdreni, proto zadrzela RP, nicmene to podle me nejdou zapisou body az po rozhodnuti spravniho uradu. a vcas podana odvolacka na rozhodnuti okresu porad neni pravomocna pro zapis bodu...
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych to tu narovnal.... Polygon uz mam za sebou a mam tedy 2 body... Doporucuji je to zabavny... Pocitam s 25k flastrem a v unoru bych ho mel mit zpátky....
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt nebyla jiná možnost, když jsi říkal že jsi na něm tak životně závislej? ŘP nic?
✠Luftwaffle✠
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak zavislej na nem nejsem, ale holt jsem se pohrbil odmitnutim z toho neni cesta ven.... Si to vylizu jako vzdy a poucim se snad. 
Slova nechci a nemuzu jsem pojal v ramci dramatu...

Slova nechci a nemuzu jsem pojal v ramci dramatu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848